Technical University of Kaiserslautern

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ervaren professionals helpen uw succes veilig te stellen

Het Distance and Independent Studies Center (DISC) is een van de toonaangevende instellingen in Duitsland voor postdoctorale cursussen op afstand. De instelling heeft meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van academische cursussen voor begeleide zelfstudie. Het is gemaakt door het Centrum voor afstandsonderwijs en universitair onderwijs (ZFUW), dat in 1992 werd opgericht aan de Technische Universität Kaiserslautern.

  • We bieden geaccrediteerde masteropleidingen aan in aantrekkelijke vakgebieden en
    begeleiden je tijdens je studie met advies, service en ondersteuning.

Onafhankelijke studie

Het concept van onafhankelijk leren is de sleutel tot de filosofie van de DISC.

  • We versterken de zelfstudievaardigheden van onze studenten en ondersteunen de Technische Universität Kaiserslautern door de ontwikkeling van zelfstudiemodules om een cultuur van levenslang leren te helpen creëren.
  • Hiermee leveren we niet alleen een belangrijke bijdrage aan studenten van de Technische Universität Kaiserslautern die vakbekwaamheid ontwikkelen, maar ze ook helpen om experts te worden in onafhankelijk leren.

Studeer overal ter wereld

Ongeveer 4.200 afgestudeerden gebruiken momenteel de cursussen van de DISC om hun carrière een boost te geven - een cijfer dat geen ander vergelijkbaar afstandsonderwijsinstituut in Duitsland kan evenaren. De studenten komen uit heel Duitsland, aangrenzende Duitstalige landen, maar ook uit het buitenland, bijvoorbeeld tijdens een verblijf in China, India of de VS.

Trainen met een hoog slagingspercentage

80% van de deelnemers aan DISC-afstandsonderwijs voltooiden hun cursus met succes. Dit hoge slagingspercentage is gebaseerd op de combinatie van gerespecteerde en gerenommeerde studiebestuurders met een sterke praktische oriëntatie, eersteklas didactisch studiemateriaal, online seminars en de betrouwbare studieondersteuning door de medewerkers van de DISC.

Technische Universität Kaiserslautern

Toekomstgerichte opleidingen, praktische praktijkopleiding en een moderne infrastructuur zijn de randvoorwaarden die studenten aan de Technische Universität Kaiserslautern kunnen verwachten. Sinds de oprichting in 1970 heeft de enige universiteit in Rijnland-Palts met een technische en technische focus een benijdenswaardige reputatie opgebouwd en kan ze zich meer dan staande houden tegen de gevestigde technische universiteiten.

De prijs die in oktober 2009 werd uitgereikt aan de Technische Universität Kaiserslautern in de competitie "Excellence in Teaching", waarmee de instelling wordt erkend als een van de slechts zes winnende universiteiten in Duitsland, is een levend bewijs van het hoge niveau van onderwijs dat wordt aangeboden.

Als campusuniversiteit met ongeveer 14.000 studenten (waaronder ongeveer 4.000 studenten op afstandsonderwijs), biedt het meer dan 100 toekomstgerichte, praktijkgerichte studieprogramma's aan twaalf afdelingen. De gemakkelijk hanteerbare omvang garandeert studenten ook nauw contact met professoren en uitstekende studentenondersteuning.

Daarnaast profiteren studenten van de talrijke gerenommeerde onderzoeksinstituten, waaronder twee Fraunhofer-instituten, één Max Planck-instituut, het Duitse onderzoekscentrum voor kunstmatige intelligentie (DFKI) en het Instituut voor composietmaterialen (IVW), die zich ofwel op of nabij de campus en werk nauw samen met de universiteit op het gebied van toegepast onderzoek.

In januari 2010 hebben de Technische Universität Kaiserslautern en de instituten IESE, ITWM, DFKI en ITA twee van de in totaal vijf prijzen gewonnen in de topclustercompetitie van het Duitse federale ministerie van Onderwijs en Onderzoek (BMBF).

Halverwege 2008 werden aan de Technische Universität Kaiserslautern twee onderzoekscentra opgericht met als doel het opzetten van grote, gecoördineerde onderzoeksactiviteiten, waaronder speciale onderzoeksgebieden, en het succesvol binnenhalen van projectfinanciering in het kader van nationale en internationale maatregelen ter bevordering van excellentie.

Locaties

Kaiserslautern

Address
Technical University of Kaiserslautern
Distance & Independent Studies Center (DISC)
Postfach: 3049
67653 Kaiserslautern, Germany

Kaiserslautern, Rijnland-Palts, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden