Lees de Officiële Beschrijving

Jacobs University

Jacobs University is een prive-Engels taal universiteit gevestigd in Bremen en een van de meest internationale academische instellingen in Duitsland. Het trekt zeer getalenteerde en open-minded studenten van over de hele wereld. Meer dan 1.300 studenten uit meer dan 100 landen momenteel wonen en studeren op onze residentiële campus. In Duitsland is de grootste universitaire rankings, heeft Jacobs University consequent bereikt top merken.

Opgericht in 2001, Jacobs University biedt een breed spectrum van undergraduate en graduate programma's, variërend van de natuurwetenschappen en techniek aan de sociale wetenschappen en economie. De afgestudeerde portefeuille van Jacobs University omvat de MSc in Computer Life Science, de MSc in Data Engineering en de MSc in Supply Chain Engineering en Management.

Bij Jacobs University, klassen zijn klein, en voor elke student een docent fungeert als een persoonlijke mentor en studieadviseur. In onderzoek en onderwijs, onze docenten volgen een transdisciplinaire aanpak van vraagstukken vanuit meerdere perspectieven. Op een campus waar de hele wereld thuis is, bieden wij een opleiding die disciplines en culturele grenzen overstijgt. Jacobs University studenten afstuderen als wereldburgers die een verschil maken in de wereld van morgen zullen maken.

Campus leven

Groene en schaduwrijke campus Jacobs University biedt veel meer dan gebouwen voor onderwijs en onderzoek. Het is de thuisbasis van een interculturele gemeenschap die ongekend is in Europa. Een Student Activities Center, diverse sportfaciliteiten, een muziekstudio, een student-run café / bar, concertzalen en onze Interfaith Huis ervoor te zorgen dat je altijd iets interessants te doen zal hebben.

Accommodatie

Voor afgestudeerde studenten die graag om te leven op de campus, Jacobs University biedt accommodatie in vier residentiële hogescholen. Elke universiteit heeft zijn eigen eetkamer, recreatieve lounge, studie gebieden, en de gemeenschappelijke en de groep vergaderzalen.

Beurzen en financiering Opties

Alle kandidaten voor de MSc Computational Life Science, de MSc gegevens Engineering en de masteropleiding Supply Chain Engineering & management worden automatisch in aanmerking voor verdiensten gebaseerde beurzen. Bovendien kan elke toegelaten kandidaat een individueel financieel pakket aanbod met aantrekkelijke financieringsmogelijkheden aan te vragen.

Toepassing en toelating

Graduate programma's bij Jacobs University start in de eerste week van september van elk jaar. Kunt u gebruik maken van het contactformulier om meer informatie over hoe toe te passen aanvragen. Wij kijken uit naar uw aanvraag.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Jacobs University

Data engineering is een bezig met big data opkomende beroep zal data-acquisitie, data management en data-analyse. Het MSc-programma bij Jacobs University biedt een fascin ... [+]

Big Data en Data Techniek

Big gegevens bleek grote potentieel, maar brengt grote uitdagingen tegelijk. Aan de ene kant is big data besturen van de volgende fase van technologische innovatie en wetenschappelijke ontdekking. Dienovereenkomstig is big data genoemd de "gouden" van de digitale revolutie en de informatie die leeftijd. Anderzijds wordt de globale hoeveelheid data groeit in een tempo dat lijkt moeilijk te controleren zijn. In dit licht bezien, is geconstateerd dat we "verdrinken in een zee van gegevens". Geconfronteerd met deze vooruitzichten en de risico's, de wereld vraagt ​​om een ​​nieuwe generatie van data-specialisten. Data engineering is een bezig met big data opkomende beroep zal data-acquisitie, data management en data-analyse. U te voorzien van up-to-date kennis en cutting-edge computationele gereedschappen, data techniek heeft alles wat nodig is om het tijdperk van big data te beheersen.... [-]

Duitsland Bremen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Jacobs University

Het programma is gericht op het opleiden en trainen van leiders van morgen om complexe problemen aan te pakken met behulp van engineering- en managementvaardigheden. ... [+]

MSc in Supply Chain Management

Het programma is gericht op het opleiden en trainen van leiders van morgen om complexe problemen aan te pakken met behulp van management- en engineeringvaardigheden. Het staat open voor alle studenten met een sterke interesse in het onderwerp die bereid zijn om te leren en hard te werken. Kennis op aanverwante gebieden is nuttig, maar geen vereiste. Vaak worden studenten uit andere disciplines dan engineering of bedrijfskunde toegelaten en krijgen ze een zeer goede GPA.

Waar de bacheloropleiding Industrial Engineering and Management aan de Jacobs University van Jacobs University zich vooral richt op productieprocessen, concentreert het afstudeerprogramma Supply Chain Management zich daarnaast op het beschrijven, analyseren en ontwerpen van logistieke systemen en dus op supply chains.... [-]

Duitsland Bremen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Imagine a Special Place in Germany ...

Jacobs University - a speical place! Alumna Georgiana talks about her experiences

At a Glance: Supply Chain Engineering & Management at Jacobs University

Jacobs University Bremen
Address
Bremen, Bremen, Duitsland
Website
Telefoonnr.
+49 421 20040