Lees de Officiële Beschrijving

IMIM is een part-time opleiding online en in aanwezigheid modules in Duitsland, Oostenrijk, Spanje en de Verenigde Staten uitgevoerd. Het is gericht op high-potentials uit het midden-management niveau van bedrijven en op innovatieve media-ondernemers op het grensvlak van de ontwikkeling, inhoud, productie, distributie, regulering, financiering, marketing - die vertegenwoordigen de waardeketen van de internationale media. Studenten moeten een minimum van 5 jaar praktijkervaring hebben. Het interdisciplinaire karakter is de kern van deze master, omdat het zowel de verschillende gebieden, zoals economie en journalistiek, het bedrijfsleven en maatschappelijke verantwoordelijkheid, innovatie en traditie, evenals de normatieve academische theorie en toegepaste kennis in de dagelijkse zakelijke adressen. IMIM is een samenwerkingsprogramma van Berlin University for Professional Studies (verbonden aan Steinbeis) en fjum_forum voor journalistiek en media wenen. Meerdere beurzen worden toegekend aan deelnemers van de media en de creatieve industrie in Midden- en Oost-Europese landen, met inachtneming van hun kwalificaties, de financiële situatie en de inzet van hun arbeidsorganisaties.

Berlin University for Professional Studies Duitsland is de eerste staat goedgekeurde Permanente Vorming universiteit. Als een nieuw type van de academische universiteit, het combineert de hoogste normen van de academische kwaliteit van onderzoek en onderwijs met uitgebreide service aan de student. De universiteit biedt masteropleidingen en certificaat programma's voor werkende professionals. De opleidingen zijn gericht op mensen met een eerste academische graad die willen om hun opleiding voort te zetten in een programma voor afstandsonderwijs tijdens het werk. DUW studie model en begeleiding begrip zijn afgestemd op de behoeften van deze werkende studenten.

fjum_forum journalistiek en media wenen is een non-profit media-instelling opgericht in 2011. Fjum biedt hoogwaardige trainingen, voornamelijk voor mid-career journalisten. Het werkt in een internationaal netwerk, zijn trainers hoog aangeschreven professionals uit Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zwitserland en vele andere landen. Fjum trekt journalisten, multipliers, studenten en geïnteresseerden uit Oostenrijk en Europa om toe te treden haar trainingen, paneldiscussies, evenementen en congressen, evenals in-house trainingen. Het wordt voortdurend uitgebreid haar netwerk en focus op internationale samenwerkingsverbanden.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

International Media Innovation Management

Dit programma (online en aanwezigheid modules in Duitsland, Oostenrijk, Spanje, USA) is gericht op high-potentials uit de media en de creatieve industrie. Uitvoerende stu ... [+]

Masteropleiding in International Media Innovation Management - IMIM

Dit programma is gericht op het high-potentials uit de media en de creatieve industrie - met verschillende posities in hun respectievelijke waardeketens: ontwikkeling, financiering, content, productie, distributie, regelgeving / wetgeving. Tijdens de twee jaar durende studie, ze bundelen hun krachten samen in een media-innovatie denktank. Met docenten van toonaangevende media bedrijven en universiteiten van over de hele wereld (Poynter Institute, Guardian, New York Times, Die Welt, Universidad Miguel Hernandez en nog veel meer) en seminars in Oostenrijk, Duitsland, Spanje, de VS en online, ze samenwerken in een internationaal netwerk. De leerlingen gaan met real-life situaties door deelnemende bedrijven ingediend. Zo hebben ondernemingen die deelnemen aan het programma hebben een stem in het structureren van de syllabus. "Samenwerking van de studenten met academici, management trainers, journalisten en business managers is cruciaal", zegt Program Director Andy Kaltenbrunner, "innovatie is te worden erkend als de belangrijkste valuta van de uitwisseling in een internationaal team."... [-]

Duitsland Berlijn Oostenrijk Wenen Verenigde Staten New York City Spanje Alicante  + 4 Meer
Vraag informatie aan
Deeltijd
2 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands