WHU – Otto Beisheim School of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WHU - Otto Beisheim School of Management streeft naar uitmuntendheid in alles wat het doet. Deze filosofie wordt onderstreept door onze claim "Excellence in Management Education." We realiseren ons doel van excellentie door de motivatie en inzet van WHU studenten en medewerkers (Passion), hun oproep voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (People) en de trouw aan het principe dat de resultaten tellen (Performance).

passie

Om ondernemend, innovatief denken en handelen te bevorderen, bieden wij een intellectuele en creatieve omgeving die wordt gekenmerkt door de betrokkenheid en inzet van alle betrokkenen.

Mensen

We versterken, stimuleren en uitdagen individuele persoonlijke ontwikkeling en sociale verantwoordelijkheid door middel van wederzijds vertrouwen, steun en respect in een gemeenschap van studenten, alumni en faculteit.

prestatie

We zijn toegewijd om onze studenten met een uitstekend internationaal georiënteerde en up-to-date training en opleiding, die is gebaseerd op eigen onderzoek WHU's.

Passie, mensen en prestaties zijn de hoekstenen van onze programma's. Op te voeden en trainen van de toekomstige leiders van de economie: alleen door actief te bevorderen ondernemende aanpak en innovatie kunnen we ons doel te bereiken. De altijd aanwezige WHU geest, geboren van wederzijds vertrouwen, steun en respect, duurt lang na de tijd doorgebracht in de business school. Het bereidt de individuele verantwoordelijkheid in het bedrijfsleven en de samenleving te accepteren. De performance cultuur bij WHU wordt weerspiegeld zowel in haar excellente studenten en afgestudeerden, alsmede in excellent onderzoek en academici, herhaaldelijk erkend door onafhankelijke rankings en accreditaties.

Locaties

Vallendar

Address
WHU - Otto Beisheim School of Management
WHU Campus Vallendar
Burgplatz 2

56179 Vallendar, Rijnland-Palts, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited