Lees de Officiële Beschrijving

Het land uit. Voor het land.

De Medizinische Hochschule Brandenburg Theodor Fontane ( MHB ) is een door de staat erkende universiteit in sponsoring door gemeenten en non-profitorganisaties. Het staat voor innovatieve leerconcepten en voor de eenheid van onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg.

Met onze drie universitaire ziekenhuizen Ruppiner Kliniken , Städtisches Klinikum Brandenburg en Immanuel Klinikum Bernau , Heart Center Brandenburg en momenteel meer dan 20 samenwerkende klinieken en ongeveer 100 onderwijspraktijken, bundelen we op wetenschap gebaseerde en praktijkgerichte knowhow voor de studie van een nieuwe generatie artsen en psychologen. In Brandenburg. En verder.

116053_201902_HausD.JPG

Opleidingen te volgen in:
  • Duits

Deze school biedt ook:

MSc

Medizinische Hochschule Brandenburg

De masteropleiding Klinische psychologie en psychotherapie (M.Sc.) heeft als doel psychologiestudenten de relevante kennis en praktische vaardigheden en capaciteiten te b ... [+]

De masteropleiding Klinische psychologie en psychotherapie (M.Sc.) heeft als doel psychologiestudenten de relevante kennis en praktische vaardigheden en capaciteiten te bieden die ze nodig hebben voor een succesvolle carrière. Studenten moeten leren om mensen te ontmoeten met empathie en openheid tijdens hun studie, om een gedifferentieerde medische geschiedenis te maken, om therapeutische plannen te begrijpen en te beschrijven en om methoden van klinische diagnostiek toe te passen.

Mogelijke beroepenvelden zijn psychosociale en medische voorzieningen, coaching, diagnostiek en consulting, human resources, criminaliteit, verkeers-, sport- en gezondheidspsychologie, media en communicatie, academisch onderwijs en onderzoek.... [-]

Duitsland Neuruppin
Open Inschrijving
Duits
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Medizinische Hochschule Brandenburg Theodor Fontane
Address
Medizinische Hochschule Brandenburg Theodor Fontane Referat für Studienangelegenheiten Fehrbelliner Straße 38
16816 Neuruppin, Brandenburg, Duitsland
Website
Telefoonnr.
+49 3391 3914210