TUM School of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

TUM School of Management
Waar het beheer en techniek

Bij TUM School of Management, voeren wij onderwijs en onderzoek op het snijvlak van management, engineering, natuurlijke und life sciences. Gelegen in het hart van München, een bloeiende stad in een van de meest welvarende regio's van Duitsland, we genieten van een academische, culturele en economische infrastructuur die talenten aantrekt van over de hele wereld.

Sinds de oprichting in 2002, heeft de faculteit verwikkeld in een groot aantal onderzoeken dat het gat tussen disciplines overbruggen. Ons onderzoek richt zich op toekomstige trends en real-world oplossingen die innovatie gebaseerde bedrijven en samenleving ten goede komen vooruit in het algemeen.

Onze zeer gemotiveerde, internationale studenten, evenals de samenwerking met gerenommeerde universiteiten en managementscholen wereldwijd garant voor een mondiaal perspectief, terwijl de industrie know-how in onze programma's door middel van sterke samenwerking met onze zakelijke partners wordt gebracht. Samen creëren we een dynamische, inspirerende en internationale gemeenschap.

Een deel van het!

Wat we aanbieden:

Bachelor in Management & Technology

Master in Management & Technology

Master in Management

Master in consumentenzaken

Master in Management & Innovation

Voor verdere informatie kunt u terecht op onze website www.wi.tum.de
of volg ons op Facebook

of Instagram

Locaties