University of Passau

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Excellentie in onderzoek en onderwijs

Sinds de opening zijn deuren voor het publiek in 1978, de Universiteit van Passau is in korte tijd ontwikkeld tot een eerste adres in de Duitse academische wereld. De universiteit bereikt regelmatig topposities in academische rankings, bijvoorbeeld in de Rechten, Economie en Bedrijfswetenschappen, Computer Science, Communicatiewetenschappen, Politieke Wetenschappen en Culturele Studies.

Ongeveer 12.000 studenten en promovendi uit meer dan 90 landen zijn ingeschreven aan de universiteit van Passau. Naast het bestuderen van in kleine leergroepen, studenten profiteren van de beheersbare omvang van de campus van de universiteit, wat resulteert in zeer korte afstanden en een uitstekende student ervaring. Ons Centrum voor Key Skills geeft medewerkers en studenten de mogelijkheid om die zo belangrijke overdraagbare vaardigheden, zoals leiderschap en communicatie, die zijn in grote vraag van werkgevers te ontwikkelen. Representatieve enquêtes regelmatig getuigen van de hoge mate van tevredenheid van studenten aan de universiteit.

Een mondiale vooruitzichten

Internationalisme is altijd al een van onze bepalende karakteristieken: onze vermogens te behouden een hecht netwerk van samenwerking met wereldwijde academische en research partners en we hebben een groot aantal actieve alumni afdelingen over de hele wereld. Een deel van de reden waarom onze alumni zijn zo succesvol op een wereldwijde basis is dat we hen de beste voorwaarden zijn voor een internationale carrière: veel opleidingen geven studenten de kans om een ​​double degree in samenwerking met internationale partner universiteiten verdienen, en al onze studenten hebben toegang tot een groot aanbod van taalcursussen en uitwisselingsprogramma's voor studenten. Onze vakspecifieke taalprogramma's in de Rechten, Bedrijfskunde / Economie, Culturele Studies / Internationale Betrekkingen en Informatica / Wiskunde ideale aanvulling graad studies van onze studenten.

Een geweldige student ervaring

Onze afgestudeerden zijn zeer gewild door de werkgevers, omdat ze zijn niet alleen uitgerust met technische kennis die nodig is om te beginnen aan hun carrière; ze zijn ook zeer gemotiveerde mensen die veel initiatief tonen door op zoek naar extra kwalificaties of praktische vaardigheden. Velen zijn actief in theater, muziek, fotografie, film, radio en andere culturele activiteiten in hun vrije tijd, bijvoorbeeld door betrokken te raken bij een van onze vele culturele studentenverenigingen.

In Beieren en in het hart van Europa

De Moderne campus universiteit bevindt zich in het zuid-oostelijke deel van Beieren - Duitsland's high-technologie staat - in een groene omgeving, op een paar minuten lopen van de historische oude binnenstad van Passau. Beschouwd als een van de mooiste steden van Duitsland, Passau heeft een zeer lage criminaliteit en biedt een uitstekende kwaliteit van het leven in een politiek stabiel en economisch robuuste omgeving, terwijl ze dicht bij de grote stedelijke centra van Praag, München en Wenen.

Locaties

Passau

Address
Passau, Beieren, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden