Fresenius University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Fresenius University of Applied Sciences

Vanuit haar belangrijkste campus in Idstein in de buurt van Wiesbaden, de Fresenius Hogeschool kan terugkijken op meer dan 167 jaar traditie in het onderwijs van de wetenschappen. In 1848 richtte Carl Remigius Fresenius de Fresenius Chemisch Laboratorium, die zich heeft gewijd vanaf het allereerste begin tot praktische laboratoriumwerk alsmede onderwijs. Certificering als een particuliere gesponsord door de staat erkende hogeschool volgde in 1971.

Vandaag de dag, de universiteit biedt full-time en part-time bachelor- en masterdiploma's evenals beroepsopleiding en bijscholing op het hoofdkantoor in Idstein en haar campussen in Keulen, Hamburg, München, Düsseldorf, Frankfurt, Berlijn en New York. De cursussen worden toegewezen aan verschillende faculteiten: Chemistry & Biology, Health & Social, Economie & Media en Design.

Echter, dit puur marktgerichte communicatie maatregel heeft geen enkele invloed op het wettelijk kader van de Fresenius University of Applied Sciences. De scholen zijn geen vervanging voor de faculteiten, maar staat de universiteit marketing afdeling niet alleen voor de cursussen, die sterk zijn gegroeid in aantal de afgelopen jaren, op de markt te presenteren in een meer transparante en gerichte wijze, maar ook om beter te voldoen aan de behoeften van potentiële en bestaande studenten. In dit verband zal wettelijk vastgestelde commissies al de universiteit en de organisatie in de verschillende faculteiten blijven hun relevantie en de geldigheid in de toekomst te behouden.

Locaties

Idstein

Hochschule Fresenius

Address
Fresenius University of Applied Sciences
Limburger Straße 2
65510 Idstein

65510 Idstein, Hesse, Duitsland
Telefoonnr.
0800 7245 834

Berlijn

Address
Jägerstraße 32, 10117 Berlin
Berlijn, Berlijn, Duitsland

München

Address
Infanteriestraße 11A, 80797 München
München, Beieren, Duitsland

Wiesbaden

Address
Moritzstraße 5, 65185 Wiesbaden
Wiesbaden, Hesse, Duitsland

Hamburg

Address
Alte Rabenstraße 1, 20148 Hamburg
Hamburg, Hamburg, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden