IUBH Fernstudium

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Pionier voor afstandsonderwijs

Met ons IUBH Fernstudium bieden we studenten de mogelijkheid om zich flexibel en praktijkgericht voor te bereiden op hun carrière. We besteden bijzondere aandacht aan werkende mensen en mensen die anders qua tijd nauw betrokken zijn en die zich naast hun kerntaken professioneel en persoonlijk willen ontwikkelen.
Om dit aan zoveel mogelijk mensen te kunnen bieden, is het ons doel om onze programma's en aanbiedingen zo flexibel en innovatief mogelijk te maken, maar zonder in te boeten aan hoge kwaliteit.

We hechten daarom bijzonder veel belang aan het combineren van onze technische expertise en onze hoge servicegerichtheid: in de vorm van uitstekende ondersteuning en advies, maar ook met professioneel en innovatief lesmateriaal.

We kenmerken ons door:

  • We stimuleren persoonlijke ontwikkeling, of het nu fulltime, parttime of met een gezin is.
  • Onze cursusinhoud biedt een hoog niveau van praktische oriëntatie.
  • We betrekken tal van experts uit het veld.
  • Onze studenten profiteren van hoogwaardig en multimediaal lesmateriaal.
  • Ons afstandsonderwijs is zo flexibel mogelijk - zowel in tijd als in ruimte.
  • Wij bieden individueel advies en coaching bij studie- en loopbaanvraagstukken.
  • Onze studenten, docenten en partners kunnen actief deelnemen aan de verdere ontwikkeling van leerinhoud, materialen en diensten.
  • We garanderen een consistente kwaliteitsborging van alle cursussen, materialen en diensten.

"Een diploma bedrijfskunde is in veel opzichten de moeite waard. Enerzijds zijn onze afgestudeerden goed opgeleide generalisten, en anderzijds verwerven ze door hun keuze van specialisaties ook uitgebreide specialistische kennis van bepaalde industrieën en functies. Na het afstuderen hebben onze afgestudeerden zeer goede carrièremogelijkheden. "

Prof. Dr. Holger Sommerfeldt
Academische leiding IUBH Fernstudium

Feiten en cijfers

We bereiden meer dan 30.000 studenten in verschillende studiemodellen voor op een succesvolle start van de carrière. Hier vindt u een overzicht van verdere feiten en cijfers over de IUBH.

Studenten > 30.000
Opleidingen > 100 bachelor-, master- en MBA-opleidingen
Bestudeer modellen 4 (afstandsonderwijs, duale studie, aanwezigheidsstudie, deeltijdstudie)
Campuslocaties > 20 in Duitsland en Oostenrijk
Examencentra > 40
Hoogleraren, docenten, medewerkers

> 650

De IUBH-missie

De acties en verdere ontwikkeling van de IUBH hebben de volgende missie en visie:

Missie

We stellen onze studenten in staat om het beste studieresultaat te krijgen door middel van op maat gemaakte, individuele aanbiedingen en innovatieve technologische ondersteuning op basis van de huidige stand van onderzoek en onderwijs om de baan met succes te kunnen doorstaan. We ondersteunen onze zakelijke partners op de best mogelijke manier bij het bereiken van hun doelen.

visie

De IUBH is de meest innovatieve en kwalitatief toonaangevende aanbieder van carrièregerichte studie- en vervolgopleidingen voor studenten en bedrijven in Europa. Als pionier in de digitalisering van werkgerelateerd leren en personeelsontwikkeling verbeteren we het leersucces op een duurzame, efficiënte en meetbare manier in vergelijking met alle concurrenten en profileren we ons met toepassingsgericht onderzoek.

Onderscheidingen, accreditaties en certificeringen

Locaties

Bad Honnef

Address
IUBH Fernstudium
Mülheimer Str. 38

53604 Bad Honnef, Noordrijn-Westfalen, Duitsland