Lees de Officiële Beschrijving

Fresenius University of Applied Sciences

Vanuit haar belangrijkste campus in Idstein in de buurt van Wiesbaden, de Fresenius Hogeschool kan terugkijken op meer dan 167 jaar traditie in het onderwijs van de wetenschappen. In 1848 richtte Carl Remigius Fresenius de Fresenius Chemisch Laboratorium, die zich heeft gewijd vanaf het allereerste begin tot praktische laboratoriumwerk alsmede onderwijs. Certificering als een particuliere gesponsord door de staat erkende hogeschool volgde in 1971.

Vandaag de dag, de universiteit biedt full-time en part-time bachelor- en masterdiploma's evenals beroepsopleiding en bijscholing op het hoofdkantoor in Idstein en haar campussen in Keulen, Hamburg, München, Düsseldorf, Frankfurt, Berlijn en New York. De cursussen worden toegewezen aan verschillende faculteiten: Chemistry & Biology, Health & Social, Economie & Media en Design.

Echter, dit puur marktgerichte communicatie maatregel heeft geen enkele invloed op het wettelijk kader van de Fresenius University of Applied Sciences. De scholen zijn geen vervanging voor de faculteiten, maar staat de universiteit marketing afdeling niet alleen voor de cursussen, die sterk zijn gegroeid in aantal de afgelopen jaren, op de markt te presenteren in een meer transparante en gerichte wijze, maar ook om beter te voldoen aan de behoeften van potentiële en bestaande studenten. In dit verband zal wettelijk vastgestelde commissies al de universiteit en de organisatie in de verschillende faculteiten blijven hun relevantie en de geldigheid in de toekomst te behouden.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Duits

Deze school biedt ook:

MA

Fresenius University of Applied Sciences

Het Engelstalige programma Digital Management (MA) biedt u expertise in de digitale veranderingsprocessen binnen bedrijven en organisaties. In alle industriesectoren is d ... [+]

Snel vooruitziend leiderschap: digitaal beheer

Het Engelstalige programma Digital Management (MA) biedt u expertise in de digitale veranderingsprocessen binnen bedrijven en organisaties. In alle industriesectoren is de vraag hoog voor goed opgeleide specialisten die deze essentiële managementrol op zich kunnen nemen.

Voortbouwend op uw bestaande managementvaardigheden, zullen wij u de tools geven om de specifieke uitdagingen en kansen van digitale transformatie te identificeren en relevante oplossingen te ontwikkelen en implementeren. Dit programma biedt u kennis van zowel traditionele managementbenaderingen als nieuwe digitale managementmethoden.

Het studieprogramma in een oogopslag... [-]
Duitsland Keulen Berlijn München Wiesbaden Hamburg  + 2 Meer
Oktober 2020
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Fresenius University of Applied Sciences

Als afgestudeerde van de Engelstalige masteropleiding International Tourism ... [+]

Volgens de federale vereniging van de Duitse toeristenindustrie (btw) is toerisme verantwoordelijk voor één op de 15 banen in Duitsland. Over de hele wereld zijn maar liefst een op de tien banen direct of indirect gebaseerd op de sector toerisme en evenementen.

Als afgestudeerde van de Engelstalige masteropleiding International Tourism

Het studieprogramma in een oogopslagInhoud

In het eerste en tweede semester leer je over interdisciplinaire aspecten van internationaal toerisme en evenementenbeheer, internationaal bedrijfsmanagement en geavanceerd management. Je zult het derde semester in het buitenland doorbrengen voordat je terugkeert om het diploma in het vierde semester af te ronden, waarvan het grootste deel is gewijd aan de masterproef. Alle programma-inhoud wordt in het Engels gedoceerd.... [-]

Duitsland Keulen Hamburg Wiesbaden
Oktober 2020
Engels
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Fresenius University of Applied Sciences

De Engelstalige master International Business Management bouwt voort op de economische kennis en managementvaardigheden die je hebt opgedaan tijdens je bachelorstudies en ... [+]

In de wereld van vandaag worden alle bedrijfsmodellen en bedrijfsstructuren rechtstreeks beïnvloed door internationalisering en globalisering. Ons Engelstalige masterprogramma International Business Management (MA) pakt deze veranderingen aan en legt de basis voor een succesvolle carrière in een internationaal bedrijf.

Dit programma geeft je een diepgaand inzicht in gerelateerde economische concepten, wereldwijde processen en internationale richtlijnen, evenals specialistische kennis van het Engels, leiderschapsvaardigheden en een waardering voor de subtiele verschillen tussen culturen. Aan het einde van het programma beschikt u over een uitgebreid scala aan vaardigheden waarmee u zelfs uw eigen internationaal bedrijf kunt opzetten en beheren.... [-]

Duitsland Keulen Berlijn München Wiesbaden Hamburg  + 2 Meer
Oktober 2020
Engels
4 - 5 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Fresenius University of Applied Sciences

Hochschule Fresenius
Address
Fresenius University of Applied Sciences Limburger Straße 2 65510 Idstein
65510 Idstein, Hesse, Duitsland
Website
Telefoonnr.
0800 7245 834
Address
Jägerstraße 32, 10117 Berlin
Berlijn, Berlijn, Duitsland
Address
Infanteriestraße 11A, 80797 München
München, Beieren, Duitsland
Address
Moritzstraße 5, 65185 Wiesbaden
Wiesbaden, Hesse, Duitsland
Address
Alte Rabenstraße 1, 20148 Hamburg
Hamburg, Hamburg, Duitsland