Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Master programma's in MVO en Leiderschap, Duurzaamheid in Duitsland Full-time en afstandsonderwijs.

Master of Arts (MA) in Responsible Management (MRM) is een 15 maanden van de hbo-opleiding. Het programma is een internationale executive opleidingen die de huidige en toekomstige leiders te geven de nodige kennis en tools om projecten in duurzaamheid en MVO van verschillende soorten organisaties uit te voeren met een focus op resultaten. Het programma volgt de VN en de prme principes van duurzame ontwikkeling en een aantal van de opvoeders zijn leden van werkgroepen gerelateerde UN Global Compact-initiatief.

Er is een grote behoefte van de leiders op het gebied van duurzaamheid en MVO. Het programma is onder het begrip dat MVO is een hulpmiddel om vooruit duurzame ontwikkeling te stimuleren in bedrijven en organisaties. Centraal in de opleiding is strategisch leiderschap voor duurzaamheid. Studenten krijgen een grondige kennis van de methodologie voor het structureren van concepten, methoden en instrumenten om de planning en besluitvorming voor strategische duurzame ontwikkeling te ondersteunen. Zonder dat MVO moet een bedrijf barrière.

Verder aangevuld methodiek met de theorie van leiderschap in complexiteit. De focus ligt op hoe werknemers kunnen worden betrokken om te veranderen en hoe organisaties hun omgeving snel kunnen analyseren en te ontwikkelen tot flexibele, adaptieve organisaties die proactief en strategisch kan fungeren voor duurzame ontwikkeling. Verscheidene aanvullende theorieën op het gebied van duurzaamheid is opgenomen in het programma is opgebouwd ten opzichte van de centrale gebieden. Binnen het programma, studenten met een holistisch begrip van hoe bedrijfsethiek, MVO en duurzaamheid gekoppeld vanuit het perspectief van een leider.

De studenten krijgen toegang tot multidisciplinaire trainingen zowel online als offline. Studenten ondergaan diverse seminars. We passen online studies door middel van e-learning, webinars en MOOCs. Het doel is voor studenten om hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen in Corporate Social Responsibility, Business Ethics, Duurzaamheid, sociaal ondernemerschap en sociale innovatie. Studies in de bovengenoemde gebieden zal toestaan ​​studenten Bredar hun kennis op verschillende onderzoeksgebieden, waar ze concepten en instrumenten kan halen voor een praktische toepassing van Duurzaamheid en MVO-projecten. Daarnaast krijgen de studenten internationale ervaring en betere carrièremogelijkheden in heel Europa.

Master of Arts opleiding geeft je de mogelijkheid om: • Studeren aan een van de grootste universiteiten in Duitsland • U kunt uw studies in Berlijn, een bruisende stad waar je veel beweging en vele optionele activiteiten. • De mogelijkheid om uw kennis van de Duurzaamheid en Business Ethics • Deelnemen aan een internationale Master programma's en contacten met studenten uit vele andere landen. • Mogelijkheid om online te studeren. • U kunt seminars onder een gecertificeerd programma bij te wonen. • De optie om graad verdubbelen en bouwen op met een MBA-opleiding via onze partner universiteiten in Duitsland. • Mogelijkheid om jezelf te crediteren ECTS om hogere studies voort te zetten. • Wide uw kennis in zowel het Duits en Engels.

Voor meer informatie over toelatingseisen kunt u in de vorm naast een van onze studie en loopbaan adviseurs zal contact met u op te vullen.

Locaties

Berlijn

Address
Institute Corporate Responsibility Management
Guertelstr. 29a/30

10247 Berlijn, Berlijn, Duitsland
Telefoonnr.
+4930293309291

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden