University of Göttingen

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Georg-August-Universität Göttingen

Georg-August-Universität Göttingen, opgericht in 1737, is een onderzoek universiteit van internationale faam met een sterke richt zich in onderzoek onder leiding van onderwijs. De universiteit onderscheidt zich door de rijke diversiteit van het onderwerp spectrum met name in de geesteswetenschappen, de uitstekende faciliteiten voor de uitoefening van het wetenschappelijk onderzoek en de uitstekende kwaliteit van de gebieden die zijn profiel te definiëren. Van 2007-2012 Georg-August-Universität Göttingen werd beloond financiële steun van het initiatief of Excellence van de Duitse federale staat en de regeringen met de institutionele strategie voor de toekomst met de titel "Göttingen.Tradition - Innovatie - Autonomy". De universiteit was in staat om alle maatregelen van het concept te realiseren. Nu Göttingen Universiteit ontwikkelt het met succes maatregelen naar aanleiding van de Universiteit van de positieve ontwikkelingen continu vooruit in onderzoek en onderwijs.

Een universiteit met traditie

De universiteit draagt ​​de naam van zijn stichter Georg augustus, koning George II van Groot-Brittannië, keurvorst en de hertog van Brunswijk-Lüneburg, (Hannover). In affiniteit met de geest van de Verlichting, Göttingen verlaten de suprematie van de theologie en stel de faculteiten op gelijke voet. Als academische locatie Göttingen lang werd beschouwd als de spil van de wiskundige wereld - een positie verloor echter in 1933 toen onder het nazi-regime meer dan 50 hoogleraren en docenten werden gedwongen om de universiteit te verlaten, onder hen een aantal van de 44 Nobelprijswinnaars wiens namen zijn verbonden met de stad. Na het einde van de Tweede Wereldoorlog, Göttingen Universiteit was de eerste in Duitsland om het onderwijs werkzaamheden te hervatten en het ging over tot een van de grootste instellingen voor hoger onderwijs in het land geworden. 

Universiteit als stichting

Intensivering van het proces van internationalisering, het bevorderen van excellentie in onderzoek en onderwijs, de vaststelling van bachelor en master's degree structuren, waarbij alle niveaus van de universiteit meer autonomie en eigen verantwoordelijkheid, het optimaliseren van de toewijzing van middelen: Deze stappen kenmerken de hervormingen die onlangs uitgevoerd op de universiteit. Aan het begin van 2003, de Georg-August-Universität werd de eerste Duitse universiteit met een uitgebreid scala aan disciplines tot de juridische status van een stichting aannemen van publiek recht. De universiteit heeft sindsdien haar onderzoeksprofiel verbeterd, creëerde nieuw onderzoek entiteiten, zoals de Courant Research Centres en de Lichtenberg-Kolleg, intensievere samenwerking op het Göttingen Campus, aangetrokken en uitstaande academici behouden en ondersteund de werving van excellente studenten en jonge wetenschappers uit het buitenland .

Göttingen Campus

De universiteit van Göttingen betreft zijn grote onderzoekstraditie en onderwerp diversiteit als vormen sterke punten. Bijna alle academische disciplines, zoals geneeskunde zijn vertegenwoordigd in de 13 faculteiten, de uitzondering ingenieurswetenschappen. De Georg-August Universität onderscheidt zich ook door zijn hoge mate geïntegreerd in een netwerk van eerste klas extra-universitaire onderzoeksinstellingen met betrekking tot, het meest opvallend, de Göttingen Academie van Wetenschappen, de Duitse Primate Center, de Duitse Aerospace Center en vijf Max Planck Instituten. Samen vormen deze lokale partners te maken met de Universiteit een alliantie voor samenwerking in onderzoek en onderwijs misschien wel uniek in de Bondsrepubliek in termen van de diepte en breedte. Succesvolle elementen waaronder gezamenlijk beheerd samenwerkingsverband onderzoekscentra, junior onderzoeksgroepen en infrastructurele voorzieningen, alsmede gecombineerde hoogleraarbenoemingen. Deze samenwerking heeft onlangs gefokt uitstaande onderzoekscentra die financiering hebben gewonnen van de Duitse Research Foundation (DFG) en het ministerie van Onderwijs en Onderzoek. Binnen de werkingssfeer van de Excellence Initiative, de bevordering van de Excellence Cluster "Nanoschaal Microscopy en Moleculaire Fysiologie van het Brain (CNMPB)" en de Göttingen Graduate School voor Neurowetenschappen; Biofysica en Molecular Biosciences (GGNB) zal worden voortgezet in de tweede fase programma. Als gevolg van het positieve effect op de student instructie en het stimuleren van jonge onderzoekers afkomstig van de neuro- en biowetenschappen in Göttingen, deze focusgebieden, samen gecultiveerd met de institutionele partners van de universiteit op het Göttingen campus, spelen een belangrijke rol in het vormgeven van haar profiel. Toponderzoek op internationaal niveau wordt ook weergegeven in de chemie, fysica van de gecondenseerde materie en optica, biodiversiteit en ecologie, geobiologie en de zuivere wiskunde, maar ook in de Duitse taal en letterkunde, oosterse en oude wereld studies, en theologie. Als gevolg van het integratieproces van de lokale onderzoeksgemeenschap, mogelijkheden die specifiek zijn voor Göttingen zijn ontstaan ​​voor het aantrekken en behouden van excellente onderzoekers uit zowel binnen en buiten Duitsland, en onderzoek van topkwaliteit zijn geïnitieerd en ontwikkeld. Ook de vooruitgang van de uitzonderlijk getalenteerde jonge onderzoekers en wetenschappers is een centrale strategische doelstelling bij de Georg-August-Universität.

Studeren met Excellence

Göttingen heeft vele voordelen als locatie voor universitaire studies die de Georg-August-Universität is het verbeteren door het ontwikkelen van innovatieve opleidingen, bachelor en master's degree structuren, het uitvoeren van een systematische internationalisering van de opleidingen en de uitvoering van kwaliteitsborging maatregelen. Ongeveer 30 000 jongeren zich momenteel hier studeren, wat elf procent van hen zijn afkomstig uit het buitenland - een duidelijke demonstratie van de aantrekkingskracht die de universiteit al lang internationaal heeft uitgeoefend. Het aanbod van opleidingen aangeboden onderscheidt zich zowel voor de buitengewoon goede studiefaciliteiten in de natuur- en levenswetenschappen en voor de breedte van het onderwerp diversiteit in de geesteswetenschappen en de sociale wetenschappen, een keuze te vinden op slechts een klein aantal van de universiteiten in Duitsland. Een dergelijke een spectrum van onderwerpen maakt overkoepelende problemen die moeten worden aangepakt met een interdisciplinair perspectief, zelfs op Hbo-niveau. Met 80 vakken om uit te kiezen, zo'n 1000 combinaties zijn mogelijk op de weg naar het afstuderen met een bachelordiploma. In zijn voortdurend uitgebreid aanbod van master- en Ph.D. programma's van de universiteit cultiveert uitmuntendheid en biedt de nabijheid van het onderzoek. Studie programma's in het Engels, bi-nationale diploma's en verplichte periodes in het buitenland te bereiden afgestudeerden voor de internationale arbeidsmarkt. De universiteit van de internationale positie van Göttingen wordt verder versterkt door de uitbreiding van partnerschappen. In aanvulling op de nauwe complex van de Europese universiteiten in het kader van het Erasmus-programma, een groot aantal samenwerkingsverbanden aan de universiteit, faculteit en instituut niveau te vergemakkelijken studiebezoeken over de hele wereld, in sommige gevallen ook het maken van beurzen beschikbaar. In 2011 heeft de Universiteit van Göttingen was succesvol met haar voorstellen voor verdere de kwaliteit van het onderzoek en onderwijs in het kader van de "Kwaliteit in Onderwijs Pact" van de Duitse federale en deelstaatregeringen te verbeteren. Sindsdien is Universiteit van Göttingen is het uitbreiden van de academische programma's die zij aanbieden en de kwaliteit van de studie voorwaarden verder te optimaliseren. Deze maatregelen zullen worden ontwikkeld in samenwerking met studenten.

Het bevorderen van de wetenschappers van morgen

Doctoraatsopleiding in Göttingen is geconcentreerd in gestructureerde programma's gebaseerd op vier Graduate Schools: Georg August University School of Science (GAUSS) - Göttinger Graduiertenschule Gesellschaftswissenschaften (GGG) - Graduiertenschule für Geisteswissenschaften Göttingen (GSGG) - Graduate School Forest and Agricultural Sciences (GFA) ( zie: www.graduiertenschulen.uni-goettingen.de). De vier Graduate Schools bieden de organisatorische opbouw van het onderzoek trainingsgroepen, doctoraatsprogramma's en internationale Max-Planck Research Schools. Het doel van deze scholen is om de onderzoeks- en leren-voorwaarden voor promovendi te optimaliseren, het aanbieden van intensieve begeleiding en een reeks seminars ontworpen om de opleiding van de eerste klasse wetenschappers te bevorderen. De Göttingen Graduate School of Neuroscience, Biofysica en Molecular Biosciences, dat opereert onder het dak van de Georg August University School of Science (GAUSS), krijgt middelen binnen de Excellence Initiative sinds 2007. Gefinancierd door de Duitse Research Foundation, Research Training groepen (GRK) worden opgericht voor een beperkte periode, met als doel het bevorderen van jonge onderzoekers en hen voor te bereiden op hun doctoraat. Op de Internationale Max Planck Research Schools, het Max-Planck-Gesellschaft, in samenwerking met partners aan de Universiteit houdt zich bezig met het bevorderen van jonge wetenschappers en biedt een bijzonder getalenteerde studenten uit binnen- en buitenland de mogelijkheid om een ​​doctoraat van speciale onderscheiding te krijgen. 

A World-Class Universiteitsbibliotheek

De oprichting van de Göttingen Universiteitsbibliotheek in 1734 was een mijlpaal: voor het eerst in de bibliotheek van de geschiedenis van het concept van een modern onderzoek bibliotheek werd in de praktijk gebracht en de instelling werd de eerste uitgebreide wetenschappelijke bibliotheek van de Europese status. Vandaag de dag, de staat en Universiteitsbibliotheek Göttingen van Neder-Saksen (Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen, SUB) blijft een pole positie te houden. Met meer dan 7,8 miljoen mediale eenheden, het is momenteel een van Duitslands grootste bibliotheken. De bedrijven zijn onder andere 5,8 miljoen volumes, 1,5 miljoen microvormen, 31.000 elektronische tijdschriften onder licentie, 316.000 kaarten, 14.000 tijdschriften in gedrukte vorm, 14.000 manuscripten, meer dan 3.100 incunabelen, 395 legaten en een groot aantal digitale objecten. Daarnaast zijn er nog 138 onafhankelijke takbibliotheken de instellingen en afdelingen. Een digitale bibliotheek competence center van wereldfaam, de SUB leiding geeft aan of neemt deel aan een groot aantal onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten in dit domein.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk Health MSc » Bekijk Health PhD\'s » Bekijk Health Master » Bekijk PhD » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Master of science in astromundus

Campus Voltijd 2 jaar November 2019 Duitsland Göttingen Oostenrijk Innsbruck Italië Padua Rome Servië Belgrado Hannover Braunschweig Clausthal-Zellerfeld +10 more

De belangrijkste doelstellingen van de Master zijn inwijding in het wetenschappelijk onderzoek en toegepaste training in Astronomy and Astrophysics. De nadruk wordt gelegd op de toepassing van moderne technieken in zowel de observationele en theoretische / computationele domein. De verschillende specialiteiten van de partnerinstellingen resulteren in een verhoogd aanbod van routes voor de studenten: Theoretische Astrofysica, modellen, simulaties en Computation, evenals Observationeel Astrofysica gebaseerd op gegevens van de grond en vanuit de ruimte en op de exploitatie van de moderne data-archieven. [+]

AstroMundus

AstroMundus is een 2-jaar Erasmus +: Erasmus Mundus Joint Master-programma in Astronomy and Astrophysics (120 ECTS). Het programma is gestart in 2009 als een Erasmus Mundus Masters Course en wordt nu voortgezet in het kader van het nieuwe Erasmus + programma van de Europese Unie. De masteropleiding wordt aangeboden door een consortium van 5 partneruniversiteiten in Oostenrijk, Italië, Duitsland en Servië, met deelname van 4 onderzoeksinstellingen als geassocieerde partners in Italië, Servië en Duitsland.

De belangrijkste doelstelling van het programma is om top-ranked studenten te voorzien van een uitstekende achtergrond in de astrofysica, om hen te laten kennismaken met de wereld van de moderne astrofysisch onderzoek, en het bevorderen van hun toekomstige carrière op dit gebied. Op hetzelfde moment, in de geest van het Erasmus Mundus-programma's, we bevordering van culturele uitwisselingen tussen niet-Europese en Europese studenten en academici.... [-]


Master

Computerwetenschappen master

Campus Voltijd 4 semesters October 2019 Duitsland Göttingen Oostenrijk Innsbruck Italië Rome Padua Servië Belgrado Hannover Braunschweig Clausthal-Zellerfeld +10 more

De inhoud van het programma omvatten de ontwikkeling van de moderne experimentele en productgerichte informatieverwerkende systemen. Informatica kunnen worden onderverdeeld in de gebieden van de theoretische informatica, praktische informatica, technische informatica alsmede toegepaste informatica. [+]

Master in Computer Science (M.Sc.)

Informatica is de wetenschap van systematische en geautomatiseerde verwerking van informatie. Uitgangspunt is de structuur, eigenschappen en mogelijkheden om informatie en informatieverwerking en de installatie, werkwijze en constructieprincipes van computersystemen beschrijven. Algemene procedurele methoden van informatieverwerking en algemene methoden van hun aanvraag worden onderzocht. De inhoud van het programma omvatten de ontwikkeling van de moderne experimentele en productgerichte informatieverwerkende systemen. Informatica kunnen worden onderverdeeld in de gebieden van de theoretische informatica, praktische informatica, technische informatica alsmede toegepaste informatica. De student zal zich bezighouden met de mogelijkheden van structureren, formaliseren en mathematisering toepassingsgebieden in de vorm van speciale modellen en simulaties. Zij zal de kennis in engineering de ontwikkeling van software en systemen voor verschillende toepassingsgebieden met speciale aandacht besteden aan hoge aanpassingsvermogen en de mens-computer interactie van dergelijke systemen te verwerven. Het programma heeft tot doel uitgebreide kennis over te brengen in het onderwerp van de informatica in theorie en praktijk, alsmede aan de hand van een applicatie onderwerp. Deze bestaat uit methoden om de toepassing problemen en hun realisatie in een passende vorm computer op te lossen. In Göttingen, wordt bijzonder belang gelegd op de nauwe samenhang met de toepassing onderwerp. Daarnaast kan de praktijkgerichtheid verder worden ontwikkeld door middel van projectmatig werken en externe stages. Deze stages worden uitgevoerd in een industrieel bedrijf of een onderzoeksinstelling. Die selecteren van informatica als hun onderwerp van studie zou geïnteresseerd zijn in een wiskundig formele en een toepassingsgerichte praktische manier van werken zijn. Het vermogen van... [-]


Master in de duurzame bos en natuurbeheer

Campus Voltijd 4 semesters October 2019 Duitsland Göttingen Oostenrijk Innsbruck Italië Rome Padua Servië Belgrado Hannover Braunschweig Clausthal-Zellerfeld +10 more

Dit gezamenlijke opleiding van Landbouw faculteiten van de Universiteit van Göttingen en de Universiteit Kassel, is voor studenten die willen de hele wereld bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de landbouw. Het biedt een goed gefundeerde kennis van bio-fysieke en sociaal-economische factoren die de landbouw levensonderhoud systemen, een begrip van de mondiale ecosystemen en hun relatie met de landbouw en de sociale, professionele en methodologische deskundigheid. [+]

Master in Sustainable Bos en Natuur Management (SUFONAMA) (M.Sc.)

Dit gezamenlijke opleiding van Landbouw faculteiten van de Universiteit van Göttingen en de Universiteit Kassel, is voor studenten die willen de hele wereld bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de landbouw. Het biedt een goed gefundeerde kennis van bio-fysieke en sociaal-economische factoren die de landbouw levensonderhoud systemen, een begrip van de mondiale ecosystemen en hun relatie met de landbouw en de sociale, professionele en methodologische deskundigheid. Drie profielen: International Agribusiness en plattelandsontwikkeling Economie, International biologische landbouw en Tropical Agriculture.

... [-]

Master in de hydrogeologie en milieu geowetenschappelijke

Campus Voltijd 4 semesters October 2019 Duitsland Göttingen Oostenrijk Innsbruck Italië Rome Padua Servië Belgrado Hannover Braunschweig Clausthal-Zellerfeld +10 more

De cursus doel is om de deelnemers voor te bereiden op professionele werk als hydrogeologen, watervoorraden of milieu-experts, in onderzoek, advies of beheer in de publieke of private sector. Het kwalificeert professionals voor de grondwatervoorraden en milieutechnologie sector. [+]

Master in Hydrogeologie en milieu Geoscience (M.Sc.)

International Master programma in het Engels gehouden: De cursus doel is om de deelnemers voor te bereiden op professionele werk als hydrogeologen, watervoorraden of milieu-experts, in onderzoek, advies of beheer in de publieke of private sector. Het kwalificeert professionals voor het grondwater middelen en milieutechnologie sector. De internationale Master programma "Hydrogeologie en milieu Geoscience (HEG)" aan de universiteit van Göttingen overbrengt moderne know-how op het gebied van integraal waterbeheer, transport van vuile stoffen in de ondergrond en het grondwater in gebroken systemen. Speciale aandacht wordt besteed aan praktische en kwantitatieve benaderingen: bijv zoutwaterintrusie; het gebruik van alternatieve waterbronnen (kunstmatige aanvulling); toezicht op het milieu en sanering; water bestrijding van verontreiniging; verontreiniging behandeling technologieën; systemen, oppervlakte- en grondwater modellering. De nadruk wordt gelegd op waterschaarste problemen in de semi-droge gebieden en ontwikkelingslanden. Het collegegeld programma wordt gepresenteerd door een internationaal ervaren en interdisciplinair team van docenten van universiteiten, particuliere bedrijven, onderzoeksinstituten en overheidsinstellingen. Collegegeld omvat lezingen, / laboratoriumwerk en case studies.... [-]


Master in de interculturele theologie

Campus Voltijd 4 semesters October 2019 Duitsland Göttingen Oostenrijk Innsbruck Italië Rome Padua Servië Belgrado Hannover Braunschweig Clausthal-Zellerfeld +10 more

MA-programma Interculturele Theologie biedt een unieke combinatie van theorie en praktijkervaringen. Onderwijstaal is Engels. [+]

MA-programma Interculturele Theologie biedt een unieke combinatie van theorie en praktijkervaringen. Onderwijstaal is Engels. De studie cursus duurt vier termen en wordt aangeboden door de universiteit van Göttingen in samenwerking met de Hogeschool voor Interculturele Theologie Hermannsburg (Fachhochschule). Het zorgt voor basiskennis over interculturele theologie, die in een project in het buitenland of in Duitsland worden toegepast. De Master degree in aanmerking komt voor de verschillende banen in de kerken, in niet-gouvernementele organisaties, media, instellingen voor volwassenenonderwijs of wetenschappelijke instituten.

Programma: Interculturele Theologie MA Degree: Master of Arts Standard periode van studie: vier semesters Start: winter semester Toelatingseisen: Zie hieronder Toepassing: Om de Faculteit Deadline: 1 mei Taal vereiste: Engels (verificatie nodig is, zie hieronder)... [-]


Master in de internationale natuurbescherming

Campus Voltijd 4 semesters October 2019 Duitsland Göttingen Oostenrijk Innsbruck Italië Rome Padua Servië Belgrado Hannover Braunschweig Clausthal-Zellerfeld +10 more

Het programma wordt in het Engels gehouden. Het gaat over internationale problemen van natuurbehoud in het kader van het behoud biologie. [+]

Master in International Natuurbehoud (M.Sc. / MINC)

Graad: Master of Science / Master of International Natuurbehoud (M.Sc. / MINC) (double degree) Standaard duur van de studie: 4 semesters Vanaf semester: de winter semester Entree: beperkte toelating (verzoek aan de faculteit) Toelatingseisen: Bachelor in de ecologie, biologie, bos wetenschappen of aanverwante onderwerpen Taal eisen: Engels (bewijs vereist); kennis van de Duitse taal niet vereist Toepassing: Informatie Deadline: 15 mei (voor de winter semester) Taal van het programma: Engels

programma beschrijving

Het programma wordt in het Engels gehouden. Het gaat over:

Internationale problemen van natuurbehoud in het kader van het behoud biologie Leren contrasteert door middel van geïntegreerde studie semesters in het Lincoln University, Nieuw-Zeeland (continent-eiland, noord-zuid halfrond, verschillende voorwaarden en zal natuurbehoud) Ondersteuning door de adviesraad van bekende natuurbehoud deskundigen van internationale natuurbeschermingsorganisaties, praktijkgerichte met Stage-semester aan een organisatie van natuurbescherming ... [-]

Master in de wiskunde

Campus Voltijd 4 semesters Open Inschrijving Duitsland Göttingen Oostenrijk Innsbruck Italië Rome Padua Servië Belgrado Hannover Braunschweig Clausthal-Zellerfeld +10 more

Beter preparded voor onderzoek en de economie! Deze opleiding onderzoeksgerichte biedt tal van mogelijkheden voor individuele specialisatie. Met uitstekende capaciteit voor analytisch denken, hebben afgestudeerden van Göttingen in hoge vraag in verschillende gebieden van het onderzoek en de economie al jaren. [+]

Master in de wiskunde (M.Sc.) Uitermate geschikt voor onderzoek en de economie! Deze opleiding onderzoeksgerichte biedt tal van mogelijkheden voor individuele specialisatie. Met uitstekende capaciteit voor analytisch denken, hebben afgestudeerden van Göttingen in hoge vraag in verschillende gebieden van het onderzoek en de economie al jaren. Deze graad maakt het ook mogelijk studenten te doctorale studies voort te zetten, bijvoorbeeld in één van de interdisciplinair onderzoek trainingsgroepen aan de universiteit van Göttingen. Deze opleiding vindt plaats in een internationale en interdisciplinaire sfeer die de reputatie van de wiskunde in Göttingen kenmerkt. De masteropleiding gaat dan de doelstellingen van de bacheloropleiding: Kennis van de belangrijkste wiskundige disciplines, hun onderlinge relaties, omgaan met de huidige wiskundig onderzoek literatuur, evenals de mogelijkheid om proces wetenschappelijk en verbeelden wiskundige problemen. Succesvolle afronding van de masteropleiding qualties afgestudeerden voor:... [-]


Master in International agribusiness en plattelandsontwikkeling

Campus Voltijd 4 semesters October 2019 Duitsland Göttingen Oostenrijk Innsbruck Italië Rome Padua Servië Belgrado Hannover Braunschweig Clausthal-Zellerfeld +10 more

De M.Sc. Programma International Agribusiness en plattelandsontwikkeling (IARD) is ontworpen om hooggekwalificeerde professionals die willen een carrière in de private of publieke sector, onderzoek of niet-gouvernementele organisaties in de agribusiness en plattelandsontwikkeling na te streven voor te bereiden. [+]

Master of Sciences (M.Sc.)-programma in International Agribusiness en plattelandsontwikkeling (IARD)

De M.Sc. Programma International Agribusiness en plattelandsontwikkeling (IARD) is ontworpen om hooggekwalificeerde professionals die willen een carrière in de private of publieke sector, onderzoek of niet-gouvernementele organisaties in de agribusiness en plattelandsontwikkeling na te streven voor te bereiden. Studenten krijgen de gelegenheid te ontwikkelen solide economische en zakelijke vaardigheden en hebben een brede hun begrip van de landbouw- en voedingssector op internationaal niveau.

Doelstellingen van het programma

Om de economische en management theorie van toepassing zijn op de problemen van de agribusiness en plattelandsontwikkeling Te analyseren en de beslissingen van publieke en private actoren in de landbouw en agribusiness begrijpen Strategieën en oplossingen voor de bestrijding van honger, armoede en uitputting van hulpbronnen te ontwikkelen Methodologische en theoretische vaardigheden voor wetenschappelijke analyse te verwerven. ... [-]

Meester in de moderne Indiase studies

Online Campus Voltijd 4 semesters October 2019 Duitsland Göttingen Oostenrijk Innsbruck Italië Rome Padua Servië Belgrado Hannover Braunschweig Clausthal-Zellerfeld +11 more

opleiding Dit Engels-talige master verenigt perspectieven van de geesteswetenschappen, de sociale wetenschappen en economie. [+]

Master in Modern Indian Studies (MA) Voor aspirant-India specialisten: opleiding Deze Engels-talige master verenigt perspectieven van de geesteswetenschappen, de sociale wetenschappen en economie. In aanvulling op de academische kennis die specifiek zijn voor India, zul je gefundeerde essentiële kennis van regionale en Culturele Studies te verwerven. Dit zal worden geconsolideerd door een bezoek aan India, geïntegreerd in de opleiding. Onderwerpen leerde onder meer sociale, culturele en economische verschijnselen van het moderne India. Het programma wordt ondersteund door het Interdisciplinair Centrum voor Moderne Indiase Studies (CeMIS). opleiding van de Engels-talige master in Modern Indian Studies biedt diepgaande specialistische kennis van het onderwerp, de mogelijkheid om zelfstandig op vakspecifieke en interdisciplinair onderzoek te werken en verworven inzichten toe te passen. De opleiding kwalificeert studenten voor op een succesvolle carrière door het aanbieden van deskundigheid, methodologische en analytische vaardigheden en vormt de basis voor verdere studies in doctorale opleidingen.... [-]


Meester in de moleculaire biologie

Campus Voltijd 18 maanden October 2019 Duitsland Göttingen Oostenrijk Innsbruck Italië Rome Padua Servië Belgrado Hannover Braunschweig Clausthal-Zellerfeld +10 more

Deze intensieve programma leidt afgestudeerden met een bachelor's degree van een Master of Science (M.Sc.) binnen 18 maanden. Na een 3-jarig doctoraatsprogramma, kunnen afgestudeerden ofwel de titel Doctor of Philosophy (Ph.D.), of Dr. verwerven rer. nat .. [+]

Master in Molecular Biology (M.Sc.)

Deze intensieve programma leidt afgestudeerden met een bachelor's degree van een Master of Science (M.Sc.) binnen 18 maanden. Na een 3-jarig doctoraatsprogramma, kunnen afgestudeerden ofwel de titel Doctor of Philosophy (Ph.D.), of Dr. verwerven rer. nat .. Het semester structuur is verwijderd, worden verschillende onderwerpen geïntegreerd in een uniform gestructureerd aanbod van cursussen en het is mogelijk in de promotie-programma over te schakelen zonder een master's thesis, waardoor de periode van studie te verkorten. Alle cursussen worden gegeven in het Engels. Het programma is verdeeld in twee delen. Tijdens het eerste jaar, hoorcolleges, werkcolleges, seminars, methodisch stages en individueel begeleid onderzoeksprojecten vindt plaats binnen 36 weken. Lab rotatie en individuele tutorials, evenals de betrokkenheid van docenten van Max Planck-instituten garantie werk dat is hands-on en onderzoek gericht. Het eerste jaar van de studie wordt afgesloten met een schriftelijke en twee mondelinge examens die in aanmerking komen voor de masterproef. Deze kunnen worden weggelaten indien ze goede of uitstekende cijfers hebben tijdens het eerste jaar van de studie is bereikt, waardoor de student om direct over naar de 3-jarige doctoraatsprogramma te schakelen. Vroeg deelname aan wetenschappelijke congressen en cursussen, alsmede de publicatie van artikelen in internationale wetenschappelijke tijdschriften zijn ook vereist voor het doctoraat. Het doctoraatsprogramma stelt onderzoek verblijf in laboratoria in het buitenland. Maatschappelijke integratie speelt ook een belangrijke rol. Een coördinatie kantoor helpt studenten aan het begin van hun studie in Göttingen en biedt een centraal aanspreekpunt gedurende het hele programma. Betrokken bij de... [-]


Meester in duurzame internationale landbouw

Campus Voltijd 4 semesters October 2019 Duitsland Göttingen Oostenrijk Innsbruck Italië Rome Padua Servië Belgrado Hannover Braunschweig Clausthal-Zellerfeld +10 more

Dit gezamenlijke opleiding van Landbouw faculteiten van de Universiteit van Göttingen en de Universiteit Kassel, is voor studenten die willen de hele wereld bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de landbouw. Het biedt een goed gefundeerde kennis van bio-fysieke en sociaal-economische factoren die de landbouw levensonderhoud systemen, een begrip van de mondiale ecosystemen en hun relatie met de landbouw en de sociale, professionele en methodologische deskundigheid. [+]

Master in International Sustainable Agriculture (M.Sc.)

Dit gezamenlijke opleiding van Landbouw faculteiten van de Universiteit van Göttingen en de Universiteit Kassel, is voor studenten die willen de hele wereld bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de landbouw. Het biedt een goed gefundeerde kennis van bio-fysieke en sociaal-economische factoren die de landbouw levensonderhoud systemen, een begrip van de mondiale ecosystemen en hun relatie met de landbouw en de sociale, professionele en methodologische deskundigheid. Drie profielen: International Agribusiness en plattelandsontwikkeling Economie, International biologische landbouw en Tropical Agriculture. De masteropleiding Sustainable International Agriculture (SIA) is een opeenvolgende gezamenlijke masteropleiding van de agrarische faculteiten van de Georg-August-universiteit van Göttingen en de Universiteit van Kassel - Witzenhausen bestaande uit 120 ECTS. Alle SIA modules worden in het Engels gegeven. De masteropleiding bestaat uit vijftien modules met elk 6 ECTS; thesis een Master's in het 4e semester met 24 ECTS; colloquium met 6 ECTS.... [-]


Meester in Euroculture

Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Duitsland Göttingen Oostenrijk Innsbruck Italië Rome Padua Servië Belgrado Hannover Braunschweig Clausthal-Zellerfeld +10 more

Het Euroculture programma geeft studenten de kans om zich voor te bereiden op nieuwe beroepen die ontstaan ​​als gevolg van de toenemende proces van economische en politieke integratie in Europa komt te voeren. [+]

Euroculture (MA)

Onderwerpen: Erasmus Mundus-programma MA Euroculture (joint degree) Degree: Master of Arts (MA) Standard periode van studie: 4 semesters Start van het programma: Alleen winter semester Toegangsprijs: toelating beperkt (applicatie met de faculteit) Voorwaarden van toelating: BA in politieke wetenschappen, geschiedenis, theologie, rechten of filologische vakken, of in een ander profiel dat in aanmerking komt voor de masteropleiding in Euroculture Taal eisen: uitstekende kennis van het Engels (zie hieronder) Deadline: 1 mei Speciale kosten: Zie homepage van het programma

cursus beschrijving

De doelstellingen van deze masteropleiding met betrekking tot de gespecialiseerde kennis en methodologische en sociale vaardigheden zijn:... [-]


Meester in gewasbescherming

Campus Voltijd 4 semesters October 2019 Duitsland Göttingen Oostenrijk Innsbruck Italië Rome Padua Servië Belgrado Hannover Braunschweig Clausthal-Zellerfeld +10 more

Het interdisciplinaire opleiding "Crop Protection" wordt gehouden in het Engels. Het verenigt de onderwerpen die betrekking hebben op de oorzaak, ontwikkeling en verspreiding van schade aan gewassen, de ontwikkeling en toepassing van doeltreffende preventieve en curatieve maatregelen schade bestrijden en hun effect op het milieu en de samenleving. [+]

Master in Crop Protection (M.Sc.) Krijg de basis voor een internationale carrière in de landbouw wetenschappen: De internationale Master programma Crop Protection richt zich op de voor de mensheid cruciale kwesties van gezondheid oogst binnen een duurzame gewasproductie systemen. De opleiding is onderzoek en praktijkgericht, internationaal en multidisciplinair. Het opent carrière kansen agrarische wetenschappen en instellingen, en in de agro-industrie. Een stage in een private onderneming of onderzoeksinstelling biedt de mogelijkheid om te linken academische opleiding met ervaring in interdisciplinair team werken in een professionele omgeving. De interdisciplinaire studie "Crop Protection" wordt gehouden in het Engels. Het verenigt de onderwerpen die betrekking hebben op de oorzaak, ontwikkeling en verspreiding van schade aan gewassen, de ontwikkeling en toepassing van doeltreffende preventieve en curatieve maatregelen schade bestrijden en hun effect op het milieu en de samenleving.... [-]


Meester in ontwikkelingseconomie

Campus Voltijd 4 semesters October 2019 Duitsland Göttingen Oostenrijk Innsbruck Italië Rome Padua Servië Belgrado Hannover Braunschweig Clausthal-Zellerfeld +10 more

Wat doen we 'ontwikkelen' in het programma van onze Master in Development Economics? Als "software" is het antwoord dat je zoekt, de app heb je natuurlijk leidde tot de verkeerde pagina. Maar als je wilt weten wat de economische en beleidsinstrumenten groei van een heel land kan aansporen, hoe de impact van een beleidsmaatregel te beoordelen, of het meest efficiënt ontwikkelingslanden helpen bereiken adequate levensstandaard of dat hulp helpt helemaal. Indien u graag uw eigen onderzoek te doen op dit gebied een dag of werken met overheden en hulporganisaties hen te adviseren over de huidige ontwikkeling kwesties- dit misschien wel de juiste studie voor jou! [+]

Development Economics (MA)

Wat doen we 'ontwikkelen' in het programma van onze Master in Development Economics? Als "software" is het antwoord dat je zoekt, de app heb je natuurlijk leidde tot de verkeerde pagina. Maar als je wilt weten wat de economische en beleidsinstrumenten groei van een heel land kan aansporen, hoe de impact van een beleidsmaatregel te beoordelen, of het meest efficiënt ontwikkelingslanden helpen bereiken adequate levensstandaard of dat hulp helpt helemaal. Indien u graag uw eigen onderzoek te doen op dit gebied een dag of werken met overheden en hulporganisaties hen te adviseren over de huidige ontwikkeling kwesties- dit misschien wel de juiste studie voor jou!... [-]


Meester in tropische en internationale bosbouw

Campus Voltijd 4 semesters October 2019 Duitsland Göttingen Oostenrijk Innsbruck Italië Rome Padua Servië Belgrado Hannover Braunschweig Clausthal-Zellerfeld +10 more

De M.Sc. programma Tropische en International Forestry richt zich op het duurzaam beheer en behoud van bosecosystemen wereldwijd, met name in de tropische en subtropische bossen van ontwikkelings- of opkomende landen. [+]

Master in Tropical en International Forestry (M.Sc. studie focus)

De M.Sc. programma Tropische en International Forestry richt zich op het duurzaam beheer en behoud van bosecosystemen wereldwijd, met name in de tropische en subtropische bossen van ontwikkelings- of opkomende landen. Afgestudeerden van het programma werken in bosbeheer over de hele wereld, vaak in samenwerking met internationale organisaties voor onderzoek en ontwikkeling. Samen met de formele cursus-werk, studenten krijgen interculturele werk- en levenservaring door interactie met internationale collega's en professoren. De ervaring leert dat persoonlijke en professionele contact tijdens deze MSc programma opgericht is een uitstekende manier om professioneel netwerk van de studenten uit te breiden.... [-]