Lees de Officiële Beschrijving

De International School of Management is een van de beste business schools in Duitsland. Dit wordt bewezen door talloze rankings van onafhankelijke organisaties. Onder andere de internationale oriëntatie en praktische relevantie, de kwaliteit van het onderwijs en de kleine leergroepen zullen worden gehonoreerd.

Internationaliteit op alle gebieden

Studeren aan ISM is afgestemd op de hoogste internationale standaarden en bereidt je optimaal voor op een wereldwijde carrière. Je zult ten minste één geïntegreerd semester in het buitenland of een module doorbrengen aan een van onze meer dan 180 gerenommeerde partneruniversiteiten. Stages in het buitenland, die zijn geïntegreerd in het voltijds bachelordiploma, zorgen voor internationale praktische ervaring tijdens het studeren. De mogelijkheid - soms zelfs zonder tijdverlies - om de dubbele graden van de master te behalen aan geselecteerde partneruniversiteiten wordt door de helft van onze studenten gebruikt. Intensieve taalcursussen in vreemde talen zijn geschikt voor wereldwijde communicatie.

Uitstekend in ranglijsten

Niet alleen certificeringsorganisaties certificeren de hoge kwaliteit van de ISM. We staan ​​ook al meer dan twee decennia in de topgroep in nationale en internationale ranglijsten - de prestaties zijn gecertificeerd door studenten, afgestudeerden en personeel. De huidige CHE-ranglijst bevestigt de uitstekende ondersteuningsverhouding met een cijfer van 1,3 en ook in de Trendence Barometer 2016 krijgt ISM de beste FH in de kwaliteit van zijn docenten. Dit heeft ook invloed op het salaris: uit de Universum Professional Survey bleek dat ISM-afgestudeerden slechts vijf jaar na hun afstuderen een salaris behalen dat aanzienlijk hoger ligt dan het gemiddelde van afgestudeerden.

Dicht bij de economie

De ISM is op vele manieren nauw verbonden met de economie. De aangesloten bedrijven in de Board of Trustees wisselen regelmatig informatie uit om onze opleidingen optimaal aan te passen aan de behoeften en eisen van de arbeidsmarkt. Vacatures of stage-aanbiedingen worden exclusief doorgegeven aan onze studenten. Zelfs de lezingen zelf zijn niet alleen praktijkgericht met casestudy's en workshops met echte bedrijven. De studieprogramma's zijn allemaal ingebed in de economie.

Volledige ondersteuning

Of het nu een studentensecretariaat, een internationaal kantoor, een carrièrecentrum, een plaatsing of een bibliotheek is - de deuren van onze servicefaciliteiten staan ​​open voor vragen en suggesties. Er zijn slechts 30 studenten bij ISM op de ISM, dus we kunnen u helpen en adviseren over alle zaken met betrekking tot uw studies. Of het nu uw semester in het buitenland is, de perfecte toepassing of het juiste literatuuronderzoek.

Een sterk netwerk - voor een heel leven

Vanaf de eerste dag bent u ISMler en verlaat u ons niet alleen met een internationaal erkende studie, maar ook met een sterk netwerk achterin. Gespecialiseerde lezingen, sollicitatietrainingen en alumni-evenementen zorgen ervoor dat je in een vroeg stadium in contact kunt komen met bedrijven en oud-studenten van de ISM. Niets staat uw succesvolle start in het professionele leven dus in de weg. We houden contact!

Modern onderwijs

Met behulp van moderne lesmethoden wordt inhoud van onze professoren, alle doorgewinterde beoefenaars, onderwezen in kleine groepsgroottes. In praktijkprojecten, workshops of partnerbedrijven wordt de geleerde kennis direct geïmplementeerd. Ons ISM Net zorgt voor een goede voorbereiding en follow-up van de lezingen en bevat onder andere de digitale scripts van de lezingen.

Werk met grote merken

Onze studenten krijgen niet alleen intensieve werkervaring op stages en stages in Duitsland en in het buitenland, maar werken ook consequent aan projecten met grote merken en bekende bedrijven in de cursussen. Of Procter

Compacte studie

Het uitgekiende studieconcept en de optimale organisatie van examens stellen je in staat om op een compacte manier te studeren, die ook realistisch kan worden afgerond tijdens de reguliere studieperiode. Ondanks de korte studieduur zijn verblijf in het buitenland en intensieve praktijkervaring stevig geïntegreerd in de cursus. Het ISM-aanbod gaat veel verder dan het leveren van specialistische kennis. Ze leren presentaties te bedenken, presenteren, presenteren zichzelf optimaal en gebruiken verschillende retoriektechnieken. Optioneel kunnen verdere talen en verdere IT-cursussen worden gevolgd.

