WHU – Otto Beisheim School of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

WHU - Otto Beisheim School of Management streeft naar uitmuntendheid in alles wat het doet. Deze filosofie wordt onderstreept door onze claim "Excellence in Management Education." We realiseren ons doel van excellentie door de motivatie en inzet van WHU studenten en medewerkers (Passion), hun oproep voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (People) en de trouw aan het principe dat de resultaten tellen (Performance).

passie

Om ondernemend, innovatief denken en handelen te bevorderen, bieden wij een intellectuele en creatieve omgeving die wordt gekenmerkt door de betrokkenheid en inzet van alle betrokkenen.

Mensen

We versterken, stimuleren en uitdagen individuele persoonlijke ontwikkeling en sociale verantwoordelijkheid door middel van wederzijds vertrouwen, steun en respect in een gemeenschap van studenten, alumni en faculteit.

prestatie

We zijn toegewijd om onze studenten met een uitstekend internationaal georiënteerde en up-to-date training en opleiding, die is gebaseerd op eigen onderzoek WHU's.

Passie, mensen en prestaties zijn de hoekstenen van onze programma's. Op te voeden en trainen van de toekomstige leiders van de economie: alleen door actief te bevorderen ondernemende aanpak en innovatie kunnen we ons doel te bereiken. De altijd aanwezige WHU geest, geboren van wederzijds vertrouwen, steun en respect, duurt lang na de tijd doorgebracht in de business school. Het bereidt de individuele verantwoordelijkheid in het bedrijfsleven en de samenleving te accepteren. De performance cultuur bij WHU wordt weerspiegeld zowel in haar excellente studenten en afgestudeerden, alsmede in excellent onderzoek en academici, herhaaldelijk erkend door onafhankelijke rankings en accreditaties.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk Deeltijd MBA » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Master in Entrepreneurship

Campus Voltijd 17 - 21 maanden September 2018 Duitsland Vallendar

[+]

Een aanvraag voor een verminderde opleiding heeft absoluut geen invloed op het selectie- of toelatingsproces.

* Houd er rekening mee dat de gehele BAföG aanvraagprocedure alleen in het Duits beschikbaar is.

Deutschlandstipendium In het kader van het nationaal beurs programma Deutschlandstipendium verleent de WHU elk herfst semester jaarlijkse beurzen aan studenten die bijzonder getalenteerd, bekwaam en toegewijd zijn en zich onderscheiden door middel van uitmuntende sociale en maatschappelijke inzet. ... [-]

Master In Finance (msc)

Campus Voltijd 17 - 21 maanden September 2018 Duitsland Vallendar

De Master in Finance (MSc) aan WHU is een aaneengesloten business science programma, dat aanvragers met een undergraduate-diploma in een business-gerelateerde vakgebied behandelt. Het programma start elk jaar in september. Voertaal is Engels. [+]

De Master in Finance (MSc) aan WHU is een aaneengesloten business science programma, dat aanvragers met een undergraduate-diploma in een business-gerelateerde vakgebied behandelt. Het programma start elk jaar in september. Voertaal is Engels.

Studenten zijn verplicht om 11 cursussen (5 studiepunten elk) uit een groep van vooraf gedefinieerde financiële vakken te kiezen, en sommige van deze cursussen worden aangeboden door andere faculteit groepen dan de financiële groep. Het programma wordt aangeboden in twee verschillende tracks: een 90 ECTS track voor een periode van 17 maanden en een 120 ECTS track voor een periode van 21 maanden.

Die studenten met een 210 ECTS bachelor in staat zal zijn om de 90 Credit Track aan te sluiten en hun Master's thesis start na een Capstone Module in het buitenland en een stage. Studenten met ten minste 180 ECTS in graad bachelor zal deelnemen aan de 120 Credit Track en zullen hun masterscriptie vervolgens voltooien van hun studie in het buitenland.... [-]


Master

Master Of Science In Management

Campus Voltijd 17 - 21 maanden September 2018 Duitsland Vallendar

De Master of Science (MSc) in Management bij WHU is een 17-21 maanden, full-time programma dat voortdurend te realiseren topposities in zowel nationale en internationale rankings. [+]

De Master of Science (MSc) in Management bij WHU is een 17-21 maanden, full-time programma dat voortdurend te realiseren topposities in zowel nationale en internationale rankings.

Als een aaneengesloten bedrijfskunde programma, de Master of Science (MSc) adressen aanvragers die een undergraduate-diploma in bedrijfskunde, economie of in een business-gerelateerde vakgebied. Het programma bouwt voort op de bestaande business fundamentals, terwijl op hetzelfde moment met een uitgesproken focus op uitgebreide praktijkervaring. De voertaal is Engels.

 

Het programma (Master of Science in Management) begint met twee hoofdstukken over de studie WHU campus. Studenten ofwel inschrijven voor een Specialisatie Track, die hen in staat stelt om hun kennis te verdiepen in twee van de specialisaties beschikbaar is, of in een General Management Track, welke vakken van elke specialisatie combineert. Specialisaties worden aangeboden in alle kernactiviteiten: Accounting & Control, Economie, Financiën, Innovatie & Ondernemerschap, Marketing & Sales, Strategie & Organisatie, en Supply Chain Management. ... [-]


Contact
Bezoekadres
WHU - Otto Beisheim School of Management
WHU Campus Vallendar
Burgplatz 2

Vallendar, Rijnland Palts, 56179 DE