Karlshochschule International University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Karlshochschule International University (of zoals wij het noemen: de Karls) is een particuliere privévereniging zonder winstoogmerk. Het is geaccrediteerd door het Wissenschaftsministerium (ministerie van Wetenschap) van de deelstaat Baden-Württemberg en heeft ook een accreditatie voor accreditatie van systemen voor internationale bedrijfsadministratie (FIBAA). Deze boetiekuniversiteit kan zijn geschiedenis traceren tot 1903, hoewel het in 2009 opnieuw werd omschreven als Karlshochschule met een cultureel perspectief op management als kern en een sterke internationale kijk. De Karls is een ander soort universiteit voor mensen die verschillend zijn of willen zijn; specifiek voor diegenen die een verschil willen maken.

10 redenen om Karls te kiezen

  1. Rethinking Management

  2. In de hoofdrol - Al onze programma's zijn geaccrediteerd door FIBAA met de grootste lof en kregen 8 premium-zegels die ons plaatsen bij de Duitse topuniversiteiten.

  3. changemakers

  4. Intercultureel, elke dag! - 100 partneruniversiteiten, internationale groepen studenten, docenten en personeel, evenals de verscheidenheid aan taalcursussen maken het ervaren van interculturaliteit een natuurlijk onderdeel van het dagelijks leven.

  5. Co-creatie Ruimte - We zijn een verzamelpunt voor zeer gemotiveerde en ruimdenkende mensen met de passie en de wil om te vernieuwen en duurzame verandering mede te creëren.

  6. Persoonlijke groei - Een graad is niets als je het niet waar kunt maken. In onze programma's bieden we de basis om ervaringen op een creatieve maar kritische manier te transformeren, te omarmen en te delen, en om zich daardoor persoonlijk te ontwikkelen.

  7. Leven

  8. Beste (is) praktijk - De veelvuldige betrokkenheid bij praktijkgerichte real-world projecten geeft een voorproefje van hoe het is om op het wereldtoneel te spelen en opent mogelijkheden voor professionele vooruitgang.

  9. Academisch huis

  10. Hart van Europa - Gelegen in het centrum van Karlsruhe, een jonge, levendige, multiculturele studentenstad in het zuiden van Duitsland, zijn we bezig met de hartslag van de Europese kwaliteit van leven: cultuur, economie, stedelijke levensstijl en natuur.

Locaties

Karlsruhe

Address
Karlstraße 36 - 38
76133 Karlsruhe, Baden-Württemberg, Duitsland