Fresenius University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Fresenius University of Applied Sciences

Vanuit haar belangrijkste campus in Idstein in de buurt van Wiesbaden, de Fresenius Hogeschool kan terugkijken op meer dan 167 jaar traditie in het onderwijs van de wetenschappen. In 1848 richtte Carl Remigius Fresenius de Fresenius Chemisch Laboratorium, die zich heeft gewijd vanaf het allereerste begin tot praktische laboratoriumwerk alsmede onderwijs. Certificering als een particuliere gesponsord door de staat erkende hogeschool volgde in 1971.

Vandaag de dag, de universiteit biedt full-time en part-time bachelor- en masterdiploma's evenals beroepsopleiding en bijscholing op het hoofdkantoor in Idstein en haar campussen in Keulen, Hamburg, München, Düsseldorf, Frankfurt, Berlijn en New York. De cursussen worden toegewezen aan verschillende faculteiten: Chemistry & Biology, Health & Social, Economie & Media en Design.

Echter, dit puur marktgerichte communicatie maatregel heeft geen enkele invloed op het wettelijk kader van de Fresenius University of Applied Sciences. De scholen zijn geen vervanging voor de faculteiten, maar staat de universiteit marketing afdeling niet alleen voor de cursussen, die sterk zijn gegroeid in aantal de afgelopen jaren, op de markt te presenteren in een meer transparante en gerichte wijze, maar ook om beter te voldoen aan de behoeften van potentiële en bestaande studenten. In dit verband zal wettelijk vastgestelde commissies al de universiteit en de organisatie in de verschillende faculteiten blijven hun relevantie en de geldigheid in de toekomst te behouden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Health MSc » Bekijk Deeltijd MBA »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Ma in duurzame marketing & leiding

Campus Voltijd 4 - 6 semesters October 2018 Duitsland Idstein Keulen +1 more

Een Master in Sustainable Marketing & Leiderschap van de officieel erkende Fresenius Hogeschool biedt u een unieke basis in Duitsland voor u helpen om uw professionele doel van de openstelling van nieuwe markten en klantgroepen te bereiken door middel van een duurzame bedrijfsvoering. [+]

Moderne management theorie behandelt veel meer dan alleen financiële winst. De verantwoordelijke corporate management plannen en organiseert complexe stromen van goederen, energie, informatie en financiën in het kader van de sociale, ecologische, economische en mondiale uitdagingen. Groene ideeën en zwarte cijfers zijn dus complementair zakelijke doelen die bereikt kan worden met behulp van duurzame marketing tools.

Naast elementaire zakelijke onderwerpen, de interdisciplinaire curriculum omvat ook algemene lesmateriaal uit het gebied van management en marketing. Je zal bovendien verwerven van soft skills zoals leiderschap gedrag en ethiek, en te leren over de wereldwijde economische verbanden.... [-]


MSc

Msc in digitale energiebeheer

Campus Deeltijd 4 semesters October 2018 Duitsland Idstein

Energiebeleid processen domineren - Wij maken de energietransitie [+]

MSc in Digital Power Management Energie-economische processen domineren - Wij maken de energietransitie

Naar

spelen een actieve rol als werknemer van de nutssector in de transformatie van ons energiesysteem? de know-how die nodig is voor de Change Management Learning? identificeren van nieuwe zakelijke mogelijkheden voor uw bedrijf en te beoordelen? Begrijpen hoe gedetailleerde verbruiksgegevens en staatsmacht opwekking en verkoop van elektriciteit duurzaam zal veranderen? weet dat de bijdrage van de informatietechnologie in dit geval? praktischer en tegelijkertijd aanvullende technische kennis, zonder dat de bezetting?

Dan, het programma van de deeltijd masteropleiding biedt Digital Power Management (M.Sc.) van de Universiteit Fresenius optimale omstandigheden voor uw professionele ontwikkeling. Korte Profiel van de opleiding De liberalisering van de energie-industrie, de snelle digitalisering van energie management processen en toegepast voor de komende decennia energietransitie presenteren energieleveranciers vandaag enorme uitdagingen. De eisen voor de werknemers van de energiesector te stijgen, terwijl gestaag veranderen in steeds kortere cycli. De energie-industrie zoekt steeds meer managers die de energie-management processen in een snel veranderende markt kennen, bezitten technische expertise en domineren belangrijke juridische bases in het gebied van de energievoorziening en het genereren. Maar ze moeten ook bekend zijn met de mogelijkheden van de moderne informatie- en communicatietechnologie. De nieuwe deeltijd-masteropleiding Digital Energy Management aan de Hochschule Fresenius vormen zoals energie-experts. Naast energie zakelijke kennis en uitgebreide kennis op het gebied van leiderschap en verandering en innovatie management worden onderwezen. Opgeleide energie-managers kunnen in het kader van de energietransitie aanpassingen en beslissende invloed van de nodige vast te... [-]


Videos

Fresenius University of Applied Sciences