Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1991, is de naam van de universiteit lang een kenmerk van een gedegen academische opleiding geweest, toegepast onderzoek en voor een geëngageerde studenten.

De praktische studie en uitstekende faciliteiten aan te trekken onverminderd door studenten. Ze hebben niet alleen te verrijken, terwijl het bestuderen van de steden van Magdeburg en Stendal - de meerderheid blijft, zelfs na de oplevering in de regio en voorziet in innovaties die het bedrijfsleven en de samenleving ten goede komen.

Waarom studeren aan de Universiteit van Magdeburg-Stendal?

Lees waarom een ​​studie of uitwisseling semester aan de Universiteit van Magdeburg-Stendal is de juiste keuze voor jou.

jonge universiteit

Ze hebben met de Universiteit van Magdeburg-Stendal veel met elkaar gemeen. Zo werd het college opgericht in 1991 en is daarmee ongeveer op jouw leeftijd.

innovatieve cursussen

Als u denkt over studeren in het buitenland, bent u waarschijnlijk enthousiast over nieuwe dingen. Perfect! De universiteit biedt innovatieve cursussen zoals Applied Childhood Studies, veiligheid en beveiliging en gebarentaal interpretatie.

Taal en culturele

Omdat u dit kunt lezen, heb je op zijn minst één vreemde taal, namelijk Duits geleerd. Great! De universiteit biedt volop gelegenheid om je taalvaardigheid te verbeteren door middel van taalonderwijs en je horizon te verbreden door middel van culturele evenementen.

In het hart van Duitsland

De centrale ligging van de twee locaties maakt snelle verbindingen naar Berlijn, Hannover en Leipzig.

praktische Studie

Als je moest een zeer theoretische lessen onder schooltijd leren, koppelt waarschijnlijk interactief leren de zuiver theoretische geleden. Super! De universiteit van Maagdenburg-Stendal is gebaseerd op een praktische studie, die de theoretische syllabus met praktische ervaring met elkaar verbindt.

lage kosten

Aangezien u binnenkort beginnen met je studententijd, denkt waarschijnlijk uw student budget. Geen probleem! Het semester vergoeding aan de Universiteit van Magdeburg-Stendal is laag en kunt u, bijvoorbeeld, in Magdeburg vrij om het openbaar vervoer te gebruiken. Daarnaast worden de huisvesting opties in Magdeburg en Stendal heel redelijk geprijsd en van goede kwaliteit.

groene Campi

Zoals u binnenkort zal beginnen je studententijd, heb je waarschijnlijk verwachten een beetje plezier. Laten we gaan! Magdeburg en Stendal zijn steden die veel voor studenten bieden: De Studentenraad organiseert partijen, de universiteit sportaanbod is groot en groene campus nodigen u uit om na de les om te ontspannen.

Opleidingen te volgen in:
  • Duits
  • Engels

Deze school biedt ook:


Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Het doel van de opleiding is het verwerven van diepgaande kennis en het vermogen om zelfstandig te werken volgens wetenschappelijke methoden, om zelfstandig vertrouwd te ... [+]

Geen toegangsbeperkingbasislijnDe cursus start in het winter- en zomersemesterAankomende studenten met buitenlandse kwalificaties moeten uiterlijk 31 mei (wintersemester) of 30 november (zomersemester) via uni-assist eV solliciteren.

De masteropleiding wordt gezamenlijk aangeboden als joint degree-programma door Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences en de Universiteit van A Coruña (Spanje). Het zomersemester vindt plaats op de Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences en het wintersemester op de A Coruña University. Het derde semester is een praktisch semester bij een van de twee genoemde instellingen voor hoger onderwijs of bij andere deelnemende universiteiten of in bedrijven of instellingen.... [-]

Duitsland Magdeburg
April 2020
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Hochschule Magdeburg-Stendal
Address
Breitscheidstraße 2
39114 Magdeburg, Saksen-Anhalt, Duitsland
Website
Telefoonnr.
+49 (0391) 886 - 4106
Address
Osterburger Straße 25
39576 Stendal, Saksen-Anhalt, Duitsland
Telefoonnr.
false