Lees de Officiële Beschrijving

nec

Als de campus van München van Wittenborg University of Applied Sciences biedt New European College een van de meest moderne en vooruitstrevende benaderingen van bedrijfsonderwijs in Duitsland. De academische combinatie van een onderzoeksgebaseerde benadering van onderwijs, verplichte projectweken in de echte wereld en continue evaluatie zorgt ervoor dat studenten het hoogste niveau van duurzame inzetbaarheid bereiken in de 21e eeuw van het bedrijfsleven.

München - Duitse economische locomotief

56790_56751_FIBAA_Logo.svg.pngGelegen in München, een van de rijkste en meest welvarende steden in Europa, bieden studenten grote kansen op toekomstige banen . De speciale combinatie van multinationals (BMW, Munich Re, Allianz, Microsoft en nog veel meer) en lage werkloosheid maken van München een zeer aantrekkelijke stad om te studeren en je carrière te ontwikkelen.

Persoonlijke aandacht

Kleine groepen (max. 25 studenten) zorgen voor frequente interactie tussen onze studenten en docenten. Praktische bedrijfscases, opdrachten, simulaties en presentaties zijn enkele methoden waarmee onze studenten hun communicatieve vaardigheden kunnen ontwikkelen op basis van bedrijfsprincipes en -praktijken. Ons lesformaat bevordert individuele gesprekken met onze docenten om vooruitgang te boeken en verder te bouwen op concepten, ideeën en problemen. Binnen elk semester worden onze studenten een reeks bedrijfsbezoekkansen aangeboden die verband houden met hun kernstudies.

Internationale gemeenschap

Om studenten voor te bereiden op de wereldwijde zakenwereld, worden alle cursussen in het Engels gegeven. In combinatie met een internationaal studieorgaan en faculteit - 43 nationaliteiten (27 talen gesproken op de campus) - krijgen studenten een bedrijfsopleiding die een sterk fundament vormt voor hun internationale inzetbaarheid. nec

Uitkeringen voor buitenlandse studenten in München (Duitsland)

Tijdens je studie aan het New European College in München, Duitsland, mag je 20 uur per week werken tijdens semesters of 40 uur per week tijdens Summer Vacations. Afgezien van dat, als je eenmaal bent afgestudeerd, heb je recht op 18 maanden werkvisum (1,5 jaar toestemming om in Duitsland te blijven zoeken naar een baan). Administratie van de businessschool ondersteunt studenten actief met stage / werk zoeken op het grondgebied .

Ervaren faculteit

Afgestemd op de kernprincipes van ons programma, bereiden we onze studenten voor met de praktische vaardigheden en middelen die ze nodig hebben om te slagen door te zorgen voor topnormen van lesgeven door ervaren academici en professionals in de sector.

Top gerangschikt en geaccrediteerde graden

New European College werkt samen met Wittenborg University of Applied Sciences vanwege hun uitstekende reputatie en moderne, praktische benadering van bedrijfseducatie.

Wittenborg University is gerangschikt als de 4e 'Beste kleine universiteit voor toegepaste wetenschappen' in Nederland en is bekroond met de 2e beste bachelor in bedrijfskunde in Nederland.

New European College studenten van het New European College studeren met een Nederlands diploma af aan een door de staat erkende en geaccrediteerde Hogeschool van Nederland in het economische centrum van Duitsland - München. Alle aangeboden programma's van New European College zijn geaccrediteerd door de Nederlandse NVAO en FIBAA (Duits, Zwitsers

34632_Student_Event_2.jpg

Onze programma's:

Bachelor of International Business Administration

Met kleine groepen, aanvullende cursussen en een sterke focus op de pragmatische aanpak bereidt ons bachelorprogramma je voor op een succesvolle zakelijke carrière.

specialisaties:

Master of Business Management (MBM)

De Master of Business Management is het academische pad naar het bedrijfsleven en de academische wereld. Het programma richt zich op de wetenschappelijke kant en de toepassing daarvan in Business Administration, Finance, Marketing en Management.

specialisaties:

Master of Business Administration (MBA)

De Master of Business Administration (MBA) is de academische carrièreboost geworden voor zowel ondernemers als werknemers van bedrijven. Globalisering vereist MBA-afgestudeerden met een echt internationale bedrijfsopleiding.

specialisaties:

23611_02.png

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

New European College

Een ondernemer kan de motor zijn van nieuwe ondernemingen zelf (ondernemer), of de motor van innovatie en verandering binnen een bestaand bedrijf (intrapreneur). De Maste ... [+]

De Master of Business Management (MBM) is een programma van 3 semesters dat is ontwikkeld om voort te bouwen op uw bestaande bachelorstudies en u in staat stelt een breder scala aan carrières in het bedrijfsleven na te streven. Bestaande uit cursussen op het gebied van financiën, internationale marketing, management accounting, bedrijfsvoering, ethiek, organisatiegedrag en human resources, bereidt het programma u voor om uit te blinken op een steeds evoluerende en internationale werkplek.

Alle cursussen worden in het Engels gegeven , met een reeks lesmethoden die doen denken aan niet-gegradueerde lessen, zoals presentaties en groepsprojecten in combinatie met praktijkvoorbeelden en casestudy's. Het programma biedt ruimte voor meer specialisatie, met een nauwkeurig academisch en theoretisch kader dat is ontworpen om u te helpen een expert in internationaal management te worden. Hiermee kunt u solliciteren naar meer gespecialiseerde rollen en biedt u een betere voorbereiding op een Ph.D. programma in de toekomst.... [-]

Duitsland München
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 - 4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
New European College

Het Master of Business Management-programma, gespecialiseerd in digitale marketing ... [+]

De Master of Business Management is een 3-semester-programma dat is ontworpen om voort te bouwen op je bestaande bachelorstudies en je in staat stelt een breder scala aan carrières in het bedrijfsleven na te streven. Bestaande uit cursussen op het gebied van financiën, internationale marketing, management accounting, bedrijfsvoering, ethiek, organisatiegedrag en human resources, bereidt het programma u voor om uit te blinken op een steeds evoluerende en internationale werkplek.

Alle cursussen worden in het Engels gegeven , met een reeks lesmethoden die doen denken aan niet-gegradueerde lessen, zoals presentaties en groepsprojecten in combinatie met praktijkvoorbeelden en casestudy's. Het programma biedt ruimte voor meer specialisatie, met een nauwkeurig academisch en theoretisch kader dat is ontworpen om u te helpen een expert in internationaal management te worden. Hiermee kunt u solliciteren naar meer gespecialiseerde rollen en biedt u een betere voorbereiding op een Ph.D. programma in de toekomst.... [-]

Duitsland München
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 - 4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
New European College GmbH
Address
Wolfratshauser Strasse 84
81379 München, Beieren, Duitsland
Telefoonnr.
+49 89 81302018