University of Applied Sciences Europe

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze specialiteit

De University of Applied Sciences Europe (UE) traint op het gebied van business, sport en media

7710_5742_Wirtschaft-studieren_04.jpgOnze opleidingen

Aan de UE bieden we bachelor- en masteropleidingen aan, waarvan je deeltijds, voltijds of deeltijds kunt studeren. Twee centrale principes zijn van toepassing op alle programma's: praktisch leren en internationaal denken. Leer in de praktijk Naast gerenommeerde wetenschappers geven veel gerenommeerde persoonlijkheden uit verschillende sectoren les aan de UE. Het contact met de economie is dichtbij en de uitwisseling leeft. Eén doel is om zo veel mogelijk zo veel mogelijk aspecten van de functie-eisen in de studie te integreren. De levendige uitwisseling geeft je ook de kans om over de schouders te kijken van succesvolle beoefenaars en persoonlijkheden. Om u nauw te kunnen volgen naar de eisen van de economie, zijn alle studieprogramma's bij BiTS praktisch georiënteerd. Verschillende verplichte stages bieden meer dan alleen theorie. De vele studenteninitiatieven bieden ook een mogelijkheid om naast je studie verder te ontwikkelen in je interessegebied. Zo krijg je tijdens de studie eerst relevante ervaringen voor je latere beroepsleven.

7707_bits-hochschule__gallery.jpgOnze locaties

Berlijn, Hamburg en Iserlohn - het karakter van de drie locaties kan niet anders zijn. Studenten kunnen kiezen tussen de hoofdstad flair, de Noord-Duitse haven metropool en de campus universiteit dicht bij de natuur, volgens het Amerikaanse model - volgens voorkeur en type. Omdat de beslissing om te studeren en een universiteit altijd een locatiebeslissing is. Voor velen is de overweging "Wat wil ik worden?" Nauw verbonden met de vraag "Waar wil ik zijn?". De locaties van de UE beantwoorden aan een breed scala aan wensen: de campus in Berlijn ligt in het hart van de metropool in de directe omgeving van de Potsdamer Platz. De campus Iserlohn wordt omgeven door groen en diverse recreatiemogelijkheden direct aan de Seilersee. Campus Hamburg ligt in de wijk Altona in de onmiddellijke nabijheid van de haven en de Elbe.

7708_bits-berlin.jpgOnze doelen

Ons belangrijkste doel is uw succes. Wij helpen u om goed voorbereid te zijn op uw professionele leven en om uw pad te volgen. Tegen deze achtergrond leiden we onze studenten op om ondernemend te denken en te fungeren als junior personeel. De overdracht van kennis en competenties Tegenwoordig is het een combinatie van vaardigheden waarmee u een succesvolle carrière kunt maken: Inhoudelijke kennis en sociale vaardigheden, managementkennis en een veilige aanwezigheid op het internationale toneel vormen de basis voor een carrière als leider in de privésector. In alle sectoren van de economie worden tegenwoordig ondernemende denkwijze jonge kaderleden gezocht, die theoretisch goed opgeleid zijn en reeds tijdens hun studie relevante praktische ervaring hebben opgedaan in Duitsland en in het buitenland. Wij zorgen ervoor dat u voldoet aan deze vereisten. De resultaten zijn iets om trots op te zijn: onze afgestudeerden vinden binnen een zeer korte tijd hun weg naar het professionele leven.

7709_career-center__gallery.jpg

Locaties

Berlijn

Address
Dessauer Str 3-5

D-10963 DE Berlijn, Berlijn, Duitsland

Iserlohn

Address
Reiterweg 26b
58636 Iserlohn, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Hamburg

Address
Museumstraße 39

22765 Hamburg, Hamburg, Duitsland