Jacobs University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Jacobs University
Jacobs University is een particuliere Engelstalige universiteit in Bremen en een van de meest internationale academische instellingen in Duitsland. Het trekt zeer getalenteerde en ruimdenkende studenten van over de hele wereld aan. Meer dan 1.500 studenten uit meer dan 120 landen wonen en studeren momenteel op onze wooncampus. In de leidende universitaire ranglijst van Duitsland heeft de Jacobs University consequent hoge cijfers behaald. Jacobs University , opgericht in 2001, biedt een breed spectrum aan bachelor- en masteropleidingen, variërend van natuurwetenschappen en techniek tot sociale wetenschappen en economie. Het afgestudeerde portfolio van Jacobs University omvat de MSc in Data Engineering en de MSc in Supply Chain Management. Bij Jacobs University zijn de klassen klein en voor elke student fungeert een professor als persoonlijke mentor en academische adviseur. In onderzoek en onderwijs volgen onze faculteitsleden een transdisciplinaire benadering en benaderen ze problemen vanuit meerdere perspectieven. Op een campus waar de hele wereld thuis is, verzorgen we onderwijs dat disciplines en culturele grenzen overstijgt. Studenten van de Jacobs University studeren af als wereldburgers die het verschil zullen maken in de wereld van morgen.

Campus leven
Jacobs University groene campus van de Jacobs University biedt veel meer dan alleen gebouwen voor onderwijs en onderzoek. Het is de thuisbasis van een interculturele gemeenschap die ongekend is in Europa. Een Studenten Activiteiten Centrum, diverse sportfaciliteiten, een muziekstudio, een door studenten gerund café / bar, concertzalen en ons Interfaith House zorgen ervoor dat je altijd iets interessants te doen hebt.

Accommodatie
Voor afgestudeerde studenten die graag op de campus willen wonen, biedt Jacobs University aantrekkelijke woonruimte op of buiten de campus.

Beurzen en financieringsmogelijkheden
Alle aanvragers voor de MSc Data Engineering en de MSc Supply Chain Management komen automatisch in aanmerking voor op verdiensten gebaseerde beurzen. Bovendien kan elke toegelaten kandidaat een individueel financieel pakketaanbod met aantrekkelijke financieringsmogelijkheden aanvragen.

Aanmelding en toelating
Graduate-programma's aan de Jacobs University starten elk jaar in de eerste week van september. Gebruik het contactformulier om details aan te vragen over hoe u zich kunt aanmelden. We verheugen ons op uw aanvraag.

Locaties

Bremen

Jacobs University Bremen

Address
Bremen, Bremen, Duitsland
Telefoonnr.
+49 421 20040

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden