htk academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De htk academy sinds 1987 creatieve geesten. Bij ons heb je de mogelijkheid om je grafische en creatieve vaardigheden uit te breiden en nieuwe inspiratie op te doen voor je creativiteit.

Start je training in Hamburg of Berlijn

Onze locaties in Hamburg en Berlijn beschikken over moderne apparatuur, waaronder studio's en de nieuwste technologie, zoals camera-apparatuur, grafische tablets en printers.

De campus van Hamburg ligt vlakbij het Bahrenfeld S-Bahn-station. De campus is gloednieuw, ruim en heeft een industriële charme waardoor deze plek de perfecte plek is voor creatievelingen en beginnende ontwerpers.

In Berlijn ligt de campus centraal tussen de Potsdamer Platz en Anhalter Bahnhof in de wijk Kreuzberg. Niet ver vindt u geweldige bars, restaurants en musea.

120883_120874_htk_1.jpg

Loopbaangericht onderwijs

De htk academy is een vakschool die praktische ontwerpcursussen aanbiedt; alle studenten krijgen les van toegewijde docenten uit de creatieve industrie. Er zijn geen examens bij HTK, maar je leert elk semester met praktische taken.

De lessen beginnen meestal met een korte presentatie waarin de docent een actueel onderwerp presenteert. Deze presentatie brengt theorie, feiten en gegevens over. Vervolgens houd je je bezig met korte presentaties, projectwerk en groepsonderzoek over dit onderwerp. Terwijl je aan je praktische projecten werkt, staat de docent klaar om je professionele feedback en advies te geven. U werkt als zelfstandige, maar met een gids!

Presenteren speelt bij htk een belangrijke rol: als je kiest voor de htk academy , leer je je concept en je eindresultaten te presenteren en op te htk academy tegen andere meningen en ideeën.

120886_120875_htk_2.jpg

Een creatieve plek

De sfeer op de htk academy is een unieke mix van creativiteit en inspiratie - we leven ons motto: “htk. een creatieve plek ". Klein klas- en groepswerk zullen je ook helpen om je sociale en communicatieve vaardigheden te verbeteren, onze docenten en natuurlijk het hele HTK-team zullen je ook ondersteunen.

120882_120877_htk_4.jpg

Andere praktische redenen om voor de htk te kiezen

  1. Wereldwijd netwerk van succesvolle alumni
  2. Onze docenten maken deel uit van de huidige creatieve industrie

Handige maandelijkse betaling (€ 470 per maand vanaf september 2020); Daarnaast zijn de studenten communicatieontwerp, illustratieontwerp en spelcreatie BAföG-erkend.

120885_120879_htk_6.jpg

Onze afgestudeerden

Tilmann Fabel138340_thomas.jpgJan-Hendrik Behne
Tilmann-fabel Thomas Latus alt = "Jan-Hendrik Behne
Motion ontwerper
Eigenaar en docent bureau bij HTK 2D- en 3D-animator
"Als voormalig afgestudeerde is mijn eerste adres voor nieuwe medewerkers op onze filmafdeling de HTK. Omdat ik persoonlijk weet hoe breed en technisch bedreven je bent opgeleid. " “Als student was mijn eigen ontwikkelingscurve best cool. Als docent ben ik blij als deze ontwikkelingscurve uit mijn studenten naar voren komt ”

"Bij de HTK heb ik een vrij uitgebreide basiskennis opgedaan op het gebied van 2D & 3D animaties.

Deze stichting stelde me in staat om als freelance motion designer te werken voor nationale en internationale klanten (Adidas, BMW, Olympus, Huawei, Smart, Veganz etc.) en altijd mijn eigen ding te doen. "

Locaties

Hamburg

Address
Paul-Dessau-Straße 8
22761 Hamburg, Hamburg, Duitsland

Berlijn

Address
Dessauer Straße,3-5
10963 Berlijn, Berlijn, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: