Saarland University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Grenzen overschrijden is een kenmerk van de Saarland University van Saarland University - ongeacht of dit geografische grenzen, culturele grenzen, belemmeringen tussen academische disciplines of verouderde scheidslijnen tussen de academische wereld en het economische en culturele leven zijn.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het begrijpen van de wetenschap achter elite en topsport in al zijn vele verschillende vormen en in het verwerven van zowel theoretische expertise als praktische vaardigheden op dit gebied, kan de Engelstalige master 'High-Performance Sport' aan de Saarland University wees het programma voor jou. Naast het aanbieden van geavanceerde modules in onderzoeksmethodologie en statistiek, omvat het programma-curriculum ook de subdisciplines sportgeneeskunde, sportpsychologie, training science en de socio-economie van high-performance sporten.

De focus van de M.Sc. programma gaat over actuele onderwerpen in internationale topsport: welke trainingsmethoden worden gebruikt? Hoe voeren we zinvolle prestatiediagnostiek uit? Welke aspecten van sportgeneeskunde en sportpsychologie moeten in aanmerking worden genomen? Welke structuren bestaan ​​er op het gebied van internationale topsport? Hoe werken talentidentificatie- en talentontwikkelingsprogramma's? Hoe ziet een effectieve anti-dopingstrategie eruit?

Studenten op het programma krijgen ook een dieper inzicht in de prestaties fysiologie, letselpreventie en sportvoeding. Ze maken kennis met internationaal erkende elite-trainings- en diagnoseprogramma's en leren zelfstandig topsporttrainingen te plannen. Andere onderwerpen die aan de orde komen zijn stressmanagement, duurtraining, prestatieverbetering en antidopingmaatregelen. Afgestudeerden van het programma vinden carrièremogelijkheden in de mondiale markt voor professionele en high-performance sporten, of werken aan universiteiten in binnen- en buitenland, in nationale of internationale sportverenigingen en -federaties en in professionele sportclubs.

Saarbrücken is de ideale locatie voor het bestuderen van dit brede masterprogramma. Er zijn nauwe samenwerkingsverbanden tussen de Olympische Trainingsbasis Saarland / Rijnland-Palts, de Saarland Sportfederatie en die afdelingen van het Sportwetenschappelijk Instituut van de Saarland University van Saarland University met een interesse in krachtige en topsport.

Locaties

Mitte

Address
Institute of Sports and Preventive Medicine
Saarland University
Campus, Geb. B8 2
Saarbrücken

66123 Mitte, Saarland, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden