Lees de Officiële Beschrijving

Op NIT Northern Institute of Technology Management in Hamburg leren ingenieurs uit de hele wereld leidinggevende taken op verantwoorde wijze over te nemen. In samenwerking met de Technische Universiteit van Hamburg-Harburg (TUHH), de privé-instituut biedt al sinds 1999 een Engels studieprogramma met twee volwaardige master's graden in: een engineering Master of Science en een MBA of Master of Arts in Technology Management. Wereldwijd zijn meer dan 300 ingenieurs bachelor solliciteren naar een plaats in de NIT in Hamburg. Slechts ongeveer 35 high potentials zijn voor persoonlijke gesprekken die plaatsvinden gedurende de hele wereld geselecteerd. Veel studenten krijgen hun diploma beurzen van bedrijven en stichtingen. Studenten wonen meestal in appartementen in de NIT -gebouw op de campus van TUHH - internationale uitwisseling inbegrepen.

De MBA-diploma kan ook deelnemen parallel aan de baan en dus zich voor te bereiden op de volgende carrièrestap professioneel ervaren ingenieurs en studenten. De Engels-talige seminars worden gehouden 's avonds en in het weekend. Veel bedrijven beschouwen het MBA-programma, als onderdeel van een strategische personeelsplanning ontwikkeling. Dus maken ze hun ingenieurs die specifiek geschikt is voor internationale management applicatie. Daarnaast is de ontwikkelde NIT maatwerktrainingen mogelijkheden voor bedrijven.

In studies bij NIT bevindt zich naast de klassieke track in de Technology Management specialisatie Ondernemend management voor de verkiezing. Gerenommeerde universiteitsprofessoren en praktijkmensen uit vier continenten te leren hier. Ze hebben een brede kennis van onderzoek en praktijk en geven de ingenieurs tijdens hun beheer van het onderwijs en interculturele soft skills. Het werken in teams is een belangrijk onderdeel van het curriculum, evenals een drie maanden zakelijke stage te passen wat ze hebben geleerd en een voet aan de grond in de economie te krijgen.

Tot nu toe, potentiële leiders van 61 landen hebben haar studie aan NIT succes. Ze brengen hun professionele carrière met een uitgebreide know-how in beheer van de technologie, maar ook de engineering-goed voorbereid. Velen van hen zijn nu wereldwijd in bedrijven die actief zijn dat het netwerk van de NIT zijn.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

NIT Northern Institute of Technology Management

Wees beide: een ingenieur of wetenschapper EN een technologiemanager. In ons double degree-masterprogramma bestudeer je een M. Sc. (in het Engels of Duits) aan de Technis ... [+]

Managementonderwijs voor ingenieurs en wetenschappers

Ben je gepassioneerd door techniek of wetenschap, maar wil je een stap verder gaan? Hoe zit het met het toevoegen van algemene managementkennis, leiderschapsvaardigheden, expertise in ondernemend management en vaardigheid in een andere vreemde taal aan uw profiel? Ons Double Degree Master-programma in Technology Management voldoet aan de industriële vraag naar engineering of wetenschap met een managementopleiding.

Wees beide: in ons double degree-masterprogramma bestudeer je een M. Sc. (in het Engels of Duits) aan de Technische Universiteit van Hamburg (TUHH) en tegelijkertijd een Master in Technology Management (in het Engels) aan het NIT .... [-]

Duitsland Hamburg
Oktober 2020
Engels
Deeltijd
24 - 30 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
NIT Northern Institute of Technology Management gGmbH
Address
Kasernenstrasse 12,
21073 Hamburg, Hamburg, Duitsland
Website
Telefoonnr.
+49 40 42878-3787