Willy Brandt School of Public Policy at the University of Erfurt

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Willy Brandt School of Public Policy , de oudste openbare beleidsschool van Duitsland, bevindt zich in de nieuwste openbare universiteit, de universiteit van Erfurt . Opgericht in 2002 als onderdeel van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Sociale en Economische Wetenschappen, heeft de School sindsdien gewerkt als een interdisciplinair, praktijkgericht en internationaal instituut voor hoger onderwijs dat studenten voorbereidt op de eisen en uitdagingen van de complexe politieke wereld van vandaag.

Bijna veertig jaar geleden voorzag Willy Brandt , in zijn hoedanigheid van voorzitter van de Noord-Zuid Commissie, de opkomst van die wereld en vergeleek het met de 'opkomst van een nieuwe beschaving'. Het zou uitdagingen met zich meebrengen die ongekend zijn in omvang en complexiteit, maar het zou ook nieuwe manieren mogelijk maken om deze aan te pakken, gebaseerd op het verhoogde besef van wereldwijde onderlinge verbondenheid en het duidelijke vertrouwen in de mogelijkheid van collectieve politieke actie.

De missie van de Brandt School is om toekomstige beleidsmakers van over de hele wereld op dit terrein te ondersteunen. Dit heeft het gedaan door het beproefde curriculum van de grote Noord-Amerikaanse beleidsscholen te combineren met het onderscheidende perspectief dat de ligging in het centrum van Europa en op de kruising tussen West en Oost, 'oud' en 'nieuw' met zich meebrengt .

De resulterende Brandt School-aanpak onderscheidt zich door zijn systematische transdisciplinariteit, zijn alomvattende wereldwijde focus en zijn methodische koppeling van theorie en praktijk .

Het is een omgeving waarin het soort reflecterende ruimte dat nodig is voor beleidsmakers van de toekomst gedijt. Hier moet je zijn!126484_126382_P08_cut.jpg

Locaties

Erfurt

Address
Universität Erfurt
Willy Brandt School of Public Policy
Postfach / P.O. Box 90 02 21

99105 Erfurt, Thüringen, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden