OnCampus

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wie is oncampus?

oncampus geeft u de mogelijkheid om geselecteerde staat hogescholen om deeltijds leren online op afstand en online cursussen te bezetten. Wij zijn een 100% dochteronderneming van de Hogeschool van Lübeck en hebben in meer dan 15 jaar geschiedenis van het bedrijf ontwikkeld om de Europese mega provider in e-learning te worden.

Met een team van 70 mensen part-time online opleidingen en wetenschappelijk online trainingen zijn ontwikkeld in Lübeck, bediend en op de markt gebracht. De programma's combineren de vaardigheden van meer dan 150 professoren, bedrijven en instellingen. De openstelling van de universiteiten om een ​​nieuw publiek en nieuwe vormen van samenwerking zijn de kern van onze digitale strategie. Dit geldt ook voor de samenwerking met de universiteiten van de samengestelde Virtual University of Applied Sciences.

Kwaliteitsborging en certificaten

De cursus inschrijvingen meer dan verdubbeld door middel van nieuwe opleidingen en het vergroten van het aantal studenten in de afgelopen vijf jaar. Zodat we voldoen aan de behoeften van de klant en de verwachtingen van het mogelijke worden de oncampus processen voortdurend geoptimaliseerd en gecertificeerd door de kwaliteit management systemen ISO 9001-normen. Daarnaast hebben we de certificering ISO 29990, waarin de specifieke processen van het leren van diensten en geëvalueerd gesystematiseerd. We hebben een andere belangrijke merken voor de duurzame plaatsing van oncampus in de concurrerende omgeving in te stellen.

onze ontwikkeling

2001 Gevestigde Virtual University of Applied Sciences, Start Online Bachelor Media informatica en industriële techniek

2003 oncampus GmbH is service provider van het universitaire netwerk

2005 Start van de online training voor soft skills

2009 Start online cursussen bedrijfskunde en informatica

2011 Lancering van de bij- en nascholing op het gebied van IT, chemie, LifeSience

2013 Part-time online masteropleidingen van bedrijfskunde en informatica

2014 testfase LINAVO "leren op het net, klim op de grond" - Nieuwe training voor de machinebouw, voeding, toerisme en maritieme industrie

in 2017. Ontwikkeling en implementatie van 10 extra bachelor- en masteropleidingen, significante toename van het aandeel van de studenten professionele, strategische samenwerking met de industrie in de ontwikkeling van nieuwe diensten

2020 ongeveer 50 nieuwe MOOCs, het verhogen van MOOC deelnemers tot meer dan 100.000

Wat oncampus biedt op het gebied van leren op afstand?

U kunt uw Bachelor of Master's degree in oncampus in afstandsonderwijs aan te schaffen. In de wetenschappelijke online cursussen kunt u compleet met een attest van de universiteit.

Bachelordiploma:

gebied van de Bachelor's kunt u kiezen tussen de studies in business administration, industriële engineering, business informatica en media informatica.

Master's degree:

In de Master-sectie, kunt u kiezen tussen de gangen Media informatica en Industrial Engineering (opeenvolgende).

Voortzetting van Master's degree:

De geavanceerde masteropleidingen zijn gebaseerd op professionele ervaring. U kunt de opleidingen in Business Administration, Economie informatica en Industrial Engineering (vervolg) configureren met ons.

Online opleidingen:

Wij bieden een verscheidenheid aan opleidingen die kunnen online worden geboekt bij ons. Wij bieden cursussen (soft skills), technologie en het bedrijfsleven in het gebied van voeding, informatica, carrière planning, management, maritieme industrie, medische technologie, online media, de belangrijkste kwalificaties.

Online training verplicht

Daarnaast biedt oncampus online verplichte training in voedselhygiëne, infectie controle en veiligheid op het werk. Dus uw aanvullende training voor uw medewerkers / binnenkant van de voedingsindustrie kan gemakkelijk, snel en goedkoop, en uit te voeren ter plaatse.

dienstverlener

De oncampus GmbH fungeert als dienstverlener op het gebied van e-learning en ontwikkelt, exploiteert en distribueert part-time online opleidingen en permanente educatie cursussen voor universiteiten, bedrijven en instellingen.

Voor alle taken op het gebied van beroepsziekten e-learning oncampus is uw partner. Neem gerust contact met ons op!

onze missie

Wie we zijn - wat is onze missie?

Het Institute for Learning diensten FH Lübeck en de oncampus GmbH gebruiken het internet en multimedia aan de Universiteit openen van nieuwe doelgroepen: Wij helpen mensen, zowel om hun duurzame inzetbaarheid behouden en te verbeteren en om terug te gaan in het onderwijs of werk.

De Fachhochschule Lübeck en haar dochter oncampus zijn zo met succes ontwikkeld tot toonaangevende Europese leveranciers op het gebied van online onderwijs op afstand sinds 1997

Waar wij voor staan?

Samenwerking en netwerken zijn de leidende beginselen van onze acties. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor onze Kund_innen, Partner_innen en Mitarbeiter_innen en dienovereenkomstig te handelen. We zijn open-minded, open-minded en vriendelijk.

We werken professioneel oplossingsgericht. Innovatieve technische oplossingen te ontwikkelen en te gebruiken om een ​​leven lang, in het bijzonder de-job leren over te brengen. We zien heterogeniteit als een kans.

Wie zijn onze klanten?

De focus van onze activiteiten leerlingen die onze training mogelijkheden te gebruiken. Wij werken nationaal en internationaal samen met universiteiten, bedrijven en instellingen om te schakelen zoveel mogelijk mensen toegang tot kwaliteitsonderwijs en om hen te helpen slagen in de ontwikkeling van hun vaardigheden.

Wat zijn onze doelstellingen?

Wij zorgen voor tijd en locatie onafhankelijk, samenwerkend leren. Te dien einde, we consequent gebruik van de mogelijkheden van het internet voor educatieve programma's en diensten die optimale levenslang leren.

Om aan deze vraag te voldoen, werken we samen met nationale en internationale universiteiten en andere partners. We onze doelen te bereiken door middel van voortdurende ontwikkeling en het veiligstellen van marktgerichte, innovatieve, hoogwaardige processen en producten. We maken gebruik van een geïntegreerd systeem voor het beheer.

We zullen structureel spelen een in met de lange termijn het concurrentievermogen van FH Lübeck veilig te stellen in de nationale en internationale onderwijsmarkt en uit te breiden.

Wat kunnen we?

ontwerp voor universiteiten, ontwikkelen, implementeren en exploiteren part-time online opleidingen en bijscholing op basis van onze e-learning methodologie en infrastructuur.

Leerlingen stellen we online studie en bijscholing. Bedrijven bieden wij zowel op maat gemaakte en gestandaardiseerde online training.

Waar het kunnen we bouwen?

Ons succes is een gemotiveerd, toegewijd en gekwalificeerd team. We hebben brede en diepgaande expertise op het gebied van e-learning technologieën in vakdidactiek een leven lang leren en het beheer van een lerende organisatie.

Wij hanteren een continue, lange termijn gerichte ontwikkeling personeel. Wij werken met gestandaardiseerde, efficiënte processen om een ​​hoge kwaliteit van het onderwijs producten en diensten economisch duurzaam op de markt aan te bieden. We maken gebruik van strategische projecten om innovatieve producten en processen te ontwikkelen.

Locaties

Duitsland online

Address
Duitsland online, Duitsland

Opleidingen

Deze school biedt ook: