University Of Tuebingen Faculty Of Medicine

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij de medische faculteit van de Eberhard Karls Universität Tübingen

Samen met de klinische afdelingen van het Universitair Ziekenhuis Tübingen en haar instituten voor medische zorg en theoretische geneeskunde is de faculteit Geneeskunde van Tübingen een van de grootste instellingen voor medische opleiding en hoger onderwijs in Baden-Württemberg.

Onze visie

Internationaal gerenommeerde klinische onderzoeksallianties integreren fundamenteel, ziektegericht en patiëntgericht onderzoek om nieuwe wegen te banen in de diagnose, therapie en preventie van ziekteprocessen, met als uiteindelijk doel de patiënt ten goede te komen.

In deze uitstekende omgeving ontvangen studenten geneeskunde en tandheelkunde een uitgebreide, op onderzoek gebaseerde klinische opleiding.

De Faculteit Geneeskunde is vastbesloten om haar maatschappelijke verantwoordelijkheden te vervullen en open te staan ​​voor nieuwe ontwikkelingen. Nieuwe opleidingen worden opgezet en technologieoverdracht stimuleert de industrie en de economie.

De faculteit Geneeskunde is belast met het organiseren van onderzoek en onderwijs in het Universitair Ziekenhuis Tübingen. Woordvoerder en uitvoerend hoofd is de decaan. Het Office of Faculty Management is verantwoordelijk voor het beheer van de aangelegenheden van de Faculteit Geneeskunde.

Locaties

Tübingen

Address
Geissweg 5
72076 Tübingen, Baden-Württemberg, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: