Lees de Officiële Beschrijving

Het Centrum voor Culturele Diplomatie Studies (CCDS) van het Instituut voor Culturele Diplomatie ( ICD ) is 's werelds leidende centrum voor de studie van Culturele Diplomatie, het aanbieden van educatieve en professionele ontwikkelingsmogelijkheden voor individuen, geïnteresseerd in het nastreven van verdere studies en carrières in de academische wereld, diplomatie , overheid en / of de particuliere sector, die geheel of gedeeltelijk verband houdt met culturele diplomatie.

De CCDS richt zich met name op het verkennen van het evenwicht tussen harde en zachte kracht, het proces van globalisering in een onderling afhankelijke wereld, internationale economie

De CCDS-programma's bieden een hoog niveau van leiderschap en bieden studenten de vaardigheden om hun toekomstige leiderschapsrollen vorm te geven, terwijl ze de kritieke problemen aanpakken die de wereld van vandaag uitdaagt. De programma's bieden geavanceerde kennis en analytische hulpmiddelen voor de studie en praktijk van culturele diplomatie en het potentieel dat deze heeft bij het vormgeven van internationaal beleid en wereldwijde strategieën. De CCDS-programma's zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: afstandsonderwijs, professionele ontwikkelingscertificeringsprogramma's en graden Programma's in culturele diplomatie. De CCDS-faculteit bestaat uit hoogleraren, spraakmakende politici en ervaren professionals uit de publieke en private sector. De facultaire en adviserende leden van de CCDS hebben intensief en gezamenlijk gewerkt aan het ontwerpen van innovatieve opleidingen die een unieke benadering bieden voor de studie van de gebieden van internationale betrekkingen, mondiale economie, interculturele relaties, kunst

De CCDS-graadprogramma's werken onder een gezamenlijk partnerschap tussen de Academie voor Culturele Diplomatie en de leidende Europese universiteiten. De graden worden allemaal toegekend door de universiteiten, die worden erkend als volledig geaccrediteerde instellingen voor hoger onderwijs met het recht universitaire titels te verlenen, deel uitmaken van het Bolognaproces dat door de Europese Commissie is ingesteld en het Europese systeem voor de overdracht en accumulatie van studiepunten gebruiken (ECTS) om graden toe te kennen. De programma's bieden de studenten het voordeel van het leren in verschillende grote Europese steden en daarmee de mogelijkheid om academische, professionele en persoonlijke ervaring op te doen door te leven in verschillende culturen.

De Partners Universiteiten van het Centre for Cultural Diplomacy Studies

Furtwangen University (HFU)

Furtwangen University (HFU) is een van de toonaangevende universiteiten in Duitsland en staat bekend om zijn uitmuntendheid op de volgende gebieden:

  • Hoge kwaliteit en innovatie in het lesgeven
  • Sterke praktische focus door samenwerking met de industrie
  • Internationale focus
  • Toegepast onderzoek
  • Permanente educatie en een leven lang leren
  • Samenwerking en motivatie
  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid en borging van de toekomst

De kernfocus van Furtwangen University ligt op wetenschappelijk, praktisch onderwijs en training. Traditionele grenzen tussen vakgebieden worden verwijderd in interdisciplinaire projecten. HFU is toonaangevend op het gebied van engineering, informatica, informatiesystemen en management, engineering management, media, internationale handel en gezondheid. Het aanbod aan cursussen en programma's wordt voortdurend verbeterd om rekening te houden met innovatieve ontwikkelingen. Ons doel is om vooruitstrevende opleidingen aan getalenteerde jonge mensen aan te bieden, door het toekennen van hoogwaardige, geaccrediteerde graden die uitzonderlijke carrièremogelijkheden bieden. Tegelijkertijd ondersteunen we de reis die onze studenten maken naar verantwoordelijke en competente personen met het vermogen om problemen zelfstandig te identificeren en op te lossen. Daarnaast ondersteunt onze universiteit door toepassingsgericht onderzoek en academische professionele ontwikkeling de volgende generatie wetenschappers die bijdragen aan innovatie en verbeterde vaardigheden in het bedrijfsleven en de maatschappij.

De universiteit van Boekarest

De universiteit van Boekarest is een toonaangevend academisch centrum en een belangrijk referentiepunt in de samenleving, en het houdt zich aan de principes van academische integriteit en kritisch denken. De universiteit is een van de toonaangevende instellingen voor hoger onderwijs in Roemenië en Zuidoost-Europa door actief bij te dragen via onderzoek en onderwijs aan de ontwikkeling en het gebruik van kennis. Het hoofddoel van de universiteit is het aanbieden van hoogwaardige academische programma's en onderzoeksfaciliteiten, en een voorhoede van onderzoek en onderwijs te worden.

Verbetering van de internationale samenwerking, heeft de universiteit partnerschappen en strategische samenwerkingsverbanden met meer dan 100 prestigieuze universiteiten uit 40 verschillende landen gedefinieerd.

De universiteit van Boekarest houdt vast aan de onderwijsbeginselen van de Europese Unie en de volledige structuur van de leerplannen is in alle faculteiten compatibel gemaakt met het Bologna-kader.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

Institute for Cultural Diplomacy (ICD) - The Center for Cultural Diplomacy Studies

De MA-graad in Internationale Economie, Bedrijfskunde ... [+]

De MA-graad in Internationale Economie, Bedrijfskunde

De graad biedt een uitgebreide basis van studies in verschillende academische disciplines met betrekking tot Internationale Economie, Business en Global Politics, met een bijzondere nadruk op culturele diplomatie en de historische en hedendaagse toepassing in de publieke sector, en de particuliere sector en het maatschappelijk middenveld. Het diploma bereidt studenten voor op loopbanen in uiteenlopende gebieden, zoals het gebied van internationale betrekkingen, humaniora, het bedrijfsleven, de financiële sector, politiek en cultuur, met een speciale focus op culturele diplomatie-instellingen en de toepassing van culturele diplomatie in het kader van buitenlandse beleid en internationale economie. Het programma behandelt hedendaagse internationale kwesties, met klassikale seminars en lezingen, evenals educatief... [-]

Duitsland Berlijn
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Institute for Cultural Diplomacy (ICD) - The Center for Cultural Diplomacy Studies

De MA-graad in internationale betrekkingen en culturele diplomatie is een programma van 3 semesters aangeboden door Furtwangen University (HFU) in samenwerking met de Aca ... [+]

Short Track MA-programma in internationale betrekkingenThe Degree wordt aangeboden door Furtwangen University (HFU), Duitsland in samenwerking met de Academy for Cultural Diplomacy.

De MA-graad in internationale betrekkingen en culturele diplomatie is een programma van 3 semesters aangeboden door Furtwangen University (HFU) in samenwerking met de Academie voor Culturele Diplomatie. Het programma biedt een basis in Internationale Betrekkingen en Culturele Diplomatie, met behulp van een historische en case study aanpak in het kader van de internationale betrekkingen theorie en politieke wetenschappen.

De opleiding richt zich op verschillende academische disciplines met betrekking tot internationale betrekkingen, mondiale politiek en wereldwijde governance, met een bijzondere nadruk op culturele diplomatie en de historische en hedendaagse toepassing ervan in de publieke sector, de particuliere sector en het maatschappelijk middenveld. Het programma behandelt hedendaagse internationale kwesties, met klassikale seminars en lezingen, evenals educatief... [-]

Duitsland Berlijn
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Cultural Diplomacy Studies - The Center for Cultural Diplomacy

Location address
Institute for Cultural Diplomacy
Gemthinerstr. 20

Berlin, Berlijn, D-10785 DE