University of Kaiserslautern

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ervaren professionals voor uw succes

De "Distance en Onafhankelijk Studies Center" (DISC) van de Technische Universiteit van Kaiserslautern is een toonaangevende leverancier van postgraduate afstandsonderwijs in Duitsland. Het hotel heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling en het ontwerp van de academische biedt een begeleide zelfstudie. Het heeft zich ontwikkeld van de "Centrum voor Afstandsonderwijs en voortgezet onderwijs" (ZFUW), die werd opgericht in 1992 aan de Kaiserslautern University.

  • Wij bieden geaccrediteerde master's graden in aantrekkelijke thema's en
    begeleiden uw studies van consulting, service en ondersteuning.

onafhankelijke studie

Voor de DISC het idee van "Onafhankelijk leren" is van fundamenteel belang.

  • We versterken de zelf-learning vaardigheden van onze studenten en ondersteuning van de Universiteit van Kaiserslautern door de ontwikkeling van zelf-learning modules op de weg naar een universiteit voor een leven lang leren.
  • Zo dragen we dat studenten ontwikkelen aan de Universiteit van Kaiserslautern niet alleen hun expertise, maar ook experts geworden in hun eigen leerproces.

Studie van overal in de wereld

Op dit moment, ongeveer 4.000 wetenschappers gebruik maken van de Gids van de Studie van de DISC voor hun professionele carrière - meer dan in elke andere vergelijkbare afstandsonderwijs instituut in Duitsland. Studenten komen uit heel Duitsland, Duitstalige buurlanden, maar ook uit het buitenland, bijvoorbeeld tijdens een verblijf in het buitenland in China, India of de Verenigde Staten.

Doorgaan met een hoog slagingspercentage

Meer dan 80% van de deelnemers aan een lerende DISC afstand deze complete succes. Op basis van de hoge mate van succes is de combinatie van professioneel gerenommeerde studie aders met respect om te oefenen, didactisch uitstekend voorbereide studiemateriaal, online seminars en studie betrouwbare ondersteuning van het personeel van de DISC.

Kort profiel TU Kaiserslautern

Toekomstgericht cursussen, praktische opleiding en een moderne infrastructuur, dit zijn de omstandigheden die optreden voor studenten aan de Universiteit van Kaiserslautern. De enige technische engineering-georiënteerde universiteit in Rheinland-Pfalz heeft een aanzienlijke reputatie, omdat het werd opgericht in 1970 en is gunstig in vergelijking met de gevestigde hogescholen wees niet bang opgedaan.

De toekenning van de Universiteit van Kaiserslautern, die ontstond in oktober 2009 in de landelijke competitie "Excellence in Teaching" als een van de zes winnaars universiteiten, is het levende bewijs van het belang van het onderwijs aan de universiteit.

Als een campus universiteit met ongeveer 12.500 studenten (waarvan ongeveer 4.000 afstandsonderwijs studenten) biedt in twaalf afdelingen van meer dan 100 toekomst- en praktijkgerichte cursussen en gegarandeerd door de beheersbare omvang nauw contact met professoren en uitstekende zorg situatie. Daarnaast krijgen de studenten profiteren van de gerenommeerde onderzoeksfaciliteiten, waaronder twee Fraunhofer Institutes, een Max Planck Instituut, de Duitse Research Center for Artificial Intelligence en het Instituut voor composietmaterialen, die rechtstreeks op de campus of zijn in de buurt en samen te werken op het gebied van toegepast onderzoek nauw samen met de TU.

In januari 2010 heeft de Universiteit van Kaiserslautern en de instellingen IESE, ITWM, DFKI en de ITA twee keer winnaar van de vijf winnaars van de top cluster competitie van het federale ministerie van Onderwijs en Onderzoek (BMBF) waren.

Twee onderzoekscentra zijn vastgesteld in medio 2008 aan de Universiteit van Kaiserslautern, is het doel groot, gecoördineerd onderzoeksprojecten. opgezet als speciale onderzoeksgebieden en met succes projecten in het kader van nationale en internationale maatregelen ter ondersteuning van excellentie te verhogen.

Locaties

Kaiserslautern

Address
Technical University of Kaiserslautern
Distance & Independent Studies Center (DISC)
Postfach: 3049
67653 Kaiserslautern, Germany

Kaiserslautern, Rijnland-Palts, Duitsland