IUBH University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

IUBH Campus Studies aan IUBH University of Applied Sciences biedt on-campus opleidingen die een sterke internationale focus hebben: alle cursussen worden in het Engels gegeven, het curriculum is afgestemd op de toekomstige behoeften van internationale bedrijven. Hoogleraren en studenten uit meer dan 85 landen ontmoeten elkaar en werken samen op de campus.

We ondersteunen duizenden studenten in verschillende studiemodellen aan het begin van of bij de ontwikkeling van hun carrière. Het ministerie van economie, wetenschap en digitale samenleving van de staat Thüringen is verantwoordelijk voor de IUBH International University op alle gebieden van het hoger onderwijs.

Mission Statement

In dienst van de internationale managementmogelijkheden

De profielvereisten van internationaal werkzame managers zijn gewijzigd. We erkenden dit als de eerste particuliere, door de staat erkende universiteit die uitsluitend actief is in de dienstensector.

Met onze aantrekkelijke bachelor- en masteropleidingen willen we nieuwe normen stellen voor de nieuwe generatie management. Onze programma's worden gekenmerkt door de effectieve overdracht van vakspecifieke kennis en soft skills om onze afgestudeerden voor te bereiden op een uitdagende managementtaak.

Onze missie bestaat uit de volgende vier belangrijke succesfactoren:

1. Internationaliteit

De IUBH is afgestemd op de eisen van de wereldmarkt

Studeren aan de IUBH maakt een carrière in een wereldwijde omgeving mogelijk. We leven dit credo uit omdat Engels de onderwijstaal is en de taal die op onze campus wordt gebruikt. We verlenen ook internationaliteit aan vele andere onderscheidende kenmerken:

  • Onze experts en faculteit van over de hele wereld leren zowel technische knowhow als soft skills.
  • We onderhouden meerdere samenwerkingen met partneruniversiteiten in Europa, Amerika, Australië en Azië.
  • Aan de IUBH talen in internationale vraag wordt op gevorderd niveau onderwezen door moedertaalsprekers en wordt aanvullende interculturele communicatieve competentie ontwikkeld.
  • Er zijn momenteel studenten van meer dan 110 nationaliteiten / landen op onze campussen.

Voor onze studenten loont onze internationale inzet op vele manieren. Ong. 75% van onze afgestudeerden werkt succesvol in een internationale omgeving.

2. Praktische relevantie

De nauwe integratie van theorie en praktijk zorgt voor uitstekende carrièremogelijkheden

Bij de IUBH praktische oriëntatie uit de eerste hand ervaren. Het curriculum heeft meerdere facetten die dit weerspiegelen, bijvoorbeeld het opnemen van stage-semesters, discussies en lezingen met experts uit de industrie en excursies naar bedrijven. De integratie van theorie en praktijk is voor elke student een dagelijkse realiteit. In het kader van zijn lezingen biedt de IUBH projectwerk en case studies aan.

Veel van de voordelen van studeren aan de IUBH zijn mogelijk dankzij de nauwe samenwerking die de IUBH en zijn faculteit met de industrie onderhouden. Onze faculteit heeft contact met alle DAX 30-bedrijven, wordt erkend op de internationale markt en is goed verbonden in een netwerk met meer dan 3.000 zakenpartners.

3. Reputatie en kwaliteit

Talrijke certificaten en onderscheidingen bevestigen de uitstekende reputatie van IUBH

De IUBH behaalt regelmatig topscores in evaluaties. Gerenommeerde accreditaties, partnerschappen en lidmaatschappen geven de hoge kwaliteit van de universiteit en haar programma's aan.

In 2009 ontving de IUBH , als onderdeel van zijn institutionele accreditatie, het hoogste kwaliteitszegel van de Duitse Raad voor Wetenschap en Geesteswetenschappen (Wissenschaftsrat): onvoorwaardelijke accreditatie voor 10 jaar.

De IUBH is geaccrediteerd door de Foundation of International Business Administration Accreditation (FIBAA) en ontving tot nu toe vijf van zijn studieprogramma's vijf gouden FIBAA-premiumzegels. Daarom is IUBH een van de toonaangevende universiteiten in Duitsland met vijf of meer IUBH .

In 2012 ontving de IUBH ook het kwaliteitszegel van de Hanseatic Certification Agency, die IUBH opleidingen certificeerde als een manier om beroepsonderwijs en -opleiding te verkrijgen.

In 2012 werd de IUBH ook geëerd als de beste samenwerkingspartner van de Verband Internet Reisevertrieb eV / VIR.

De IUBH is een van de oprichters van het wereldwijde netwerk "Hotel Schools of Distinction" (voorheen "Leading Hotel Schools of the World") en de enige Duitse universiteit in het netwerk. Het is ook de eerste en tot dusver enige Duitse universiteit waarvan de opleidingen voor toerisme in de dubbele graad zijn gecertificeerd door de World Tourism Organization van de Verenigde Naties (UNWTO). De IUBH is lid van het academische netwerk "Global Compact" van de Verenigde Naties, de "Council for Hospitality Management Education" (CHME), en stichtend lid van de "Quality Circle Events Studies". Op het gebied van bedrijfskunde behoort de IUBH consequent tot de topgroep. In de huidige CHE Ranking behaalde de IUBH topscores: in de categorie "algemene studievoorwaarden" (cijfer 1.6) en in de categorie "praktische oriëntatie" (1.7).

4. Inzetbaarheid

IUBH afgestudeerden zijn erg gewild op de arbeidsmarkt

De resultaten van onze enquête onder afgestudeerden spreken voor zich: 94 procent van onze afgestudeerden vindt een baan binnen de eerste drie maanden en na twee jaar heeft 80 procent al managementverantwoordelijkheden.

Deze uitstekende resultaten zijn gebaseerd op het feit dat we ons naast het onderwijzen van professionele expertise ook richten op het trainen van sociale en interculturele competenties. Wanneer studenten met deze kennis naar het buitenland gaan, kunnen ze met veel meer gemak omgaan met interculturele uitdagingen.

De korte duur van de opleiding en het studeren in kleine leergroepen is ook voordelig voor het betreden van de professionele wereld. Deze voorwaarden zijn bevorderlijk voor uitwisseling tussen studenten en nabijheid tot faculteit - essentieel voor effectief leren.

IUBH is trots op haar afgestudeerden die nu kunnen terugkijken op indrukwekkende carrières. Hun loopbaantrajecten zijn net zo gevarieerd als de functieprofielen van onze opleidingen.

Het gaat niet alleen om IUBH op Vimeo.

Wat we anders doen

We geven volledig Engels - om je voor te bereiden op een internationale carrière

Engels is en blijft een wereldtaal. Bij veel werkgevers, vooral in een internationale omgeving, bieden uitstekende Engelse taalvaardigheden u betere banen- en carrièremogelijkheden. We geven volledig in het Engels les, zodat je je vreemde taalvaardigheden kunt perfectioneren.

Wonen en studeren in het Engels - aan de IUBH

  • Je studies zijn volledig in het Engels - dus je leert belangrijke gespecialiseerde woordenschat en verbetert je vermogen om jezelf mondeling en schriftelijk uit te drukken.
  • En je woont en studeert met internationale studenten op de campus, zodat je je kennis van het Engels in je dagelijkse leven kunt verdiepen.
  • Stages of semesters in het buitenland geven je ook de mogelijkheid om je Engels in praktische contexten toe te passen en een nog hoger niveau van taalvaardigheid te bereiken.

Leg internationale contacten en doe interculturele ervaring op - tijdens je stage in het buitenland of een semester in het buitenland

De IUBH onderhoudt al vele jaren uitgebreide partnerschappen met universiteiten in Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië en Europa. Dat betekent dat het aanbod aan buitenlandse partnerprogramma's waar onze studenten van kunnen profiteren zeer divers is. Ons International Office is het centrale aanspreekpunt voor vragen over studeren in het buitenland.

We hebben ook een stage geïntegreerd in onze bacheloropleidingen, die je natuurlijk ook in het buitenland kunt afronden. De stage geeft je de mogelijkheid om je taal- en specialistische kennis rechtstreeks toe te passen bij bedrijven in een internationale omgeving.

We bereiden je optimaal voor op je internationale carrière - met internationaal relevante educatieve inhoud

De educatieve inhoud van onze programma's biedt een uitstekende basis voor een latere carrière in een internationale omgeving. We besteden veel aandacht aan het bieden van een internationaal perspectief voor zowel algemene managementmodules als onderwerpspecifieke inhoud. Dit zorgt ervoor dat je een voordeel hebt in je carrière.

Locaties

Bad Honnef

Address
Mülheimer Str. 38
53604 Bad Honnef, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Berlijn

Address
Rolandufer 13
10179 Berlijn, Berlijn, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden