Philipps University Marburg, Faculty of Business Administration and Economics

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Philipps-Universität is niet alleen een Duitse universiteit doordrenkt van traditie, het is ook de oudste universiteit in de wereld dat gesticht 1527 werd als een protestantse instelling. Het is een plaats van onderzoek en onderwijs voor bijna vijf eeuwen. &nbsp Tegenwoordig zijn er bijna 20.000 studenten studeren in Marburg - 12 procent van over de hele wereld. Bijna alle wetenschappelijke disciplines, met uitzondering van de technische wetenschappen, zijn vertegenwoordigd op Philipps-Universität Marburg. De verschillende disciplines worden toegewezen aan verschillende faculteiten, die zijn te vinden onder faculteiten. &nbsp Tal van organisaties een aanvulling op en verrijking van de universiteit scala van diensten. Bijvoorbeeld, kan deze organisaties verrichten speciale onderzoeksactiviteiten of ondersteuning van Philipps-Universität Marburg op het gebied van communicatie, IT en vreemde talen. &nbsp Het Departement Economie bestaat uit zes hoogleraren plus ongeveer een dozijn senior en junior docenten. De professoren hebben uitgebreide ervaring met betrekking tot internationale publicaties, het adviseren van overheden of internationale organisaties, en onderwijs in het Engels refereed. De afdeling Economische Zaken behoort tot de top tien afdelingen in termen van internationale publicaties per hoogleraar in Duitsland (CHE-ranking 2005). Economisch onderzoek en opleiding is sterk geïnternationaliseerde in Marburg, zoals alle wetenschappelijke medewerkers hebben een sterke, duurzame partnerschap programma's en gezamenlijke onderzoeksprojecten met universiteiten in Europa, de VS en andere delen van de wereld. Van de faculteit richten zich op institutionele economie wordt onderstreept door Macie, de Marburg Centrum voor Institutionele Economie, die vierde onlangs haar 50ste verjaardag. Economie personeel benadrukt het belang van een vriendelijk en open leeromgeving. Studenten zijn van harte welkom om hoogleraren aanpak en in debatten over relevante economische kwesties te betrekken.  

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

MSc Economics En Instellingen (msc Econinst)

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Duitsland Marburg

De Master of Science Programme in de Economie en instellingen op Philipps Universiteit Marburg biedt studenten met een uitgebreide opleiding voor een carrière als professionele econoom bij de overheid of bedrijf en een uitstekende basis voor een academische carrière. [+]

De masteropleiding in de Economie en instellingen aan de Philipps-Universiteit van Marburg biedt studenten met een uitgebreide opleiding voor een carrière als professionele econoom bij de overheid of bedrijf en een solide basis voor een academische carrière.

 

 

 

 

Cursus Content & Distinctive Features

 

De MSc Economics en instellingen biedt een grondige training in alle belangrijke gebieden van de economische theorie en beleid (met inbegrip van methoden van onderzoek) en is volledig in het Engels gegeven. Het is ontworpen als een algemene M.Sc. economie programma met een opvallende aandacht voor de economische analyse van de instellingen. Deze unieke focus is gebaseerd op het fundamentele inzicht dat de prestaties van een economie vooral afhankelijk is van de instellingen. Deze kunnen worden formele instellingen, zoals bedrijven wet-en regelgeving, de organisatie van de sociale zekerheid, het ontwerp van de centrale banken en institutionele structuren van de staat en zijn politieke proces, ze kunnen ook van een informeel karakter, bijvoorbeeld, normen en gewoonten of specifieke instellingen zoals coöperaties en micro-krediet markten in ontwikkelingslanden. Daarom, New Institutional Economics, constitutionele Economie, Recht en Economie, mechanism design, Principal Agent Theorie, en Politieke Economie / Public Choice zijn de belangrijkste theoretische benaderingen, waarin de studenten toe te passen om de effecten van de huidige regels, voorschriften te analyseren en organisaties en opgeleide hervormingsvoorstellen te maken in een brede terrein van economische toepassingen. Deze institutionele economie richten zich weerspiegelt ook de specifieke onderzoeks-profiel van alle hoogleraren van de economie in Marburg. De economische specialisaties aangeboden in het programma... [-]


Msc Economie Van Het Midden-Oosten (EMEA)

Campus Voltijd 24 maanden October 2018 Duitsland Marburg

Internationale Masteropleiding [+]

Wat is het idee achter EMEA?

EMEA is een unieke masteropleiding te combineren institutionele economie en bedrijfskunde met toepassingen in de economieën van de regio MENA.

Het begrijpen van complexe economische uitdagingen in de MENA vereist een interdisciplinaire benadering. Zo EMEA omvat een breed scala aan keuzevakken uit verschillende disciplines tot een breed inzicht in de complexiteit van de regio's te vergemakkelijken.

Het curriculum leidt studenten met kennis over up-to-date onderwerpen die relevant zijn voor veel MENA landen, bijvoorbeeld islamitische financiën, politieke economie, natuurlijke hulpbronnen, corruptie en conflicten.

In combinatie met een van de specialisatie tracks, studenten scherpen hun arbeidsmarkt profiel op weg naar een carrière als regionale experts met moderne probleemoplossende vaardigheden die specifiek zijn voor economie, financiën en boekhouding, of management.... [-]


Contact
Postadres
Philipps University Marburg
Faculty of Business Administration and Economics
Fb.02- Wirtschaftswissenschaften Universitätsstraße 24,

Marburg, D-35037 DE
Bezoekadres
Fb.02- Wirtschaftswissenschaften Universitätsstraße 24,
Marburg, Hessen, D-35037 DE