Hamburg University of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij de Hamburg University of Technology (TUHH)

"De TUHH is een compacte technische universiteit met een duidelijk profiel op het gebied van onderzoek en innovatieve leermethoden, waar theorie en praktijk elkaar ontmoeten.Revalentie is een belangrijk aspect van onze omgang met onze studenten.Ze ervaren het uit de eerste hand tijdens projectmatig leren in kleine groepen en in nauw contact met onze eminente academische staf Ons doel is om creatieve geesten op te leiden met een individueel specialisatieprofiel en een hoog niveau van sociale vaardigheden .Het ontwikkelen van technologie voor de mensheid is de focus van onze missie.

Wij staan ​​voor de ontwikkeling van Hamburg als een innovatieve metropool. De TUHH levert hieraan een belangrijke bijdrage door de introductie van nieuwe technologieën zoals energievoorziening, mobiliteit, logistiek en digitalisering. In deze context zal de TUHH in de toekomst evolueren en groeien als een ultramoderne technische universiteit. De TUHH wordt geïdentificeerd met succesvolle hervormingen, onconventionele paden en initiatieven op een manier die wordt geëvenaard door nauwelijks een andere Duitse universiteit. In 1994 was het de eerste Duitse universiteit die een bachelordiploma introduceerde en zijn uitgebreide Engelstalige studieprogramma's trekken studenten van over de hele wereld aan. De TUHH stelt aanvullende particuliere en publieke onderzoeksfinanciering beschikbaar die overeenkomt met bijna de helft van het budget van de universiteit voor niet-derde partijen. Fundamenteel onderzoek aan TUHH fe wordt benadrukt door het Collaborative Research Center (SFB) "Tailor-made Muli-Scale Materials Systems, M3", gefinancierd door de Deutsche Forschungsgemeinschaft (DFG).

Met zijn expertisegebieden en zijn interdisciplinaire structuren, werkt de TUHH op onderzoeksgerichte manier, biedt baanbrekend onderzoek en tegelijkertijd een modern, onderzoekgericht en praktijkgericht onderwijs vanwege zijn uitstekende personeel en uitrusting. Deze combinatie biedt uitstekende mogelijkheden voor afgestudeerden op de arbeidsmarkt, ongeacht fluctuaties in de economische cyclus. We hebben talrijke samenwerkingsovereenkomsten met grote bedrijven en KMO's. We promoten baanbrekend onderzoek en ondernemerschap. De wil om onszelf te laten gelden als een internationale topuniversiteit motiveert ons voortdurend en is de drijvende kracht achter het succes van de TUHH.

Overigens is Hamburg, de thuisbasis van de TUHH, niet alleen gelegen aan de top van de geografische kaart van Duitsland, maar ook een van de meest dynamische regio's in Europa met de beste groeivooruitzichten. Het is een levendige metropool met een hoge levenskwaliteit.

Ik hoop dat je het leuk vindt om de TUHH op de volgende webpagina's te ontdekken en een hartelijke uitnodiging aan je uit te nodigen om deel te worden van de fascinerende TUHH-wereld. "

Prof. Dr. Ed Brinksma

-Voorzitter van Hamburg University of Technology -

Missie

De grondbeginselen van de TUHH zijn uniek in Duitsland. De prioriteit van onderzoek, een interdisciplinaire aanpak, innovatie, regionalisme en internationalisme vormen de verplichte basis voor wat we doen. Onderzoek, onderwijs en technologieoverdracht zijn gecentreerd rond het leidende thema van het ontwikkelen van technologie voor mensen.

Mission Statement:

TUHH is een competitieve, ondernemende universiteit die zich richt op hoogwaardige prestaties en hoge kwaliteitsnormen. TUHH is toegewijd aan de principes van Humboldt (eenheid van onderzoek en onderwijs). TUHH heeft een sterke internationale oriëntatie en richt zich ook op de lokale omgeving. Het doet dit door bij te dragen aan de ontwikkeling van de technologische en wetenschappelijke competentie van de samenleving. Streven naar excellentie op nationaal en internationaal niveau in zijn strategische onderzoeksgebieden. Jonge ingenieurs en academici opleiden in veeleisende programma's met behulp van geavanceerde lesmethoden.

Locaties

Hamburg

Address
Am Schwarzenberg-Campus,1
21073 Hamburg, Hamburg, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden