University of Bayreuth

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De University of Bayreuth

De University of Bayreuth is een dynamische, onderzoeksgerichte campusuniversiteit. Opgericht in 1975 als een van de eerste universiteiten in Duitsland met een interdisciplinaire oprichtingsmissie, wordt het nu beschouwd als een pionier in innovatief onderzoek en onderwijs. Met de kracht van haar kernonderwerpen en de strategisch gekozen focusgebieden, biedt de universiteit haar ongeveer 13.500 studenten uit Duitsland en het buitenland een ideale leeromgeving, nauw toezicht en aantrekkelijke, internationaal georiënteerde studieprogramma's die volledig in het Engels worden gehouden.

De University of Bayreuth wordt beschouwd als een van de beste jonge universiteiten ter wereld, zoals blijkt uit haar positie in de wereldwijde ranglijst van Times Higher Education (THE) van universiteiten "onder de 50". De University of Bayreuth heeft een indrukwekkend internationaal netwerk en reageert op sociale veranderingen en processen met innovaties die nieuwe normen blijven stellen. Om deze reden is interdisciplinair denken niet beperkt tot de samenwerking op onze unieke groene campus. Het is ook een sleutelelement in onze vele interdisciplinaire studieprogramma's. Er zijn momenteel ongeveer 13.500 studenten ingeschreven in ongeveer 150 verschillende studieprogramma's aangeboden door de zeven faculteiten van de universiteit.

De University of Bayreuth richt zich op interdisciplinair onderzoek en biedt uitstekende kansen dankzij haar moderne onderzoeksinstanties en eersteklas onderzoeksinfrastructuur. De University of Bayreuth is gelukkig een van de meest populaire Duitse universiteiten onder buitenlandse onderzoekers en wordt regelmatig opgenomen onder de leiders in de ranglijst van Humboldt.

v

Het is al vele jaren een internationale leider in Afrikaanse studies; de Bayreuth International Graduate School of African Studies (BIGSAS) maakt deel uit van onze Excellence Cluster "Africa Multiple", gefinancierd door de Duitse federale overheid en goalt = "vernments. Hoge druk

De Unialt = "veelzijdigheid biedt zijn studenten en onderzoekers een onderwijs en onderzoek enalt =" omgeving met veel ruimte voor creatialt = "vity, waardoor het zichzelf positioneert in het spanningsveld tussen academische vrijheid, wetenschappelijke vooruitgang, praktijkgerichtheid en sociaal en cultureel verantwoordelijkheid.

Kom en maak deel uit van onze hechte campus en Baalt = "varia's gelukkige stad Bayreuth, die stevig in handen is van de studenten.

Locaties

Bayreuth

Universität Bayreuth

Address
University of Bayreuth
95440 Bayreuth
Germany

Bayreuth, Beieren, Duitsland
Telefoonnr.
+49 921 550