Lees de Officiële Beschrijving

Opleidingen worden aangeboden bij Munich Business School

Variërend van bachelor, master en de Master of Business Administration cursussen via de DBA programma Executive Education - Munich Business School overtuigt door zijn brede aanbod van state-geaccrediteerde full-time of part-time programma's.

Waarom MBS?

Kennismaken met MBS weten

In 2015 werd MBS eerst gerangschikt voor het onderwerp van Business Administration in een ranglijst van alle particuliere hogescholen van de Duitse "WirtschaftsWoche" - een succes dat is bijgeschreven op een schat aan ervaring verzameld gedurende meer dan 20 jaar en unieke geleiding beginselen.

Redenen voor Studeren in München Business School

Internationaliteit

Munich Business School is een meest internationale universiteiten van Duitsland. De internationaliteit wordt gekenmerkt door tal van bijzondere kenmerken van het onderzoek concept.

praktische relevantie

Het basisprincipe van de opleiding is de doelbewuste oriëntatie in de internationale operaties en werken content binnen bedrijven, die wordt gecreëerd door de nauwe integratie van praktische studies en de binnenlandse en internationale praktische betrokkenheid fasen, nationaal en internationaal.

Persoonlijkheid

De succesvolle beheer van de toekomstige uitdagingen vraagt ​​de leiders van morgen om niet alleen hoge professionele kwalificaties, maar ook bepaalde persoonlijkheidskenmerken bezitten.

individuele ondersteuning

De persoonlijke en individuele sfeer zorgt voor studies in tegenstelling tot vele mainstream universiteiten

KWALITEITSVERZEKERING

Als één van Duitslands vooraanstaande business schools, Munich Business School onderwerpen zich aan de beoordelingen van de interne en externe panelen.

Taal van de Studie

In sommige programma's op Munich Business School, bieden wij u om je studie te voltooien volledig in het Engels (Engels Track) of met een mix van Duits en Engels cursussen (Duits Track).

Mission Statement van Munich Business School

Succesvolle managers beschikken over een sterk fundament van basiskennis en uitgebreide internationale ervaring. Ze zijn sterk, verantwoordelijk cijfers respectievelijk handelen naar hun medemens. Ze denken en te onderhandelen in een ondernemende manier en maken hun beslissingen met een geweten kennis van hun plaats in de gemeenschap. Deze overtuigingen zijn de basis van onze praktijk. De volgende missie is een bindend kader voor onze gemeenschappelijke idealen en doelen.

Opleidingen aan MBS

Full-time studie en part-time studie voor werkende professionals

In zes semesters, de bachelor International Business programma op MBS biedt een solide basis van kennis en vaardigheden in het internationale bedrijfsleven administratie.

De masteropleidingen van München Business School doel te verdiepen, specialiseren of verbreden van kennis en vaardigheden in het internationale bedrijfsleven administratie.

De MBS postdoctorale programma is voorzien van de Master of Business Administration (MBA) als een full-time programma of als een part-time programma voor werkende professionals.

De portefeuille van de MBS wordt afgerond door de Doctor of Business Administration (DBA) doctorale studies, geaccrediteerd door het Beierse ministerie van Onderwijs, Wetenschappen en Kunsten.

Diensten voor MBS studenten

Studeren in het buitenland en Carrière Planning

Onze studenten beschrijven altijd hun verblijf in het buitenland als het hoogtepunt van hun studie. Het International Center helpt studenten met deze projecten. MBS helpt hen organiseren van hun verblijf in het buitenland en nog veel meer.

Voor de start van hun professionele carrière, zijn laatstejaars studenten de gelegenheid om de toepassing aan te passen aan hun individuele situatie en de vooruitzichten voor hun carrièreplanning te ontwikkelen.

De MBS Career Center, onder andere, ondersteunt hen in één-op-één interviews en hen helpt om hun studie te optimaliseren, om hun carrière doelen te specificeren en strategieën voor het bereiken van dit doel te ontwikkelen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Duits

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Munich Business School

De Master Innovation and Entrepreneurship-studie biedt geavanceerde zakelijke kennis, naast het u in staat stellen om een ondernemende mindset te ontwikkelen en u de juis ... [+]

De Master Innovation and Entrepreneurship-studie biedt geavanceerde zakelijke kennis, naast het u in staat stellen om een ondernemende mindset te ontwikkelen en u de juiste vaardigheden en hulpmiddelen aan te leren om uw innovatieve ideeën succesvol toe te passen in de praktijk.

Bovendien laat het unieke formaat en de holistische, interdisciplinaire benadering van de studie u nieuwe horizonten en zeer actuele onderwerpen verkennen die de Master Innovation and Entrepreneurship tot een werkelijk unieke ervaring maken.

Op deze manier evolueer je naar een verantwoordelijke ondernemer met een breed cultureel begrip en een sterke persoonlijkheid.

Master Innovation and Entrepreneurship in een oogopslag... [-]
Duitsland München
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Munich Business School

Het Master of International Marketing- en Brand Management-studieprogramma biedt geavanceerde business-, marketing- en merkmanagementkennis en voorziet je van de juiste v ... [+]

Het Master International Marketing en Brand Management-studieprogramma biedt geavanceerde kennis van zaken, marketing en merkbeheer en voorziet u van de juiste vaardigheden en hulpmiddelen om uw innovatieve ideeën met succes in de praktijk toe te passen.

Bovendien laat het unieke formaat en de holistische, interdisciplinaire benadering van de studie u nieuwe horizonten en zeer actuele onderwerpen verkennen die de Master International Marketing en Brand Management een werkelijk unieke ervaring maken.

Op deze manier evolueer je naar een verantwoordelijke marketing- en merkmanagementspecialist met een breed cultureel begrip en een sterke persoonlijkheid.

Master International Marketing en Brand Management in een oogopslag... [-]
Duitsland München
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

Munich Business School

Dit Master-programma is de perfecte voortzetting van je vorige economische studies. Het brede aanbod van diepgaande studiecursussen, de internationale oriëntatie en de pr ... [+]

Master of Arts International Business

Dit Master-programma is de perfecte voortzetting van je vorige economische studies. Het brede aanbod van diepgaande studiecursussen, de internationale oriëntatie en de praktijkgerichte inhoud garanderen de best mogelijke voorbereiding voor u om een ​​succesvolle professionele carrière te starten.

MASTER International Business in een oogopslag

PROGRAMMA START September (Pre-Master: mei)

TAAL VAN INSTRUCTIE

Tweetalig nummer: Duits / EngelsEngels nummer: 100% Engels

LOOPTIJD

18 maanden (Single Degree)24 maanden (Dual Degree)

WERKLOOS 90 - 120 ECTS (afhankelijk van de eerste graad)

FORMAT Full-time

HOOGTEPUNTEN... [-]

Duitsland München
Vraag informatie aan
Engels,Duits
Voltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Munich Business School
Address
Elsenheimerstraße 61
80687 München, Beieren, Duitsland
Website
Telefoonnr.
+49 89 5476780