Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1989, de WFI - Ingolstadt School of Management is een van de jongste en meest succesvolle business schools in Duitsland. Toekomstige studenten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun educatieve achtergrond, intellectuele capaciteiten en sociale competentie. Het WFI staat bekend om haar zeer gunstige leraar-leerling verhouding, waardoor onze docenten te zeer interactieve en intensieve leerervaringen bieden. Partnerships met gerenommeerde universiteiten over de hele wereld en twee double degree programma's bieden onze studenten met een uitstekende internationale studiemogelijkheden. Nauwe samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partnerbedrijven zorgt voor de marktgerichtheid van onze opleidingen. Dit stelt onze studenten om belangrijke praktijkervaring op te doen al tijdens hun studie. De resulterende uitgebreide studie programma is een unieke combinatie van strenge wetenschappelijke onderzoek en onderwijs met praktische denken en reflecterende actie. Vandaar dat onze afgestudeerden zijn zeer concurrerend op de arbeidsmarkt. De Katholieke Universiteit De katholieke universiteit van Eichstätt-Ingolstadt is de enige in zijn soort in het Duitse taalgebied. Het biedt zijn 4.000 studenten van alle bekentenissen de privileges van een kleine universiteit in gratis onderhoud zonder het heffen van collegegeld. Acht faculteiten bieden een volledig erkende opleidingen. Ze zijn allemaal leiden tot een graad of "Diplom", Bachelor of Master. De uitgebreide basis is dat de gespecialiseerde kennis en sociale vaardigheden worden aangeleerd op het fundament van de christelijke waarden. De Ingolstadt School of Management Opgericht in 1989 de Ingolstadt School of Management is de jongste van de acht faculteiten van de CU van Eichstätt-Ingolstadt met ongeveer 900 studenten. Ondanks de korte geschiedenis van het Ingolstadt School of Management is een van de toonaangevende plekken voor business management onderwijs. Tal van top stages in universitaire rankings bevestigen dit. Mission Statement De Ingolstadt School of Management heeft zijn specifieke profiel en haar positie in de academische concurrentie in een Mission Statement gedefinieerd:

De Ingolstadt School of Management bereidt haar studenten voor hun toekomstige professionele leven door hen innovatieve business theorieën en de bevordering van praktische ervaring. Studenten zijn in staat om bestuurlijke en gespecialiseerde taak te vervullen in een nationale en internationale context op een verantwoorde, sociaal competent en professionele manier. Daarbij, de Ingolstadt School of Management volgt vastgesteld katholieke educatieve tradities terwijl tot overeenstemming met de tijd. De Ingolstadt School of Management vraagt ​​om de hoogste prestatie-eisen van al haar wetenschappelijk onderwijs en onderzoek personeel.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

WFI - Catholic University of Eichstätt-Ingolstadt, Ingolstadt School of Management

Dubbele Master's Degree-programma "International Business Administration" - Dit programma van twee jaar officieel van start gegaan in de winter 2009/10. Franse en Dui ... [+]

Dubbele Master's Degree-programma "International Business Administration"

Dit tweejarig programma officieel van start gegaan in de winter 2009/10. Franse en Duitse studenten kunnen een dubbele Master's Degree door de WFI en de ESC Toulouse.

&nbsp

Het programma is gericht op excellente studenten die een zeer goede beheersing van het Engels, het Frans en het Duits.

&nbsp

&nbsp

De universiteit - ESC Toulouse

ESC Toulouse is de "Grande Ecole" programma van Toulouse Business School daarmee behoren tot de elite van het Franse onderwijssysteem. De "Master of Management" programma's zijn gelegen op ESC Toulouse.

&nbsp... [-]

Duitsland Ingolstadt
Vraag informatie aan
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
WFI - Catholic University of Eichstätt-Ingolstadt, Ingolstadt School of Management

Met de bedrijfsarts cursus "Executive Master of Leadership in Human Resource Management" (hrm.master) begint bij de WFI Ingolstadt School of Management katholieke ... ... [+]

Executive Master of Leadership in Human Resource Management

Met de bedrijfsarts cursus "Executive Master of Leadership in Human Resource Management" (hrm. MasterCard lanceert) aan de WFI Ingolstadt School of Management Katholieke Universiteit Eichstätt-Ingolstadt, een masteropleiding, die primair is gericht op managers en jonge, excellente talent in human resources, die brengen hun kennis up to date en professionaliseren van hun eigen werk door te gaan. De praktische relevantie en de kwaliteit van het onderwijs zorgen voor een uitstekende academici en mensen uit heel de Duitstalige landen.

&nbsp

Hrm.master geeft de HR-talent en de HR-professionals nieuwe manieren van professionaliteit in HRM op te nemen over de economische crisis, vooral in tijden van toenemende verantwoordelijkheden op het personeel Mangement kunnen tegelijkertijd en actief deel te nemen aan de uitvoering van de bedrijfsstrategie. De focus van het curriculum, dus, de rol van human resource management als een strategische partner in het leiderschap van de onderneming en de bijdragen van de HR-functie voor zakelijk succes. ... [-]

Duitsland Ingolstadt
Oktober 2019
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

WFI - Catholic University of Eichstätt-Ingolstadt, Ingolstadt School of Management

De WFI - Ingolstadt School of Management biedt sinds de winterperiode 2005/2006 een Master of Science Program in Bedrijfskunde aan. De studenten behalen een diploma in de ... [+]

De WFI - Ingolstadt School of Management biedt sinds de winterperiode 2005/2006 een Master of Science Program in Bedrijfskunde aan . De studenten behalen een diploma in de staatsgegeven "Master of Science".

Programma Specialisatie

Er worden vier hoofdvakken aangeboden:

- FACT (Finance, Accounting, Controlling, Taxation and Business Law): Deze major biedt de mogelijkheid om volledig te concentreren op de essentiële aspecten van managementcontrole.

- MARKT (marktgerichte bedrijfsvoering): In deze grote studenten behandelen problemen van Strategisch en Internationaal Management, Marketing en Service en Operations und Methods.

- Management Science: De studenten hanteren kwantitatieve en informatieverwerkende methoden in Oder om complexe zaken van Business Administration te analyseren, plannen en optimaliseren.... [-]

Duitsland Ingolstadt
Vraag informatie aan
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands