Lees de Officiële Beschrijving

Het Center for Cultural Diplomacy Studies (CCDS) van het Instituut voor Culturele Diplomacy (ICD) is 's werelds grootste centrum voor de studie van culturele diplomatie, het aanbieden van educatieve en professionele ontwikkeling mogelijkheden voor individuen, die geïnteresseerd zijn in het nastreven van verdere opleiding en carrière in de academische wereld, de diplomatie, de overheid en / of de particuliere sector , gerelateerd geheel of gedeeltelijk op het gebied van culturele diplomatie. De CCDS richt zich in het bijzonder op het verkennen van het balanceren tussen hard en soft power, het proces van globalisering in een onderling afhankelijke wereld, internationale economie en het bedrijfsleven het multiculturalisme, de interculturele dialoog en uitwisseling, mensenrechten, religie, en de mogelijkheid voor culturele initiatieven om verdere wederzijdse inzicht en op zijn beurt tot wereldwijde vrede en stabiliteit te bevorderen.

De CCDS programma's bieden een hoge mate van leiderschap en bieden studenten de vaardigheden om hun toekomstige leidinggevende rol vorm te geven, terwijl het aanpakken van de kritieke problemen tegen de wereld van vandaag. De programma's bieden geavanceerde kennis en analytische instrumenten voor de studie en de praktijk van culturele diplomatie en de mogelijkheden die het heeft in het vormgeven van het internationale beleid en globale strategieën van de CCDS programma's zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: Afstandsonderwijs Cursussen, Professional Development Certificate Programs en Degree programma's in de culturele diplomatie.

De CCDS faculteit bestaat uit professoren, high profile politici en ervaren professionals uit de publieke en private sector.

Faculteit en adviserende leden van de CCDS hebben intensief en gezamenlijk gewerkt aan innovatieve opleidingen die een unieke benadering van de studie van de gebieden van de internationale betrekkingen, de wereldwijde economie, interculturele relaties, kunst & cultuur, globalisering en global governance bieden ontwerpen. De traditionele academische componenten van een diploma in deze gebieden zijn aangepast om te passen in de dynamische, snel veranderende wereld. Te dien einde, onze benadering van de hedendaagse mondiale zaken richt zich ook op de steeds belangrijker wordende rol van soft power en culturele diplomatie in het wereldgebeuren.

De programma's zijn uniek en innovatief in hun inhoud en aanpak en bieden professionele ontwikkeling in de culturele diplomatie en aanverwante gebieden. Voor studenten met een interesse in de buitenlandse politiek, internationale zaken, culturele diplomatie, politicologie, of de internationale economie, de programma's bieden een platform waar studenten kunnen krijgen hands-on ervaring en hoogwaardige kennis; uitrusten van studenten met de tools om hun carrière nog voor de afronding van hun studie te lanceren.

De CCDS Degree Programs opereren onder een gezamenlijke partnerschap tussen de Academie voor Culturele Diplomacy en vooraanstaande Europese universiteiten. De graden worden alle toegekend door de universiteiten, die worden erkend als volledig erkende instellingen voor hoger onderwijs met het recht toe te kennen academische graden, maken deel uit van het Bologna-proces in plaats van de Europese Commissie, en het gebruik van de studiepunt (ECTS) toe te kennen graden. De programma's bieden de studenten met de voordelen van het leren in verschillende grote Europese steden en dus de mogelijkheid om academische, professionele en persoonlijke ervaring op te doen van het leven in verschillende culturen.

De Partners Universiteiten van het Center for Cultural Diplomacy Studies

De universiteit van Siena, gelegen in Siena, Toscane, is een van de oudste universiteiten in Italië en, als zodanig, heeft een rijke en intrigerende geschiedenis. Opgericht in 1240, is het in feite dankzij de universiteit die veel van historisch belangrijke gebouwen van de stad werden niet verloren, omdat ze werden gebruikt voor de studie ruimtes en vakgroepen. Sinds de oprichting van de Universiteit van Siena is gegroeid tot naar huis aan meer dan 20.000 studenten en scholen gewijd aan een verscheidenheid van gebieden, waaronder Engineering, Economie, Geesteswetenschappen, filosofie en politieke wetenschappen. De missie van de universiteit is een gemeenschap van leerlingen gemotiveerd door een dorst naar kennis en leren te voeden, met een attente en aanspreekbaar academisch personeel met vele innovatieve diensten tot hun beschikking.

De universiteit van Siena beschikt over moderne faciliteiten, bibliotheken en laboratoria, en biedt al haar studenten een scala aan diensten, waaronder een gastvrije sessie, oriëntatie en continue begeleiding activiteiten, ondersteuning voor gehandicapte studenten en carrière diensten. Een ander uniek aspect van deze historische universiteitsstad is de botanische tuin, Botanische tuin dell'Università di Siena, een prachtige ruimte gekweekt door de universiteit sinds 1588 toen het begon te geneeskrachtige kruiden te verhogen. De universiteit van Siena campussen zijn gevestigd in de stad, en een groot deel van het leven van de stad is gecentreerd rond de universiteit zelf als bijna de helft van de bevolking van Siena het bijwonen van de instelling.

De universiteit van Siena is de thuisbasis van een zeer multiculturele student basis, als gevolg van een groot deel aan haar actieve academische samenwerking met Europese en internationale organisaties en instellingen. De universiteit ondersteunt het Erasmus-programma, met 300 Erasmus buitenlandse studiebeurzen en ongeveer 30 Erasmus plaatsing beurzen jaarlijks uitgereikt. De universiteit heeft ook overeenkomsten met 72 buitenlandse universiteiten voor internationale doctoraat graden en 20 buitenlandse universiteiten voor de internationale masteropleidingen. Om de academische eisen van zo veel internationale studenten mogelijk te vergemakkelijken, de universiteit biedt ook opleidingen in het Engels gegeven, evenals Italiaanse, en heeft de 'International Place,' een kantoor aan internationale studenten zorgen opgericht worden volledig ondersteund en comfortabel integreren in het universitaire leven in een vreemd land. Al deze factoren zijn om het fundament te bieden voor studenten om een ​​cultureel diverse academische omgeving gedurende hun tijd beleven aan de Universiteit van Siena, waardoor het verrijken van hun culturele begrip en hen beter voorbereiden op het beroepsleven in de internationale arena.

Verdere informatie over de Universiteit van Siena is hier te vinden

Furtwangen Universiteit (HFU) is een van Duitslands toonaangevende universiteiten en erkend voor zijn uitmuntendheid in de volgende gebieden: hoge kwaliteit en innovatie in het onderwijs, sterke praktische nadruk door middel van samenwerking met de industrie, internationale focus, toegepast onderzoek, voortgezet onderwijs en levenslang leren, samenwerking en motivatie, sociale verantwoordelijkheid en bescherming van de toekomst.

Furtwangen University core focus ligt op wetenschap gebaseerde, praktische opleiding en training. Traditionele grenzen tussen vakgebieden worden verwijderd in interdisciplinaire projecten. HFU is een leider in de vakgebieden van engineering, informatica, informatiesystemen en management, engineering management, media, het internationale bedrijfsleven en de gezondheid. Het aanbod van cursussen en programma's wordt voortdurend verbeterd om rekening te houden met innovatieve ontwikkelingen. Ons doel is om toekomstgerichte opleidingen bieden aan talentvolle jonge mensen, het uitreiken van topkwaliteit, geaccrediteerde graden die het openstellen van uitzonderlijke carrièremogelijkheden. Tegelijkertijd ondersteunen we de reis van onze studenten op weg naar verantwoorde en bevoegde personen met de mogelijkheid om te identificeren en zelfstandig problemen op te lossen. Bovendien, door middel van toepassingsgericht onderzoek en academische professionele ontwikkeling, onze universiteit ondersteunt de volgende generatie van wetenschappers bijdragen tot innovatie en betere vaardigheden in het bedrijfsleven en de samenleving.

HFU ondersteunt internationaal onderwijs, onderzoek en culturele uitwisseling door te werken in samenwerking met universiteiten en bedrijven over de hele wereld. HFU ontwikkelt haar opleidingen met een focus op internationale mogelijkheden en eisen en de garantie dat ze zal worden erkend over de hele wereld. De opname van de internationale ontwikkelingen in de inhoud van de cursus en het aanleren van vreemde talen en interculturele vaardigheden, evenals het verstrekken van financiering voor reizen in het buitenland, allemaal helpen om afgestudeerden voor te bereiden werken in een internationale omgeving. Internationale profiel van de HFU wordt verder versterkt door wereldwijde samenwerkingsverbanden en partnerschappen: studie modules in het buitenland; joint-degree overeenkomsten; werving van internationale studenten, medewerkers en docenten; en samenwerkingsovereenkomsten internationaal onderzoek.

Verdere informatie over de HFU is hier te vinden

Babes-Bolyai University (BBU) is een openbare instelling voor hoger onderwijs, die is gastheer voor 105 specialisaties, 1700 Faculteit leden, en 50.000 studenten en biedt momenteel bachelor, master en PhD graden in combinatie met geavanceerde Post-Graduate studies. De missie van de BBU's is het bevorderen en ondersteunen van de ontwikkeling van specifieke culturele componenten binnen de lokale, regionale, nationale en internationale gemeenschap, met deze onderdelen zijn: • een actie-cultuur gebaseerd op systematische en innovatieve kennis (cultuur van de wetenschappelijke en technologische competentie, organisatorische bekwaamheid en civiele competentie) • een permanente en innovatieve leercultuur • multiculturalisme, de interculturele dialoog en samenwerking tussen de verschillende religies • een cultuur van persoonlijke en morele ontwikkeling • een cultuur voor een actieve houding en participatie • een cultuur voor persoonlijke ontwikkeling • een cultuur van integratie en diversiteit, en globalisering, met respect voor de identiteit en wederkerigheid Babes-Bolyai Universiteit, aanvankelijk opgevat als een jezuïetencollege opgericht door prins Stephan Bathory in 1581, is de oudste academische instelling in Roemenië die de hele academische traditie van Transsylvanië belichaamt. Officieel bedacht Babes-Bolyai University in 1959, maar met een geschiedenis die teruggaat tot de 16e eeuw, de Roemeense universiteit komt voort uit een lange evolutie van pogingen om een ​​site voor hoger onderwijs studies in Transsylvanië te vestigen.

Verdere informatie over de BBU is hier te vinden

De universiteit van Boekarest (UOB), Voorheen de Heilige Sava Academy, werd officieel opgericht in 1864 op bevel van Prins Alexandru Ioan Cuza, en is nu uitgegroeid tot een van de toonaangevende instellingen voor hoger onderwijs in Roemenië. Meer dan 30.000 studenten, afkomstig uit Roemenië en een breed scala van landen in de wereld, het bijwonen van de Universiteit van Boekarest. Sinds de afbraak van de Sovjet-model van het onderwijs in 1989-1990, heeft de universiteit een volledige herstructurering ondergaan en is nu aanzienlijk uitgebreid. Naast deze uitgebreide scala aan wetenschappelijke disciplines, de universiteit heeft zijn eigen onafhankelijke uitgeverij evenals meer dan 50 onderzoeksinstituten en groepen, waaronder het Instituut voor Politicologie, het Instituut voor Wiskunde en het Centrum voor Nucleair Onderzoek. Het biedt ook tal van summer schools, masteropleidingen en doctoraat in aanvulling op haar undergraduate programma's.

De universiteit van Boekarest onderhoudt sterke relaties met de bredere academische gemeenschap door middel van bilaterale overeenkomsten met meer dan 50 universiteiten in landen als Algerije, Oostenrijk, België, Bolivia, Bosnië-Herzegovina, Brazilië, Bulgarije, Cyprus, Chili, China, Egypte, Finland, Frankrijk, Georgië, Duitsland, Groot-Brittannië, Griekenland, Hongarije, Iran, India, Italië, Japan, Kazachstan, Mexico, Marokko, de Republiek Moldavië, Senegal, Singapore, Zuid-Korea, Spanje, Slovenië, de Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Zweden, Rusland, Tunesië, Turkije, Oekraïne en Uruguay.

De universiteit is ook een actieve deelnemer in de Europese programma's zoals Erasmus en Lingua, en is bekroond met talloze onderscheidingen, zoals de 2000 National Academic Excellence Diploma, en de 2004 National Academic Excellence Medal.

Verdere informatie over de universiteit van Boekarest (UOB) is hier te vinden

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

Institute for Cultural Diplomacy (ICD) - The Center for Cultural Diplomacy Studies

De MA-graad in Internationale Economie, Bedrijfskunde ... [+]

De MA-graad in Internationale Economie, Bedrijfskunde

De graad biedt een uitgebreide basis van studies in verschillende academische disciplines met betrekking tot Internationale Economie, Business en Global Politics, met een bijzondere nadruk op culturele diplomatie en de historische en hedendaagse toepassing in de publieke sector, en de particuliere sector en het maatschappelijk middenveld. Het diploma bereidt studenten voor op loopbanen in uiteenlopende gebieden, zoals het gebied van internationale betrekkingen, humaniora, het bedrijfsleven, de financiële sector, politiek en cultuur, met een speciale focus op culturele diplomatie-instellingen en de toepassing van culturele diplomatie in het kader van buitenlandse beleid en internationale economie. Het programma behandelt hedendaagse internationale kwesties, met klassikale seminars en lezingen, evenals educatief... [-]

Duitsland Berlijn
April 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Institute for Cultural Diplomacy (ICD) - The Center for Cultural Diplomacy Studies

De MA Degree in Internationale Betrekkingen en culturele diplomatie is een programma 3 semesters 'aangeboden door Furtwangen University (HFU) in samenwerking met de Acade ... [+]

Short Track MA-programma in International Relations & Cultural Diplomacy

De mate wordt aangeboden door aangeboden door Furtwangen University (HFU), Duitsland in samenwerking met de Academie voor Culturele Diplomacy

De MA Degree in Internationale Betrekkingen en culturele diplomatie is een programma 3 semesters 'aangeboden door Furtwangen University (HFU) in samenwerking met de Academie voor culturele diplomatie.

Het programma biedt een basis in Internationale Betrekkingen en culturele diplomatie, met een historisch en case study aanpak in het kader van de internationale betrekkingen theorie en politieke wetenschappen. De mate richt zich op verschillende wetenschappelijke disciplines in verband met de Internationale Betrekkingen, Global Politics en Global Governance, met een bijzondere nadruk op de culturele diplomatie en haar historische en hedendaagse toepassing in de publieke sector, de particuliere sector en het maatschappelijk middenveld. Het programma richt zich op de hedendaagse internationale vraagstukken, met klassikale seminars en lezingen, maar ook educatieve en culturele evenementen, conferenties, professionele trainingen, rondleidingen, bezoeken en ontmoetingen met buitenlandse ambtenaren, die verder worden opgenomen in het curriculum. Studenten zullen een ontmoeting met vooraanstaande deskundigen die werkzaam zijn in de internationale organisaties, ambassades, en academische instellingen, en zal gaan met specialisten op het gebied van internationale betrekkingen, Global Governance, Communicatie, Politiek, mensenrechten, cultuur, vredesopbouw, Multilaterale diplomatie, conflictoplossing, en Ontwikkeling.... [-]

Duitsland Berlijn
April 2019
Voltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Institute for Cultural Diplomacy (ICD) - The Center for Cultural Diplomacy Studies

De éénjarige MA-graden in Culturele Diplomatie en Internationale Muziek / Evenementen zijn eenjarige programma's aangeboden door de University of West of Scotland (UWS) i ... [+]

Eén jaar MA-programma in internationale muziek Eén jaar MA-programma in internationale evenementenDe Degree-programma's worden aangeboden door de University of West of Scotland (UWS) in samenwerking met de Academie voor Culturele Diplomatie

Over The MA Degree in International Music

De mogelijkheid bestaat om een ​​programma op te zetten voor het opleiden van professionals die van plan zijn om deel te nemen aan internationale diplomatieke relaties die functioneren met behulp van de "soft power" van muziek. Deze personen kunnen betrokken zijn bij het plannen en coördineren van de enscenering van internationale live-evenementen (internationale muziekfestivals, openingsceremonieën voor internationale sportevenementen), het opnemen of uitzenden van internationale muziekprojecten (liefdadigheid War Child, Eurovisie Songfestival) of het beheren van grensoverschrijdende / interculturele initiatieven ontplooien (Nerve Center in Derry, muziekevenementen van de British Council).... [-]

Duitsland Berlijn Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2019
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Institute for Cultural Diplomacy (ICD) - The Center for Cultural Diplomacy Studies

De Furtwangen University (HFU) en de Academie voor Culturele Diplomatie werken samen onder een gezamenlijk partnerschap en zijn de eerste instellingen die een Master of A ... [+]

2 jaar MA-programma in Internationale Economie, BedrijfskundeThe Degree wordt aangeboden door de Furtwangen University (HFU) in samenwerking met de Academie voor Culturele Diplomatie

* als u 4 jaar studies van de BA hebt voltooid - of professionele ervaring hebt van min. een jaar na je afstuderen van 3 jaar BA-studies of aanvullende studies na het afstuderen kun je ook in aanmerking komen voor het korte traject van het programma, van 3 semesters (in plaats van 4) - 2 studiesemesters en 1 semester gewijd aan het proefschrift. Het korte traject van het programma kost ook slechts 9.000 euro (in plaats van 12.000 euro).

De Furtwangen University (HFU) en de Academie voor Culturele Diplomatie werken samen onder een gezamenlijk partnerschap en zijn de eerste instellingen die een Master of Arts-opleiding aanbieden die studenten van over de hele wereld opleidt in verschillende academische disciplines met betrekking tot internationale economie, business... [-]

Duitsland Berlijn
April 2019
Voltijd
20 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Cultural Diplomacy Studies - The Center for Cultural Diplomacy

Location address
Institute for Cultural Diplomacy
Gemthinerstr. 20

Berlin, Berlin, D-10785 DE