Lees de Officiële Beschrijving

De HTW Berlijn De grootste Hogeschool van Berlijn

Met een student lichaam van meer dan 13.000, de Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW) Berlijn is de grootste hogeschool in Berlijn. Met ongeveer 70 bachelor- en masteropleidingen in de ingenieurswetenschappen, Economie, Informatietechnologie, Cultuur en Design, het bereik van de kwalificaties die wij bieden is indrukwekkend. Zowel compacte en praktijkgerichte, kunnen onze opleidingen worden aangevuld met instructie in vreemde talen en de belangrijkste vaardigheden. Universitaire rankings hebben ons consequent gevestigd als een van de toonaangevende aanbieders van een moderne en professionele opleiding. Onze faciliteiten zijn een goed gevulde bibliotheek, een moderne computer en een breed scala aan sportieve activiteiten.

Een prijswinnende universiteit Genieten van een uitstekende academische reputatie, heeft de HTW Berlijn vele prijzen voor bijzondere innovatie in de universitaire sector ontvangen; voor onze interne hervormingen beheer; de raadpleging en service pakketten aangeboden aan kleine en middelgrote ondernemingen en start-ups; en voor onze inzet voor gendergelijkheid en barrière vrijheid. Universitaire rankings hebben ons consequent gevestigd als een van de toonaangevende aanbieders van een moderne en professionele opleiding.

Studie, onderwijs en onderzoek op twee locaties Studie, onderwijs en onderzoek aan de HTW Berlijn worden uitgevoerd op twee locaties: de Treskowallee campus in Karlshorst en de Wilhelminenhof campus in Oberschöneweide. Beide locaties hebben een lange en trotse geschiedenis: de monumentale gebouwen op de campus Treskowallee voorheen diende als een school en tijdens de DDR, als het College of Economics. De Wilhelminenhof campus heeft een lange en rijke traditie als een centrum van industriële innovatie. Gelegen in de Berlijnse Zuid-Oost, het speelde gastheer voor twee bekende bedrijven, de Allgemeine Elektrizitäts-Gesellschaft (AEG) en de Kabelwerke Oberspree (KWO).

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

HTW Berlin University Of Applied Sciences

Ons studieprogramma exclusief in het Engels is gericht op ingenieurs, natuurwetenschappers, bedrijfsmanagers, industriële ingenieurs en vergelijkbare professionals. Het h ... [+]

Postgraduate Master - Life Science Management De life science-industrie is een van de snelstgroeiende economische sectoren ter wereld. In lijn met het internationale bereik van deze branche, wordt cross-culturele leiderschapservaring steeds belangrijker. De postgraduaat master Life Science Management van HTW Berlin bereidt academisch gekwalificeerde jonge professionals voor, ideaal voor deze internationale werkomgeving binnen de biotechnologische en farmaceutische industrie. Optimaal voorbereid op toekomstige functies met grotere verantwoordelijkheid Ons studieprogramma, uitsluitend in het Engels gedoceerd, is gewijd aan ingenieurs, natuurwetenschappers, bedrijfsmanagers, industrieel ingenieurs en vergelijkbare professionals. Het heeft tot doel bestaande kennis toe te passen op concrete problemen in de levenswetenschappen en deze competentie aan te vullen met branchespecifieke kennis en managementexpertise. Het curriculum behandelt een breed scala aan onderwerpen, waardoor je de hele waardeketen vanuit verschillende perspectieven kunt begrijpen. Als afgestudeerde van dit programma bent u dus perfect voorbereid op een internationale werkomgeving binnen de levenswetenschappen en kunt u zich eenvoudig aanpassen aan de respectieve werkprocessen. Life Science Hotspot Berlijn De HTW bevindt zich in een van de meest interessante en veelzijdige hoofdsteden ter wereld. Met zijn internationale uitstraling, hoge levensstandaard, betaalbare woonkosten en het aanbieden van een breed scala aan activiteiten in de vrije tijd Berlijn trekt studenten van over de hele wereld om hier te studeren, wonen en werken. "Health Capital" Berlijn is een van de hotspots op het gebied van life sciences in Duitsland. De combinatie van biotechnologie, medische engineering en farmaceutische bedrijven, onderzoeksinstituten en openbare instellingen is uniek en biedt een uitstekende zakelijke omgeving voor samenwerkingsverbanden op... [-]

Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Studying at HTW Berlin - Corporate video

HTW Motorsport
Address
Wilhelminenhofstraße 75A, 12459
Berlijn, Berlin, Duitsland