Persoonlijke sfeer

Overvolle collegezalen en anonieme lezingen zijn niet te vinden op de ISM. De persoonlijke sfeer van de kleine groepen (32 studenten in de bacheloropleidingen, 25 in de masteropleidingen en 15 in de MBA) bevorderen gemeenschapscohesie en bieden ruimte voor individuele coaching op hoog niveau. In taallessen trainen slechts 15 tot 18 deelnemers hun vaardigheden, waardoor een actieve sprekende component wordt gewaarborgd. We hechten veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze studenten. Ons 100% open deurbeleid ondersteunt regelmatige professionele en persoonlijke uitwisseling tussen professoren, medewerkers en studenten.

Geaccrediteerd, getest

Het ISM is permanent erkend door het ministerie van Wetenschap en Cultuur van Noord-Rijnland-Westfalen. De behaalde graden aan de ISM zijn dus absoluut gelijk aan die behaald aan openbare universiteiten. De kwaliteit van de onderzoeken bij ISM wordt ook regelmatig geëvalueerd en bevestigd door externe toezichthoudende instanties. Zo was de ISM in juni 2016, de eerste particuliere school voor bedrijven in het hele land, voor de tweede keer op rij geaccrediteerd door de Wetenschapsraad voor de maximale periode van tien jaar.

Programs taught in:
Engels
Duits

Deze school biedt ook:

MA

ISM International School of Management GmbH

Bedrijfskunde is tegenwoordig de basis voor veel professionele groepen. Veel afgestudeerden van undergraduate-opleidingen hebben echter nog steeds deze zakelijke kennis v ... [+]

Pre-meester in één oogopslagCursus Lengte:

Studie met 180 ECTS mogelijk zonder voorafgaande kennis van de economie alle afdelingen

Verdere toelatingseisen

Semester in het buitenland: optioneel in het 4e semester practice: consulting project Onderwijs talen: 100% Engels Collegegeld per semester (1e-3e semester):

6.180 euro in Dortmund 6.480 euro in Frankfurt / Main, München

ook maandelijkse betaling mogelijk

Inschrijfgeld: 600 euro

Scriptieprijzen (4e semester): 1.200 Euro helemaal Campi

Zaken voor iedereen - studeer internationaal zakendoen

Bedrijfskunde is tegenwoordig de basis voor veel professionele groepen. Veel afgestudeerden van undergraduate-opleidingen hebben echter nog steeds deze zakelijke kennis voor de droombaan.... [-]

Duitsland Dortmund Frankfurt am Main München Hamburg Keulen Stuttgart  + 3 Meer
October 2019
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
ISM International School of Management GmbH

De Brand Management Master combineert bedrijfsmanagementkennis met een verscheidenheid aan knooppunten die in aanmerking komen voor marketing-, handels-, inkoop- of verko ... [+]

Master modemanagement in één oogopslagCursus Lengte:

Studies met 180 ECTS, waarvan minstens 30 ECTS in economie, bedrijfspsychologie, media en communicatiewetenschappen. Alle toelatingseisen Met de pre-master kunt u ontbrekende ECTS verkrijgen.

Semester in het buitenland: Een geïntegreerd semester in het buitenland Double Degree: Tweede internationale graad (dubbele graad) aan een partneruniversiteit mogelijk practice: 12 weken verplichte stages Onderwijs talen: Duits, Engels (in München 100% Engels) Taaltrainingen: Verplichte taal: Engels verdere vreemde talen (vrijwillig) Collegegeld per semester (1e-3e semester):

6.180 euro in Keulen 6.480 euro in München en Hamburg... [-]

Duitsland Dortmund Frankfurt am Main München Hamburg Keulen Stuttgart  + 3 Meer
October 2019
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
ISM International School of Management GmbH

In de Marketing Master leer je om veelbelovende marketingstrategieën af te leiden van de inzichten van marktonderzoek en de richtlijnen van het bedrijfsmanagement, om dez ... [+]

Masterstudie Marketing in één oogopslagCursus Lengte:

Studies met 180 ECTS, waarvan minstens 30 ECTS op het gebied van economie, communicatie of mediawetenschappen of sociale wetenschappen of psychologie

Alle toelatingseisen

Met de pre-master kunt u ontbrekende ECTS verkrijgen.

Semester in het buitenland: Een geïntegreerd semester in het buitenland Double Degree: Tweede internationale graad (dubbele graad) aan een partneruniversiteit mogelijk practice: 12 weken verplichte stage, marktonderzoeksproject Onderwijs talen: Duits, Engels (in München 100% Engels mogelijk) Taaltrainingen: Engels verdere vreemde talen (vrijwillig) Collegegeld per semester (1e-3e semester): ... [-]
Duitsland Dortmund Frankfurt am Main München Hamburg Keulen Stuttgart  + 3 Meer
October 2019
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

ISM International School of Management GmbH

De Master in Finance verbetert uw kennis op het gebied van belastingen, financieel recht, boekhouding en rating en leidt u op als expert in financieel management. De stud ... [+]

Master Finance in één oogopslagCursus Lengte:

Studeer met 180 ECTS in een economie-opleiding Alle toelatingseisen

Met de pre-master kunt u ontbrekende ECTS verkrijgen.

Semester in het buitenland: Een geïntegreerd semester in het buitenland Double Degree: Tweede internationale graad (dubbele graad) aan een partneruniversiteit mogelijk practice: 12 weken verplichte stages Onderwijs talen: 100% Engels Taaltrainingen: Engels verdere vreemde talen (vrijwillig) Collegegeld per semester (1e-3e semester):

6.180 euro in Dortmund 6.480 euro in Frankfurt / Main, München

ook maandelijkse betaling mogelijk

Inschrijfgeld: 600 euro

Scriptieprijzen (4e semester): 1.200 Euro helemaal Campi... [-]

Duitsland Dortmund Frankfurt am Main München Hamburg Keulen Stuttgart  + 3 Meer
October 2019
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
ISM International School of Management GmbH

Met de International Management Master bouwt u voort op uw eerdere kennis van bedrijfskunde en kunt u zich kwalificeren voor een leidende positie in het bedrijfsleven. Na ... [+]

Master Program Management in een oogopslagCursus Lengte:

Master of Science

Studie plaatsen: Dortmund, Frankfurt / Main, München, Hamburg, Keulen, Stuttgart accreditatie: FIBAA, Raad voor Accreditatie vereisten:

Studies met 180 ECTS, waarvan minstens 30 ECTS in economie

Alle toelatingseisen

Met de pre-master kunt u ontbrekende ECTS verkrijgen.

Semester in het buitenland: Een geïntegreerd semester in het buitenland Double Degree: Tweede internationale graad (dubbele graad) aan een partneruniversiteit mogelijk practice: 12 weken verplichte stage, adviesproject Onderwijs talen: 100% Engels Collegegeld per semester (1e-3e semester):

6.180 euro in Dortmund, Keulen en Stuttgart 6.480 euro in Frankfurt / Main, München en Hamburg... [-]

Duitsland Dortmund Frankfurt am Main München Hamburg Keulen Stuttgart  + 3 Meer
October 2019
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
ISM International School of Management GmbH

Naast logistieke processen en waardeketens, heb je in de Master Logistics ook te maken met onderwerpen als financiering, duurzaamheid of capaciteitsplanning. ... [+]

Master Logistics in één oogopslagCursus Lengte:

Studie met 180 ECTS, waarvan 60 ECTS in Economics of 30 ECTS in Logistics of 30 ECTS in Mathematics of 30 ECTS in Engineering Alle toelatingseisen

Semester in het buitenland: Een geïntegreerd semester in het buitenland Double Degree: Tweede internationale graad (dubbele graad) aan een partneruniversiteit mogelijk practice: 12 weken verplichte stages Onderwijs talen: 100% Engels Taaltrainingen: Verplichte taal: Engels verdere vreemde talen (vrijwillig) Collegegeld per semester (1e-3e semester):

6.480 euro in Frankfurt / Main en Hamburg

ook maandelijkse betaling mogelijk

Inschrijfgeld: 600 euro

Scriptieprijzen (4e semester): 1.200 Euro... [-]

Duitsland Dortmund Frankfurt am Main München Hamburg Keulen Stuttgart  + 3 Meer
October 2019
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

ISM Imagefilm (EN)

Address
Dortmund, Noordrijn-Westfalen, Duitsland
Address
Frankfurt am Main, Hessen, Duitsland
Address
München, Beieren, Duitsland
Address
Hamburg, Hamburg, Duitsland
Address
Keulen, Noordrijn-Westfalen, Duitsland
Address
Stuttgart, Baden-Württemberg, Duitsland