Lees de Officiële Beschrijving

Een studie aan de HDWM alle voordelen van eerdere vormen van onderzoek. Het doel is om studenten de ideale omstandigheden voor een succesvolle studie en een baan erfogreichen ingang te bieden. deze University Concept gekoppelde theorie en praktijk onderwijs het management op een unieke manier.

Alle onderdelen van succes als de plaatsing van de kwaliteit van leerinhouden met passende tussenpozen, expert faculteit, een professionele en persoonlijke relatie om te oefenen en betaalbare collegegeld, zie het moderne gebouw van HDWM MANNHEIM hun platform. profiel De full-time studie aan de HDWM verdeelt de tijd en de druk om adequaat op te voeren. 6 Semester op. De vierde Semester is een stage, die in een van de partnerondernemingen van de universiteit is voltooid.

De studie combineert de kracht van de stage, zoals in een dual-universiteit, met een hoge kwaliteit educatieve inhoud van een full-time studie aan een particuliere universiteit en deelname aan innovatieve toekomstgericht onderzoek.

De student is niet gekoppeld aan een leerbedrijf en zakelijk gebied, maar vooral begaan studeren aan de HDWM. Een belangrijk aspect van studeren aan HDWM is gericht op de ondernemingen die actief betrokken bij onderwijs en onderzoek en studenten zowel professioneel als financieel aan te moedigen. We gaan uit van een maatschappelijke verantwoordelijkheid, waarin jongeren biedt met potentiële kansen in de keuze van hun studie plaats.

De business-gerelateerde cursussen en opleidingsmogelijkheden voortbrengen interfaces kwalificaties voor de arbeidsmarkt van de toekomst. eigen verkoopactiviteiten gestructureerd universiteit trekken een partnerbedrijf die verantwoordelijk zijn door het universiteitsbestuur en grotendeels ondersteund content.

Onderzoek Partner van HDWM is het Mannheim Heinrich-Vetter-Research Instituut voor de Arbeid en onderwijs in de Rijn-Neckar (HVFI) en Mannheim Onderzoeksinstituut voor Arbeid en Onderwijs mbH (MAFAB). Dit onderzoek onze universiteit met sterke en zuverlässlichen partners.

Studiemodel met een win-win vooruitzichten studie Management bij HDWM gebaseerd op een uniek studiemodel met die van een duale opleiding combineert de voordelen van een full-time studie en de sterke punten van beide vormen van onderzoek in een opleiding, waarin het management studies bundels gefinancierd. In samenwerking met bekende grote bedrijven, en met name innovatieve kmo's, werd de studie inhoud die specifiek afgestemd op de behoeften van de arbeidsmarkt van de toekomst.

Met een speciale financiering concept, dat mogelijk wordt gemaakt door de bevordering van de partnerbedrijven en de deelstaat Baden-Württemberg, is een all win situatie voor alle betrokkenen. Belanghebbenden die wensen om het management te studeren, leren een groot aantal ondernemingen tijdens hun studie en gaan liggen tot na de semester aan hun toekomstige werkgever vindt. De bedrijven op hun beurt putten uit een pool van in aanmerking komende studenten toekomstige specialisten en junior managers, die voldoen aan de eisen van het moderne management. De juiste mix staat garant voor kwaliteit Management studie vereist een hoge kwaliteit van het onderwijs en onderzoek, dat in combinatie met ondersteuning van de zakelijke praktijk zorgt voor kwaliteit academische opleiding met prestatiebevorderende milieu:

Leren units met snelheden tot 30 studenten Persoonlijke begeleiding door professoren in de verhouding van de maximale 01:40 De technische en financiële bijstand van de HDWM bedrijven Praktisch door het betrekken van experts en leidinggevenden van partnerbedrijven Selectieve matching van studenten en toekomstige werkgevers

student Bij de selectie van onze studenten die willen studeren beheer, hechten we veel belang aan een hoge correspondentie tussen de kwalificaties van de kandidaat en de eisen van het programma. Dit stelt ons in staat om de uitval laag te houden. Bovendien, gelijke kansen en sociale diversiteit is belangrijk voor ons. De aanvraagprocedure duurt het best mogelijke evenwicht van Studie eisen aan de ene kant, en de persoonlijke kwaliteiten en competenties aan de andere kant. Een ideale leeromgeving gecombineerd met praktische fasen in de partner bedrijf ontwikkelt individuele mogelijkheden en ondersteuning van een effectieve en efficiënte studie. partner bedrijven De HDWM werkt uitsluitend met gerenommeerde bedrijven waarvan het succes en de kwaliteit op de markt is onomstreden. Living Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vormt de basis voor een blijvend succes op de markt met duurzame betrokkenheid bij de individuele behoeften van elke werknemer, evenals het behoud en de promotie van de natuurlijke hulpbronnen.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Duits

Deze school biedt ook:

MA

University of Applied Management Studies in Mannheim

Als u op weg bent naar een internationale carrière, is de Master Business Management in het Engels de ideale master in internationaal management. Met verdere vaardigheden ... [+]

Als u op weg bent naar een internationale carrière, is de Master Business Management in het Engels de ideale master in internationaal management. Met verdere vaardigheden in internationaal management, stelt het je in staat om voort te bouwen op de kennis die je hebt opgedaan tijdens je niet-gegradueerde studies en deze aan te vullen met managementtools en theorieën voor een internationale setting. Gecombineerd met een hoge praktische oriëntatie, zult u in staat zijn om internationale bedrijven van alle grootten en zakelijke gebieden te beheren.

Om je master in internationaal management af te stemmen op je sterke punten en interesses, kun je kiezen uit drie verschillende majors in je laatste semester:... [-]

Duitsland Mannheim
October 2019
Deeltijd
3 - 4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
HdWM
Address
University of Applied Management Studies in Mannheim, Oskar-Meixner straße 4-6
68163 Mannheim, Baden-Württemberg, Duitsland
Telefoonnr.
+49 621 4907120