IUBH University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

IUBH Campus Studies aan IUBH University of Applied Sciences biedt opleidingen op de campus met een sterke internationale focus: alle cursussen worden in het Engels gegeven, het curriculum is afgestemd op de toekomstige behoeften van internationale bedrijven. Professoren en studenten uit meer dan 85 landen ontmoeten elkaar en werken samen op de campus.

We ondersteunen duizenden studenten in verschillende studiemodellen bij het begin van of bij het ontwikkelen van hun carrière. Het ministerie van economie, wetenschap en digitale samenleving van de deelstaat Thüringen is verantwoordelijk voor de IUBH International University op alle gebieden van het hoger onderwijsrecht.

Mission Statement

In dienst van de internationale managementmogelijkheden

De profielvereisten van internationaal werkzame managers zijn gewijzigd. We erkenden dit als de eerste particuliere, door de staat erkende universiteit die uitsluitend actief is in de dienstensector.

Met onze aantrekkelijke bachelor- en masteropleidingen willen we nieuwe normen stellen voor de nieuwe generatie management. Onze programma's worden gekenmerkt door de effectieve overdracht van vakspecifieke kennis en soft skills om onze afgestudeerden voor te bereiden op een uitdagende managementtaak.

Onze missie bestaat uit de volgende vier belangrijke succesfactoren:

1. Internationaliteit

De IUBH is afgestemd op de eisen van de wereldmarkt

Studeren aan de IUBH maakt carrières in een wereldwijde omgeving mogelijk. We leven dit credo uit in het feit dat Engels de onderwijstaal is en de taal die wordt gebruikt op onze campus. We verlenen internationaliteit ook vele andere onderscheidende kenmerken:

  • Onze experts en faculteit van over de hele wereld leren zowel technische knowhow als soft skills.
  • We onderhouden meerdere samenwerkingen met partneruniversiteiten in Europa, Amerika, Australië en Azië.
  • Op de IUBH worden talen in de internationale vraag op gevorderd niveau onderwezen door moedertaalsprekers en wordt extra competentie in interculturele communicatie ontwikkeld.
  • Er zijn momenteel studenten van meer dan 110 nationaliteiten / landen op onze campussen.

Voor onze studenten loont onze internationale inzet op vele manieren. Ong. 75% van onze afgestudeerden werkt succesvol in een internationale omgeving.

2. Praktische relevantie

De nauwe integratie van theorie en praktijk zorgt voor uitstekende carrièremogelijkheden

Bij de IUBH wordt praktische oriëntatie uit de eerste hand ervaren. Het curriculum heeft meerdere facetten die dit weerspiegelen, bijvoorbeeld de opname van stage semesters, discussies en lezingen met experts uit de industrie en excursies naar bedrijven. De integratie van theorie en praktijk is een dagelijkse realiteit voor elke student. In het kader van zijn lezingen biedt de IUBH projectwerk en casestudy's.

Veel van de voordelen van studeren aan de IUBH zijn mogelijk vanwege de nauwe samenwerking die de IUBH en zijn faculteit onderhouden met de industrie. Onze faculteit heeft contact met alle DAX 30-bedrijven, is erkend op de internationale markt en goed verbonden in een netwerk met meer dan 3.000 zakelijke partners.

3. Reputatie

Talrijke certificaten en onderscheidingen bevestigen de uitstekende reputatie van IUBH

Op regelmatige basis behaalt de IUBH topscores in evaluaties. Gerenommeerde accreditaties, partnerschappen en lidmaatschappen wijzen op de hoge kwaliteit van de universiteit en haar programma's.

In 2009 ontving de IUBH, als onderdeel van haar institutionele accreditatie, het hoogste kwaliteitskeurmerk van de Duitse Raad voor Wetenschap en Geesteswetenschappen (Wissenschaftsrat): onvoorwaardelijke accreditatie voor 10 jaar.

De IUBH is geaccrediteerd door de Foundation of International Business Administration Accreditation (FIBAA) en ontving tot nu toe vijf van zijn studieprogramma's, vijf gouden FIBAA-premiumzegels. Daarom is IUBH een van de toonaangevende universiteiten in Duitsland die vijf of meer premium zeehonden ontvangt.

In 2012 ontving de IUBH ook het kwaliteitszegel van het Hanseatic Certification Agency, dat IUBH-opleidingen certificeerde als een manier om beroepsonderwijs en -opleiding te verkrijgen.

In 2012 werd de IUBH ook geëerd als de beste samenwerkingspartner van de Association of Internet Travel Sales (Verband Internet Reisevertrieb eV / VIR).

De IUBH is een van de oprichters van het wereldwijde netwerk "Hotel Schools of Distinction" (voorheen "Leading Hotel Schools of the World") en de enige Duitse universiteit in het netwerk. Het is ook de eerste en tot nu toe enige Duitse universiteit waarvan de dubbele graad toerisme-opleidingen is gecertificeerd door de World Tourism Organisation (UNWTO). De IUBH is lid van het academische netwerk "Global Compact" van de Verenigde Naties, de "Council for Hospitality Management Education" (CHME) en mede-oprichter van de "Quality Circle Events Studies". Op het gebied van bedrijfskunde behoort de IUBH consequent tot de topgroep. In de huidige CHE-ranking behaalde de IUBH topscores: in de categorie "algemene studieomstandigheden" (graad 1.6) en in de categorie "praktische oriëntatie" (1.7).

4. Inzetbaarheid

IUBH Afgestudeerden zijn erg in trek op de arbeidsmarkt

De resultaten van onze enquête onder afgestudeerden spreken voor zich: 94 procent van onze afgestudeerden vindt een baan binnen de eerste drie maanden en na twee jaar heeft 80 procent al managementverantwoordelijkheden.

Deze uitstekende resultaten zijn gebaseerd op het feit dat we ons naast het onderwijzen van professionele expertise ook richten op het trainen van sociale en interculturele competenties. Wanneer studenten met deze kennis naar het buitenland gaan, kunnen ze met veel meer gemak omgaan met interculturele uitdagingen.

De korte duur van de opleiding en het studeren in kleine leergroepen is ook voordelig voor het betreden van de professionele wereld. Deze voorwaarden zijn bevorderlijk voor uitwisseling tussen studenten en nabijheid tot faculteit - essentieel voor effectief leren.

IUBH is trots op zijn afgestudeerden die nu kunnen terugkijken op indrukwekkende carrières. Hun loopbaantrajecten zijn net zo gevarieerd als de functieprofielen van onze opleidingen.

Het gaat niet alleen over van IUBH op Vimeo.

Wat we anders doen

We geven volledig Engels - om je voor te bereiden op een internationale carrière

Engels is en blijft een wereldtaal. Bij veel werkgevers, vooral in een internationale omgeving, bieden uitstekende Engelse taalvaardigheden u betere banen en carrièremogelijkheden. Wij geven volledig in het Engels, zodat u uw vaardigheden in vreemde talen kunt perfectioneren.

Leven en studeren in het Engels - op de IUBH

  • Je studies zijn volledig in het Engels - dus je leert belangrijke gespecialiseerde woordenschat en verbetert je vermogen om jezelf mondeling en schriftelijk uit te drukken.
  • En je woont en studeert met internationale studenten op de campus, zodat je je kennis van het Engels in je dagelijkse leven kunt verdiepen.
  • Stages of semesters in het buitenland geven je ook de mogelijkheid om je Engels in praktische contexten toe te passen en een nog hoger niveau van taalvaardigheid te bereiken.

Leg internationale contacten en doe interculturele ervaring op - tijdens je stage in het buitenland of een semester in het buitenland

De IUBH onderhoudt al vele jaren uitgebreide samenwerkingsverbanden met universiteiten in Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië en Europa. Dat betekent dat het aanbod van buitenlandse partnerprogramma's waar onze studenten van kunnen profiteren, zeer divers is. Ons International Office is het centrale contactpunt voor vragen over studeren in het buitenland.

We hebben ook een stage geïntegreerd in onze bacheloropleidingen, die je natuurlijk ook in het buitenland kunt afronden. De stage geeft je de mogelijkheid om je taal- en specialistische kennis rechtstreeks toe te passen bij bedrijven in een internationale omgeving.

We bereiden je optimaal voor op je internationale carrière - met internationaal relevante educatieve inhoud

De educatieve inhoud van onze programma's biedt een uitstekende basis voor een latere carrière in een internationale omgeving. We besteden veel aandacht aan het bieden van een internationaal perspectief voor zowel algemene managementmodules als onderwerpspecifieke inhoud. Dit zorgt ervoor dat je een voordeel hebt in je carrière.

Locaties

Bad Honnef

Address
Mülheimer Str. 38
53604 Bad Honnef, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Berlijn

Address
Rolandufer 13
10179 Berlijn, Berlijn, Duitsland

München

Address
Wolfratshauser Str. 84
81379 München, Beieren, Duitsland