Photoacademy & Living Faces Berlin

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Is fotografie of Make-up van uw passie?

Wilt u uw hobby om te zetten in een beroep en een succesvolle carrière in een van de meest bruisende hoofdsteden van de wereld? Dan welkom naar Berlijn, de stad van de onbegrensde mogelijkheden. Berlijn, de Duitse hoofdstad, het instellen van de trend in lifestyle, muziek, kunst en mode. Het begint allemaal hier!

Welkom op het creatieve school fotografie en Creative Make-up. Photoacademy Berlin & Living Faces - een school, twee pad mogelijkheden.

Het vormen van synergie, het creëren van netwerken.

Zich houden aan dit motto, Photoacademy Berlijn en Wonen Faces bieden een uniek onderwijsconcept om een ​​professionele fotograaf te worden of Make-up artist. Allemaal op een locatie.

Elk gebied van onderwijs heeft zijn eigen focus:

  • Photoacademy Berlijn biedt een twaalf maanden durend programma Professionele Fotografie - Wonen Faces biedt een twaalf maanden durend programma aan een gecertificeerde Make-up artist te worden.

Het maakt niet uit welk gebied u geïnteresseerd bent, bieden wij u een persoonlijke leeromgeving met een zeer toegewijd team van docenten die er naar streven om u te ondersteunen in uw individuele plannen voor de toekomst.

De school is gebaseerd op het terrein van de Malzfabrik (www.malzfabrik.de), gelegen in het centrum van Berlijn. Toekomstige fotografen en visagisten ontmoeten in de school 1000sqm en wisselen hun creativiteit in verschillende projecten op een dagelijkse basis. Netwerken worden reeds gevormd tijdens het programma.

Professionele cursussen helpen om de toekomstige uitdagingen die u zal worden geconfronteerd in dit gebied van het bedrijfsleven en je voor te bereiden op een succesvolle carrière in de media beheersen.

Berlijn - creatief als internationale

Berlijn weerspiegelt de snelle veranderingen in de mode en lifestyle. De tegengestelde stijlen in de hele stad te maken Berlijn zeer aantrekkelijk voor jongeren uit de hele wereld. Trends worden hier gemaakt en de verscheidenheid van de individuele levende concepten maken deel uit van de sfeer die de stad maakt. Ook Berlijn is een zeer jonge stad. 20% van de burgers zijn onder de leeftijd van vijfentwintig. De werelden creatieve scene komt naar Berlijn. Een van de attracties van Berlijn is dat de kosten van levensonderhoud zijn redelijk laag in vergelijking met andere grote steden. In het hart van deze steeds veranderende, historische stad is onze school. Vanaf hier heb je de mogelijkheid om de eindeloze spannende locaties te gebruiken over de hele stad voor je fotoshoots. Laat u inspireren door de diverse culturele mogelijkheden, zoals musea, fototentoonstellingen en de Fashion Week.

Je helpt het vinden van een plek om te wonen nodig?

Uiteraard zullen wij u helpen bij het vinden van een plek om te wonen. Wij kunnen u ook verbinding maken met andere studenten als het uw voorkeur om een ​​appartement te delen. Vraag het ons.

Onze vraag als een school

Het is onze missie om u voor te bereiden op het werkende leven van een fotograaf of een make-up artist. Naast leer je de vaardigheden die je nodig hebt om het beste in uw vakgebied te zijn, leren we ook hoe je moet denken in zakelijke termen als onderwijzen u om te zorgen voor de zeer belangrijke marketing kant. Alleen degenen die weten hoe om te werken als een creatieve professional in de vrije markt zal er succesvol zijn. Iedere student heeft individuele aandacht. Doorheen je opleiding bespreken we uw persoonlijke wensen en je voor te bereiden zo goed mogelijk voor uw werkzame leven als werknemer of als free-lancer.

Bovendien laat elke leerling onze school niet alleen met een diploma, maar met een professionele portfolio, een persoonlijke homepage en visitekaartjes, evenals een stappenplan voor hoe hun carrière begint na de laatste dag van school.

Om deze doelen te bereiken, werken we met docenten die succesvol zijn in hun vakgebied zijn en zich bewust zijn van wat de industrie vandaag de dag vraagt. Als je bereid bent om hard en vastberaden werken om deze doelen te bereiken zijn, dan kunnen wij u opleiden om deze doelen mogelijk te maken. Dus, start je carrière als een professionele fotograaf of een make-up artist hier in Berlijn.

Locaties

Berlijn

Address
Bessemerstr. 16-22
12103 Berlijn, Berlijn, Duitsland

Opleidingen

Deze school biedt ook: