Macromedia University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Macromedia Hochschule für Medien und Kommunikation

In 1993 werd Macromedia opgericht met het doel op een praktische manier kennis over te dragen van de computersector naar professionals. Vandaag kan de Macromedia Academy terugkijken op een dynamische ontwikkeling en met vestigingen in München, Stuttgart, Keulen, Osnabrück, Hamburg en Berlijn, is het een van de sleutelfiguren in het Duitse onderwijslandschap.

Op dit moment werken meer dan 180 vaste medewerkers en net zoveel freelancers om 2.800 studenten, stagiairs en cursisten in heel Duitsland voor te bereiden op werk in media, evenementen, tv en IT-beroepen.

visie


Macromedia's visie is om de persoonlijkheid en competentie van elke student en deelnemer te promoten en hem of haar voor te bereiden op persoonlijk en professioneel succes. Het aanbod van educatieve aanbiedingen varieert van beroepsopleiding tot geaccrediteerde opleidingen met een bachelor- en een masteropleiding tot een opleiding voor werkende mensen.

Heeft gestudeerd bij Macromedia


In 2006 werd het MHMK , Macromedia Hochschule für Medien und Kommunikation , erkend door het Beierse ministerie van Wetenschap, Onderzoek en de Kunsten. Tegenwoordig is elke campus te vinden in München, Stuttgart, Keulen, Hamburg en Berlijn. Met 1.600 studenten is MHMK de grootste particuliere mediaschool in Duitsland. Het biedt geaccrediteerde bachelor- en masteropleidingen in mediamanagement, journalistiek, design, film en televisie.

Trainen bij Macromedia


In 2004 hebben de schoolautoriteiten in Beieren, Baden-Württemberg, Noord-Rijnland-Westfalen en Nedersaksen Macromedia toestemming gegeven om afgestudeerden van scholen te trainen in de vorm van een beroepsschool of een beroepsopleiding en een beroepsopleiding. Kort daarna werd de vakschool Macromedia in Hamburg geopend. Tegenwoordig worden toekomstige mediaontwerpers, eventmanagers en verkopers voor marketingcommunicatie voorbereid op het IHK-eindexamen op de verschillende locaties en gaan ze het vak in.

Locaties

München

Address
Macromedia University of Applied Sciences Sandstrasse 9
80335 München, Beieren, Duitsland

Berlijn

Address
Macromedia University of Applied Sciences Mehringdamm 33
10961 Berlijn, Berlijn, Duitsland

Keulen

Address
Macromedia University of Applied Sciences Brüderstraße 17
50667 Keulen, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Hamburg

Address
Macromedia University of Applied Sciences Gertrudenstraße 3
20095 Hamburg, Hamburg, Duitsland

Freiburg

Address
Haslacher Straße 15
21729 Freiburg, Nedersaksen, Duitsland