International Media Innovation Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

IMIM is een part-time opleiding online en in aanwezigheid modules in Duitsland, Oostenrijk, Spanje en de Verenigde Staten uitgevoerd. Het is gericht op high-potentials uit het midden-management niveau van bedrijven en op innovatieve media-ondernemers op het grensvlak van de ontwikkeling, inhoud, productie, distributie, regulering, financiering, marketing - die vertegenwoordigen de waardeketen van de internationale media. Studenten moeten een minimum van 5 jaar praktijkervaring hebben. Het interdisciplinaire karakter is de kern van deze master, omdat het zowel de verschillende gebieden, zoals economie en journalistiek, het bedrijfsleven en maatschappelijke verantwoordelijkheid, innovatie en traditie, evenals de normatieve academische theorie en toegepaste kennis in de dagelijkse zakelijke adressen. IMIM is een samenwerkingsprogramma van Berlin University for Professional Studies (verbonden aan Steinbeis) en fjum_forum voor journalistiek en media wenen. Meerdere beurzen worden toegekend aan deelnemers van de media en de creatieve industrie in Midden- en Oost-Europese landen, met inachtneming van hun kwalificaties, de financiële situatie en de inzet van hun arbeidsorganisaties.

Berlin University for Professional Studies Duitsland is de eerste staat goedgekeurde Permanente Vorming universiteit. Als een nieuw type van de academische universiteit, het combineert de hoogste normen van de academische kwaliteit van onderzoek en onderwijs met uitgebreide service aan de student. De universiteit biedt masteropleidingen en certificaat programma's voor werkende professionals. De opleidingen zijn gericht op mensen met een eerste academische graad die willen om hun opleiding voort te zetten in een programma voor afstandsonderwijs tijdens het werk. DUW studie model en begeleiding begrip zijn afgestemd op de behoeften van deze werkende studenten.

fjum_forum journalistiek en media wenen is een non-profit media-instelling opgericht in 2011. Fjum biedt hoogwaardige trainingen, voornamelijk voor mid-career journalisten. Het werkt in een internationaal netwerk, zijn trainers hoog aangeschreven professionals uit Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zwitserland en vele andere landen. Fjum trekt journalisten, multipliers, studenten en geïnteresseerden uit Oostenrijk en Europa om toe te treden haar trainingen, paneldiscussies, evenementen en congressen, evenals in-house trainingen. Het wordt voortdurend uitgebreid haar netwerk en focus op internationale samenwerkingsverbanden.

Locaties

Berlijn

Address
Berlijn, Berlijn, Duitsland

Wenen

Address
Wenen, Wenen, Oostenrijk

New York

Address
Manhattan
New York, New York, Verenigde Staten

Alicante

Address
Alicante, Valenciaanse Gemeenschap, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden