Lees de Officiële Beschrijving

Wat is het idee achter de Humboldt-Viadrina School of Governance? Wat is het dat deze school bepaalt, en op welke wijze is het uniek? Toen we begonnen met dit project enkele jaren geleden, wat was het we hoopten te bereiken? Dit zijn de vragen die we blijven vragen, en de vragen die deze onderneming op de proef gesteld. We willen analyseren en ontwerpen. Met de oprichting van de Humboldt-Viadrina School of Governance, hebben we Alexander von Humboldt notie van eenheid verbreed in onderzoek en onderwijs om ook het idee van een 'forum'. Het is op dit forum dat de ontwikkeling en overdracht van theoretische kennis vormt de basis voor actie. De School nieuwe drieledige aanpak om te studeren is wat zullen de studenten om op te treden op die problemen die bestaan ​​in de ruimten tussen de politiek, het bedrijfsleven en het maatschappelijk middenveld te inspireren. We willen een katalysator voor hervormingen. Het doel van de praktijk georiënteerde Master of Public Policy opleiding aangeboden door de Europese Universiteit Viadrina Frankfurt (Oder) en van de Humboldt Universiteit in Berlijn HUMBOLDT-Viadrina School of Governance wordt het ontwerp en de succesvolle implementatie van concrete projecten. Het doel van de studie aan de School is om studenten te voorzien van de middelen om theoretisch te baseren en na te denken over de mogelijkheid om echte en duurzame maatschappelijke veranderingen te bewerkstelligen: Een fondsenwerving concept dat nog op de tekentafel is van weinig nut, maar in de aanvraag van een staat om zijn potentieel over noodzakelijke hervormingen tot stand te brengen te testen. Op deze manier, de Humboldt-Viadrina School of Governance is een instelling gebouwd op diverse fundamenten: wij verrichten toegepast onderzoek en bieden een praktijkgerichte Master of Public Policy graad, terwijl, in als een forum, brengen we mensen die gezamenlijk aanpakken van de uitdagingen van de samenleving van vandaag. Wij zijn een onafhankelijke en kritische acteur, die bijdraagt, wordt betrokken en, uiteindelijk, effecten veranderen. We zullen acties tegen de feitelijke resultaten te meten, niet alleen vertrouwen op abstracte, theoretische normen.

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Humboldt-Viadrina School Of Governance

De Master of Public Policy graad is een opleiding gezamenlijk ontworpen door de Europese universiteit Viadrina Frankfurt (Oder) en de Humboldt Universiteit van Berlijn, e ... [+]

Master of Public Policy

&nbsp

De Master of Public Policy graad is een opleiding gezamenlijk ontworpen door de Europese universiteit Viadrina Frankfurt (Oder) en de Humboldt Universiteit van Berlijn, en beheerd door de Humboldt-Viadrina School voor Bestuurs-gGmbH.

Het richt zich op individuen met een hogere mate van Onderwijs die werkzaam zijn in het gebied van politiek, economie of maatschappelijke instellingen, waardoor ze te ontwikkelen, te bevorderen en uit te voeren aangepaste oplossing aan verschillende maatschappelijke uitdagingen.

&nbsp

De velden van de politiek, kunnen de economische en maatschappelijke echter niet meer alleen te handelen bij het aanpakken van de grote uitdagingen onze samenlevingen worden geconfronteerd.In lijn met de algemene aanpak van de Humboldt-Viadrina School of Governance, het doel van de Master in Public Policy is dan ook om u de training die u nodig hebt om te werken als een sociaal en politiek geëngageerde ondernemer, in staat om besluitvorming en oriënteren verandering te maken, maar ook in staat om te bemiddelen en de interactie met en binnen de drie gebieden van economie, politiek en het maatschappelijk middenveld. ... [-]

Duitsland Berlijn
Oktober 2019
Voltijd
2 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands