Lees de Officiële Beschrijving

De University of Applied Management biedt de ideale omstandigheden voor u om uw persoonlijke, sociale, methodische en technische competenties te ontwikkelen tot een zeer unieke, holistische competentieprofiel. Onze uitstekende opleidingen niet alleen het verhogen van uw aantrekkelijkheid voor de zakelijke markt, maar nog belangrijker, ze verhogen uw praktische vermogen om te slagen. Het zou ons een genoegen om u te helpen bij het leggen van de basis voor uw persoonlijk succes, en om u te ondersteunen bij de ontwikkeling van uw eigen persoonlijke profiel zijn. We zien onszelf als een centrum voor "hands-on" business competentie Wij creëren en verspreiden van kennis met praktische betekenis op academisch niveau. Onze deelnemers evolueren door te leren denken en handelen op een ondernemende manier, en ervaar de vreugde van creativiteit en innovatie. Daarnaast combineren we carrière activiteiten met academische instructie aan onze studenten voor te bereiden op hun gekozen velden, en de leiders van morgen. Onze afgestudeerden zijn goed voorbereid om direct en rendabel gebruik van hun verworven bevoegdheden te maken, zowel voor zichzelf en de organisaties waarvoor ze werken. Met onze programma's zijn ze in staat om hun doelen te bereiken sneller, beter, gemakkelijker en efficiënter. Wij ondersteunen de persoonlijke ontwikkeling van onze studenten niet alleen door het vergroten van vakkennis en methodische competenties, maar ook door het bevorderen van persoonlijke en sociale competenties. We brengen het bedrijfsleven en de wetenschap Door onze partnerships met bedrijven zijn we in staat om een ​​continue kennisoverdracht in beide richtingen te bereiken. Bedrijven en instellingen profiteren van onze vakkennis, onze kracht van innovatie, en onze toegepast onderzoek. Wij steunen de regionale groei door middel van onderzoek en ontwikkeling en de directe overdracht van kennis en technologie. Onze speciale evenementen en seminars omgaan met de voortdurende uitwisseling van economie en wetenschap spanning op de lokale gemeenschap, ze op de grotere wereldwijde gemeenschap van kennis via onze internationale partnerships en samenwerking. We hebben een hoog profiel in onderwijs en onderzoek Wij concentreren ons op een aantal business-gerelateerde programma's van studie en streven ernaar om de beste onderwijs in deze gebieden te bieden. In bepaalde gebieden voeren we toepassingsgericht onderzoek en oplossingen voor de problemen van beton beroepspraktijk te ontwikkelen. Onze toepassingsgericht onderzoek gericht is ook een essentieel onderdeel van ons onderwijs en instructie, met nadruk op de verbinding tussen theorie en praktijk. We zijn tot oprichting van programma's met partner universiteiten en bedrijven wereldwijd te ondersteunen en aan te moedigen de internationale uitwisseling van studenten en docenten, om nieuwe kansen te bieden voor culturele uitwisseling op het gebied van onderwijs, onderzoek en professionele ontwikkeling.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of Applied Management in Erding

Studenten verdienen een gezamenlijke Europese Master of Education (M.Ed.) van de Universiteit voor Toegepaste Management (Duitsland), de De Riga Lerarenopleiding en Pedag ... [+]

Europese Master of Educational Management

Studenten verdienen een gezamenlijke Europese Master of Education (M.Ed.) van de Universiteit voor Toegepaste Management (Duitsland), de De Riga Lerarenopleiding en Pedagogische Academie voor Management (Letland) en de Private University College van Onderwijs van het bisdom van Linz ( Oostenrijk).

&nbsp

Het programma staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in een hoge kwaliteit van onderzoek op het gebied van educatieve het management op het niveau van een masteropleiding.

&nbsp

Het bereidt toekomstige leiders van onderwijsinstellingen aan het werk op het gebied van de vroege jeugd, voortgezet, beroepsonderwijs, volwassenenonderwijs, permanente of hoger onderwijs en andere sectoren op nationaal of internationaal niveau. Het programma biedt een mix van praktische kennis, conceptuele kaders en state-of-the-art onderzoek, terwijl de nadruk op een mondiaal perspectief op educatieve management. ... [-]

Duitsland Dortmund Treuchtlingen
Vraag informatie aan
Voltijd
4 semesters
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands