HTW Berlin University Of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De HTW Berlijn De grootste Hogeschool van Berlijn

Met een student lichaam van meer dan 13.000, de Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW) Berlijn is de grootste hogeschool in Berlijn. Met ongeveer 70 bachelor- en masteropleidingen in de ingenieurswetenschappen, Economie, Informatietechnologie, Cultuur en Design, het bereik van de kwalificaties die wij bieden is indrukwekkend. Zowel compacte en praktijkgerichte, kunnen onze opleidingen worden aangevuld met instructie in vreemde talen en de belangrijkste vaardigheden. Universitaire rankings hebben ons consequent gevestigd als een van de toonaangevende aanbieders van een moderne en professionele opleiding. Onze faciliteiten zijn een goed gevulde bibliotheek, een moderne computer en een breed scala aan sportieve activiteiten.

Een prijswinnende universiteit Genieten van een uitstekende academische reputatie, heeft de HTW Berlijn vele prijzen voor bijzondere innovatie in de universitaire sector ontvangen; voor onze interne hervormingen beheer; de raadpleging en service pakketten aangeboden aan kleine en middelgrote ondernemingen en start-ups; en voor onze inzet voor gendergelijkheid en barrière vrijheid. Universitaire rankings hebben ons consequent gevestigd als een van de toonaangevende aanbieders van een moderne en professionele opleiding.

Studie, onderwijs en onderzoek op twee locaties Studie, onderwijs en onderzoek aan de HTW Berlijn worden uitgevoerd op twee locaties: de Treskowallee campus in Karlshorst en de Wilhelminenhof campus in Oberschöneweide. Beide locaties hebben een lange en trotse geschiedenis: de monumentale gebouwen op de campus Treskowallee voorheen diende als een school en tijdens de DDR, als het College of Economics. De Wilhelminenhof campus heeft een lange en rijke traditie als een centrum van industriële innovatie. Gelegen in de Berlijnse Zuid-Oost, het speelde gastheer voor twee bekende bedrijven, de Allgemeine Elektrizitäts-Gesellschaft (AEG) en de Kabelwerke Oberspree (KWO).

Locaties

Berlijn

HTW Berlin

Address
Wilhelminenhofstraße 75A, Berlin
12459 Berlijn, Berlijn, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden