HTW Berlin University Of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De HTW Berlijn De grootste Hogeschool van Berlijn

Met een student lichaam van meer dan 13.000, de Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW) Berlijn is de grootste hogeschool in Berlijn. Met ongeveer 70 bachelor- en masteropleidingen in de ingenieurswetenschappen, Economie, Informatietechnologie, Cultuur en Design, het bereik van de kwalificaties die wij bieden is indrukwekkend. Zowel compacte en praktijkgerichte, kunnen onze opleidingen worden aangevuld met instructie in vreemde talen en de belangrijkste vaardigheden. Universitaire rankings hebben ons consequent gevestigd als een van de toonaangevende aanbieders van een moderne en professionele opleiding. Onze faciliteiten zijn een goed gevulde bibliotheek, een moderne computer en een breed scala aan sportieve activiteiten.

Een prijswinnende universiteit Genieten van een uitstekende academische reputatie, heeft de HTW Berlijn vele prijzen voor bijzondere innovatie in de universitaire sector ontvangen; voor onze interne hervormingen beheer; de raadpleging en service pakketten aangeboden aan kleine en middelgrote ondernemingen en start-ups; en voor onze inzet voor gendergelijkheid en barrière vrijheid. Universitaire rankings hebben ons consequent gevestigd als een van de toonaangevende aanbieders van een moderne en professionele opleiding.

Studie, onderwijs en onderzoek op twee locaties Studie, onderwijs en onderzoek aan de HTW Berlijn worden uitgevoerd op twee locaties: de Treskowallee campus in Karlshorst en de Wilhelminenhof campus in Oberschöneweide. Beide locaties hebben een lange en trotse geschiedenis: de monumentale gebouwen op de campus Treskowallee voorheen diende als een school en tijdens de DDR, als het College of Economics. De Wilhelminenhof campus heeft een lange en rijke traditie als een centrum van industriële innovatie. Gelegen in de Berlijnse Zuid-Oost, het speelde gastheer voor twee bekende bedrijven, de Allgemeine Elektrizitäts-Gesellschaft (AEG) en de Kabelwerke Oberspree (KWO).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

International Master in project management en data science

Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Duitsland Berlijn

In de wereld bedrijfsomgeving is het zeer belangrijk bekend met de internationale context te zijn en een beter begrip ervan. De masteropleiding in Project Management en Data Science aan HTW Berlin zal u helpen om succesvol te beheren en begeleiden van projecten in de internationale omgeving, evenals vergemakkelijken, proces en uitgebreide datasets te interpreteren en analyses uitvoeren in verschillende disciplines. [+]

Innovatie en Diversiteit

HTW Berlijn, de grootste Hogeschool in Berlijn, wordt bepaald door de toekomstgerichte scala aan programma's en cursussen, consequent voor gebieden van lopende rente evenals die met een beroep op langere termijn.

Veel bedrijven hebben het gebrek in project handling en business analytics vaardigheden geïdentificeerd. Ze investeren miljarden dollars in de opleiding van medewerkers op het gebied van Project Management en Data Analytics. Met triljoen bytes aan data wordt elke dag geproduceerd, zijn gekwalificeerde managers nodig die deze gegevens op de juiste wijze kan beoordelen en gebruiken voor het managen van projecten in een sector en bedrijf-specifieke manier. De combinatie van Project Management en Data Science studies geldt daarom een ​​uitgebreid en in-demand academische kwalificatie. Het opent een breed scala aan commerciële, creatieve en organisatorische mogelijkheden en loopbaantrajecten. Afgestudeerden van de masteropleiding Project Management en Data Science zal een breed scala aan technieken en methoden die vandaag de dag zijn van groot belang voor bedrijven beschikken. Hun uitgebreide kennis zal ze uit te rusten met de vaardigheden om de efficiëntie te verhogen en de kosten in complexe bedrijfsprocessen te verminderen. De Master of Science opleiding biedt afgestudeerden een breed scala van mogelijke toepassingsgebieden evenals mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling.... [-]


Videos

Studying at HTW Berlin - Corporate video

Contact

HTW Motorsport

Adres Wilhelminenhofstraße 75A, 12459
Berlijn, Berlin, Duitsland