University of Bonn

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

130724_GroupphotoCommission.jpg

foto met dank aan Centre for European Integration Studies (ZEI)

ZEI Mission Statement

Het Centrum voor Europese Integratiestudies (ZEI) is een interdisciplinair onderzoeks- en postacademisch onderwijsinstituut van de Rheinischen-Friedrich-Wilhelms Universiteit Bonn.

Het Centre for European Integration Studies (ZEI) biedt postdoctorale studenten een Engelstalige master in Europese studies met een focus op governance en regulering. Een internationale faculteit garandeert de hoogste wetenschappelijke normen, diverse methoden en perspectieven op politiek, recht en economie. Praktische experts en excursies naar de besluitvormingscentra van de Europese politiek dragen bij aan de internationale sfeer op ZEI in Bonn. Een ZEI-graad ondersteunt een uitstekende toegang tot de Europese arbeidsmarkt.

ZEI werd in 1995 opgericht op basis van de Bonn-Berlin-wet en door een besluit van de Senaat van de universiteit van Bonn.

De University of Bonn is een op onderzoek gebaseerde universiteit die internationaal opereert, actief naar samenwerking streeft en duidelijke onderwerpprioriteiten vaststelt. Ons academische profiel wordt voortdurend gevormd door internationaal erkende sterke punten. En de komende jaren wil de University of Bonn dit profiel verder consolideren en verbeteren. Dit willen we bereiken door de lectoraten selectief opnieuw te definiëren wanneer ze vacant worden, een consistent benoemingsbeleid voeren en voortbouwen op de bestaande prikkels met betrekking tot onderzoeksactiviteiten.

Met bijna 200 jaar traditie, meer dan 32.500 studenten en een uitstekende reputatie in binnen- en buitenland, is Bonn zonder twijfel een van de toonaangevende universiteiten in Duitsland. Onze universiteit is gelegen in een prachtige stad waar mensen net dat beetje beter kunnen leven ...

130723_DSC_02512.jpg

foto met dank aan Centre for European Integration Studies (ZEI)

De traditie en richting van de University of Bonn worden natuurlijk bepaald door al diegenen die deel uitmaken van de instelling - di degenen die hier lesgeven, leren en onderzoeken. Al zulke mensen profiteren enorm van ons zorgvuldig ontwikkelde institutionele profiel:

  • Bonn is een onderzoeksuniversiteit die op internationaal niveau opereert, maar daarbij blijven we trouw aan onze aloude tradities
  • Wij werken samen met een aantal verschillende universiteiten en onderzoeksinstellingen over de hele wereld
  • We hebben unieke onderwijs- en onderzoeksmethoden ontwikkeld die wereldwijd erkenning en toejuiching hebben gekregen

131083_DSC_0165.JPG

foto met dank aan Centre for European Integration Studies (ZEI)

131081_IMG_5104.jpg

foto met dank aan Centre for European Integration Studies (ZEI)

Locaties

Bonn

Address
Center for European Integration Studies (ZEI)
Genscherallee 3

53113 Bonn, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden