Ludwig-Maximilians-Universität München, Munich School of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit - Ludwig-Maximilians-Universität München , ligt in het hart van München. LMU München is een van de toonaangevende onderzoeksuniversiteiten in Europa, met een meer dan 500 jaar durende traditie. We bouwen voort op ons succes in het Excellence Initiative, een Duitstalig competitiebevorderend universitair toponderzoek, om ons onderzoeksprofiel de komende jaren te verbeteren en onze positie op internationaal niveau te versterken.

De knowhow en creatieve intelligentie van onze academici vormen niet alleen de basis voor ons succes in de Excellence-competitie, maar ook voor de uitstekende onderzoeksbalans van LMU, erkend door vele nationale en internationale universitaire rankings. Ongeveer 700 professoren en 3.300 academische personeelsleden doen onderzoek en onderwijs aan de 18 faculteiten van de universiteit, en bieden een breed en goed gedifferentieerd spectrum dat alle kennisgebieden bestrijkt, hetzij menswetenschappen en culturele wetenschappen, rechten, economie en sociologie, of medicijnen en de wetenschappen. Als een echte "universitas" heeft LMU München de unieke kans en een diepe plicht om om te gaan met de steeds complexer wordende vragen van de mensheid, de maatschappij, cultuur, het milieu en de technologie door interdisciplinaire oplossingen te creëren.

De concurrentiepositie van de school van München wordt voornamelijk door onze instituten gehandhaafd. De instituten, van hun kant, worden vooral gekenmerkt door de professoren die ze houden en bepalen daarom de strategische afstemming van onderzoek en onderwijs.

De Munich School of Management aan de Ludwig-Maximilians-University heeft een aantal commissies en faciliteiten ingesteld die een reeks diensten aanbieden om studenten te helpen bij het voltooien van dagelijkse taken.

Locaties

München

Address
München, Beieren, Duitsland