SRH University Heidelberg

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Als een van de oudste en grootste particuliere universiteiten in Duitsland, zetten we de norm voor onderwijs. We voorzien u van de kennis die u nodig heeft voor uw toekomst - hands-on, innovatief en creatief. Hiervoor is nauwe samenwerking tussen onze studenten en faculteit van bijzonder belang.
Ons recept voor succes: we bieden nieuwe, hands-on opleidingen, individueel toezicht en een snelle plaatsing op de arbeidsmarkt. Voor onze studenten betekent dit de beste kansen voor een jumpstart in hun carrière.

Al bijna vijf decennia SRH University Heidelberg de SRH University Heidelberg tot de meest gerenommeerde Duitse universiteiten, met een hecht netwerk van bedrijven en instellingen voor hoger onderwijs wereldwijd.

Onderwijs zonder grenzen

Fundering en perspectieven, bewegingsvrijheid en verantwoordelijkheid: kom studeren in de SRH-wetenschapstoren, onze 'leertoren'. Zijn architectuur symboliseert dynamiek, transparantie en creativiteit. Wij bieden u een educatieve omgeving met ultramoderne apparatuur en een aantrekkelijke campus in een van de mooiste steden in Duitsland.

Uitstekende kwaliteit

We streven naar uitmuntendheid. Ons studiemodel, academici en instructie, evenals de diensten aan onze studenten, worden allemaal gemeten aan de hand van deze standaard. De continue hoge kwaliteit van uw opleiding wordt gewaarborgd door internationaal erkende procedures en methoden.

Op onze universiteit hebben instructie en onderzoek een internationale en interdisciplinaire focus. Door de wereldwijde uitwisseling van onze faculteit en studenten, bevorderen we culturele diversiteit en openheid. We waarderen de persoonlijke ontwikkeling van studenten net zo hoog als hun onderwijskwalificaties - onze opleidingen worden ontwikkeld en uitgevoerd door een dialoog van experts uit onderzoek en praktijk. Op deze manier bereiden we hen voor op de uitdagingen en kansen die zij zullen ervaren als de hooggekwalificeerde professionals en leiders van de toekomst, prestatiegericht en leergierig.

Goed aangesloten

S RH U niversiteit Heidelberg werkt samen met geselecteerde universiteiten en onderzoeksinstellingen, zowel in binnen- als in buitenland, om uitwisselingen met de internationale wetenschappelijke gemeenschap te bevorderen. Kosmopolitisch en toch geworteld in de grootstedelijke regio, is onze universiteit een regionaal centrum voor cultuur en leren.

Momenteel zijn er ongeveer 3500 studenten ingeschreven in onze zes scholen: Business, Engineering

Locaties

Heidelberg

Address
SRH University Heidelberg
Ludwig-Guttmann-Straße 6

69123 Heidelberg, Baden-Württemberg, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden