Lees de Officiële Beschrijving

De University of Applied Sciences Ludwigsburg is gespecialiseerd in het onderwijs van het management in het openbaar bestuur. de ongeveer 2500 studenten van de universiteit worden gegeven door een aantal hoogleraren en docenten. De twee faculteiten,

Management and Law Tax and Business Law

bieden vier Bachelor graden en twee meester graden. Meer dan 98% van de oorspronkelijk ingeschreven studenten hun gekozen opleiding.

Afgestudeerden sluiten van hun Bachelor studies zijn in staat om de verworven kennis en vaardigheden toe te passen in een professionele omgeving. Het didactisch concept van stimuleert wetenschappelijk werk en is ontworpen om afgestudeerden een gevoel van verantwoordelijkheid in het kader van een vrije democratische en sociale rechtsstaat te geven. De programma's in staat stellen de studenten om hun academische, persoonlijke, sociale, team-building en zakelijke vaardigheden te ontwikkelen.

Een onderscheidend kenmerk van de bacheloropleidingen is de combinatie van wetenschappelijk werk en praktische ervaring in de vorm van stages in het openbaar bestuur op staats- en gemeentelijk niveau. Kleine studie groepen zorgen voor een uitstekende steun kan worden gegeven aan individuele studenten door de professoren en docenten. Kandidaten voor de bacheloropleidingen moet een geldige ingang diploma hoger onderwijs (bijvoorbeeld A-levels) te hebben.

De UNIVERSITEIT biedt twee masteropleidingen: De full-time masteropleiding European Public Administration bereidt afgestudeerden voor een loopbaan in hogere ambtelijke functies. De Master of Public Management is een part-time programma met een speciale focus op leiderschap en is ontworpen voor het openbaar bestuur de werknemers op zoek naar een senior management positie.

Opleidingen te volgen in:
  • Duits

Deze school biedt ook:

MA

University Of Applied Sciences Ludwigsburg

Het doel van de masteropleiding is om een ​​dieper inzicht in de administratieve, juridische en sociale structuren, met inbegrip van hun methodes, politiek, economie en c ... [+]

Het doel van de masteropleiding is om een ​​dieper inzicht in de administratieve, juridische en sociale structuren, met inbegrip van hun methodes, politiek, economie en cultuur van de lidstaten van de Europese Unie en de Europese instellingen in het kader van het bevorderen van de Europese integratie te bieden.

Het programma geeft je professionele, methodische, persoonlijke en sociale belangrijkste kwalificaties die maakt je fit voor Europa. Uw communicatie, juridische, economische en organisatorische vaardigheden stellen u in staat om competent deel te nemen aan het progressieve Europese integratie.

Wie is de doelgroep van de masteropleiding?

Doelgroep van de masteropleiding "European Administrative Management" zijn afgestudeerd in het bijzonder een School of Public Administration of uit het gebied van recht, economie en sociale wetenschappen, - Om te kwalificeren voor een carrière met betrekking tot Europa, - de, een carrière te beginnen met de Europese referentiepunten in gemeenten zoeken staat, federale ministeries en Europese overheden met de mogelijkheid van toegang tot het hoger ambtenarij, NGO's of industrie.... [-]

Duitsland Ludwigsburg
Oktober 2019
Engels,Duits
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands