Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Augsburg werd opgericht in 1970 en isone van de moderne universiteiten in Beieren. met ongeveer 19.000 studenten en een academisch personeel van ongeveer 1200Het biedt een breed scala van academische programma's in de natuurwetenschappen, het bedrijfsleven, recht, kunst en geesteswetenschappen. In zijn onderzoek, de Universiteit van Augsburg verbindt lokaal met de wereldwijde perspectieven gericht op vijf aandachtsgebieden: Transnational Studies, Gezondheidswetenschappen, Resource Management, materiaal kunde en Toegepaste Informatica. Daarnaast wordt toponderzoek wordt gedaan in alle disciplines vertegenwoordigd zijn op de universiteit. De Universiteit van Augsburg is gelegen op een aangelegd campus in het zuiden van de stad Augsburg, gemakkelijk te bereiken zowel over de weg als met het openbaar vervoer. Aarzel dan niet om contact met ons op - we kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen hier!

Studeren en wonen op de campus De universiteit van Augsburg campus is een van de meest sympathieke plaatsen om te studeren in Duitsland. de campus ligt vlak bij het centrum van de stad Augsburg, is ruim architectonisch aantrekkelijk, gemengd in een aangelegd park met een meer, fonteinen en sculpturen van hedendaagse kunstenaars.

Ideale omstandigheden voor het bestuderen Als het langer duurt meer dan 15 minuten naar de universiteit van het centraal station of Königsplatz, het centrale bus- en tramhalte te komen, dan is er iets mis is ergens verdwenen. Trams vertrekken Königsplatz om de vijf minuten en stop in het midden van de campus. De universiteit inschrijfgeld is inclusief een 'Semester Ticket "dat de studenten geeft gratis reizen met het openbaar vervoer in Augsburg.

Wonen in Augsburg is bijna net zo goedkoop: zelfs in het charmante centrum van de stad, de huren betaalbaar zijn. Daarnaast zijn er meer dan 2000 kamers en appartementen beschikbaar in de universiteit slaapzalen.

zeven faculteiten De universiteit van Augsburg biedt de ideale omstandigheden voor het voltooien van een opleiding met succes en binnen een redelijke termijn.

Zeven faculteiten zijn vastgesteld, elk met een lange termijn strategie voor de ontwikkeling en het gebruik van de meest up-to-date faciliteiten beschikbaar: - Faculteit der Bedrijfskunde en Economie (opgericht 1970) - Faculteit der Rechtsgeleerdheid (opgericht in 1971) - Faculteit der Godgeleerdheid (opgericht 1971 ) - Faculteit der Wijsbegeerte en Maatschappijwetenschappen (opgericht 1972) - Faculteit der Filologie en Geschiedenis (opgericht 1972) - Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen (opgericht in 1981) en - Faculteit Toegepaste Informatica (opgericht 2003).

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

University of Augsburg

De masteropleiding (M.Sc.) in Materials Science aan de Universiteit van Augsburg is een interdisciplinair collegegeld-vrij studieprogramma aansluiten van meerdere aspecte ... [+]

Materials Science aan de Universiteit Augsburg is een interdisciplinair collegegeld-vrij studieprogramma aansluiten van meerdere aspecten van de natuurkunde, scheikunde en methoden voor het karakteriseren en verwerking van de materialen. Het Master programma in Materials Science verdiept de wetenschappelijke expertise van je vooropleiding. Het is gericht op het begrijpen van materiaal eigenschappen en interacties tussen materialen met bijzondere aandacht voor toepassingsgericht onderzoek in wetenschap en technologie. In Augsburg, zetten we een sterke nadruk op de natuurwetenschappen (in plaats van werktuigbouw) in materiaalkunde, met als doel om studenten te voorzien van een diepgaand inzicht in de chemische, fysische en functionele eigenschappen van materialen.... [-]

Duitsland Augsburg
April 2019
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands