Institute for Cultural Diplomacy (ICD) - The Center for Cultural Diplomacy Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Centrum voor Culturele Diplomatie Studies (CCDS) van het Instituut voor Culturele Diplomatie ( ICD ) is 's werelds leidende centrum voor de studie van Culturele Diplomatie, het aanbieden van educatieve en professionele ontwikkelingsmogelijkheden voor individuen, geïnteresseerd in het nastreven van verdere studies en carrières in de academische wereld, diplomatie , overheid en / of de particuliere sector, die geheel of gedeeltelijk verband houdt met culturele diplomatie.

De CCDS richt zich met name op het verkennen van het evenwicht tussen harde en zachte kracht, het proces van globalisering in een onderling afhankelijke wereld, internationale economie

De CCDS-programma's bieden een hoog niveau van leiderschap en bieden studenten de vaardigheden om hun toekomstige leiderschapsrollen vorm te geven, terwijl ze de kritieke problemen aanpakken die de wereld van vandaag uitdaagt. De programma's bieden geavanceerde kennis en analytische hulpmiddelen voor de studie en praktijk van culturele diplomatie en het potentieel dat deze heeft bij het vormgeven van internationaal beleid en wereldwijde strategieën. De CCDS-programma's zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: afstandsonderwijs, professionele ontwikkelingscertificeringsprogramma's en graden Programma's in culturele diplomatie. De CCDS-faculteit bestaat uit hoogleraren, spraakmakende politici en ervaren professionals uit de publieke en private sector. De facultaire en adviserende leden van de CCDS hebben intensief en gezamenlijk gewerkt aan het ontwerpen van innovatieve opleidingen die een unieke benadering bieden voor de studie van de gebieden van internationale betrekkingen, mondiale economie, interculturele relaties, kunst

De CCDS-graadprogramma's werken onder een gezamenlijk partnerschap tussen de Academie voor Culturele Diplomatie en de leidende Europese universiteiten. De graden worden allemaal toegekend door de universiteiten, die worden erkend als volledig geaccrediteerde instellingen voor hoger onderwijs met het recht universitaire titels te verlenen, deel uitmaken van het Bolognaproces dat door de Europese Commissie is ingesteld en het Europese systeem voor de overdracht en accumulatie van studiepunten gebruiken (ECTS) om graden toe te kennen. De programma's bieden de studenten het voordeel van het leren in verschillende grote Europese steden en daarmee de mogelijkheid om academische, professionele en persoonlijke ervaring op te doen door te leven in verschillende culturen.

De Partners Universiteiten van het Centre for Cultural Diplomacy Studies

Furtwangen University (HFU)

Furtwangen University (HFU) is een van de toonaangevende universiteiten in Duitsland en staat bekend om zijn uitmuntendheid op de volgende gebieden:

  • Hoge kwaliteit en innovatie in het lesgeven
  • Sterke praktische focus door samenwerking met de industrie
  • Internationale focus
  • Toegepast onderzoek
  • Permanente educatie en een leven lang leren
  • Samenwerking en motivatie
  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid en borging van de toekomst

De kernfocus van Furtwangen University ligt op wetenschappelijk, praktisch onderwijs en training. Traditionele grenzen tussen vakgebieden worden verwijderd in interdisciplinaire projecten. HFU is toonaangevend op het gebied van engineering, informatica, informatiesystemen en management, engineering management, media, internationale handel en gezondheid. Het aanbod aan cursussen en programma's wordt voortdurend verbeterd om rekening te houden met innovatieve ontwikkelingen. Ons doel is om vooruitstrevende opleidingen aan getalenteerde jonge mensen aan te bieden, door het toekennen van hoogwaardige, geaccrediteerde graden die uitzonderlijke carrièremogelijkheden bieden. Tegelijkertijd ondersteunen we de reis die onze studenten maken naar verantwoordelijke en competente personen met het vermogen om problemen zelfstandig te identificeren en op te lossen. Daarnaast ondersteunt onze universiteit door toepassingsgericht onderzoek en academische professionele ontwikkeling de volgende generatie wetenschappers die bijdragen aan innovatie en verbeterde vaardigheden in het bedrijfsleven en de maatschappij.

De universiteit van Boekarest

De universiteit van Boekarest is een toonaangevend academisch centrum en een belangrijk referentiepunt in de samenleving, en het houdt zich aan de principes van academische integriteit en kritisch denken. De universiteit is een van de toonaangevende instellingen voor hoger onderwijs in Roemenië en Zuidoost-Europa door actief bij te dragen via onderzoek en onderwijs aan de ontwikkeling en het gebruik van kennis. Het hoofddoel van de universiteit is het aanbieden van hoogwaardige academische programma's en onderzoeksfaciliteiten, en een voorhoede van onderzoek en onderwijs te worden.

Verbetering van de internationale samenwerking, heeft de universiteit partnerschappen en strategische samenwerkingsverbanden met meer dan 100 prestigieuze universiteiten uit 40 verschillende landen gedefinieerd.

De universiteit van Boekarest houdt vast aan de onderwijsbeginselen van de Europese Unie en de volledige structuur van de leerplannen is in alle faculteiten compatibel gemaakt met het Bologna-kader.

Locaties

Berlijn

Address
Institute for Cultural Diplomacy
Gemthinerstr. 20

D-10785 Berlijn, Berlijn, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden