Lees de Officiële Beschrijving

ZEI Mission Statement

Het Centrum voor Europese Integratiestudies (ZEI) is een interdisciplinair onderzoeks- en postacademisch onderwijsinstituut van de Rheinischen-Friedrich-Wilhelms Universiteit Bonn.

ZEI biedt postdoctorale studenten een Engelstalige Master in European Studies met een focus op governance en regulering. Een internationale faculteit staat garant voor de hoogste wetenschappelijke standaarden, diverse methoden en perspectieven op politiek, recht en economie. Praktische experts en excursies naar de besluitvormingscentra van de Europese politiek dragen bij aan de internationale sfeer bij ZEI in Bonn. Een ZEI-diploma ondersteunt een uitstekende toegang tot de Europese banenmarkt.

ZEI werd in 1995 opgericht op basis van de Bonn-Berlin-wet en door een besluit van de Senaat van de universiteit van Bonn.

De University of Bonn is een op onderzoek gebaseerde universiteit die internationaal opereert, actief naar samenwerking streeft en duidelijke onderwerpprioriteiten vaststelt. Ons academische profiel wordt voortdurend gevormd door internationaal erkende sterke punten. En de komende jaren wil de University of Bonn dit profiel verder consolideren en verbeteren. Dit willen we bereiken door de lectoraten selectief opnieuw te definiëren wanneer ze vacant worden, een consistent benoemingsbeleid voeren en voortbouwen op de bestaande prikkels met betrekking tot onderzoeksactiviteiten.

Met bijna 200 jaar traditie, meer dan 32.500 studenten en een uitstekende reputatie in binnen- en buitenland, is Bonn zonder twijfel een van de toonaangevende universiteiten in Duitsland. Onze universiteit is gelegen in een prachtige stad waar mensen net dat beetje beter kunnen leven ...

De traditie en richting van de University of Bonn worden natuurlijk bepaald door al diegenen die deel uitmaken van de instelling - di degenen die hier lesgeven, leren en onderzoeken. Al zulke mensen profiteren enorm van ons zorgvuldig ontwikkelde institutionele profiel:

  • Bonn is een onderzoeksuniversiteit die op internationaal niveau opereert, maar daarbij blijven we trouw aan onze aloude tradities
  • Wij werken samen met een aantal verschillende universiteiten en onderzoeksinstellingen over de hele wereld
  • We hebben unieke onderwijs- en onderzoeksmethoden ontwikkeld die wereldwijd erkenning en toejuiching hebben gekregen
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of Bonn

Het eenjarige postdoctorale programma wordt aangeboden door de University of Bonn van het Centre for European Integration Studies (ZEI). In het Engels gegeven door ZEI-ho ... [+]

De complexe ontwikkeling van de Europese Unie heeft de behoefte aan uitgebreide expertise op het gebied van Europese aangelegenheden vergroot, evenals de bronnen en effecten van integratie op alle overheidsniveaus en in de particuliere sector. ZEI's Master in European Studies - Governance and Regulation bereidt studenten voor op een internationale carrière bij EU-instellingen, internationale organisaties, nationale overheden, NGO's en wereldwijde bedrijven.

Het programma onderzoekt de implicaties van EU-governance voor de EU en voor haar lidstaten en andere belanghebbenden. Het programma introduceert ook ZEI-studenten in de basistheorieën en methoden van economische integratie en economisch en monetair bestuur in de EU.... [-]

Duitsland Bonn
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Center for European Integration Studies (ZEI)
Genscherallee 3

Bonn, Noordrijn-Westfalen, 53113 DE