HMKW

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft

De studie op de HMKW opent spannende perspectieven in de mediasector. Of het nu gaat om design, journalistiek en communicatie, media- en evenementenbeheer of media- en bedrijfspsychologie, op de locaties Berlijn, Keulen en Frankfurt am Main studeer je op een praktische en moderne manier.

De particuliere universiteit is door de Wetenschapsraad erkend en institutioneel geaccrediteerd. Alle cursussen worden internationaal erkend en geaccrediteerd door FIBAA.

Onze professoren en alle leraren brengen hun ervaring uit de praktijk direct in het lesgeven, waar een degelijke academische opleiding wordt gecombineerd met innovatief, praktisch werk. Je wordt actief ondersteund tijdens je studie en op de arbeidsmarkt.

De HMKW combineert een degelijke academische opleiding met werk in een verscheidenheid aan praktische projecten. Wij werken samen met tal van gevestigde instellingen en zakelijke instellingen die het academische curriculum aanvullen met zeer reële vragen en projecttaken. Deze netwerken bieden kansen voor loopbaantoegang en carrière.

De cursussen zijn specifiek gericht op het verwerven van theoretisch inzicht en praktisch toepasbare vaardigheden. Aan het einde van je studie heb je een breed scala aan vaardigheden voor je carrière in de creatieve, media- en bedrijfssector.

Na zes semesters (klassieke bacheloropleidingen) of acht semesters (dubbele, geïntegreerde bacheloropleidingen) ben je trots op je prestaties en je succes.

Masteropleidingen worden in het Engels in Berlijn en in het Duits in Keulen gegeven. Je kunt extra-beroeps of voltijd studeren. HMKW neemt deel aan het ERASMUS-programma en HMKW zich in voor de uitwisseling en samenwerking met Europese en niet-Europese studenten en universiteiten.

Locaties

Berlijn

HMKW

Address
HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft GmbH
Ackerstraße 76

13355 Berlijn, Berlijn, Duitsland
Telefoonnr.
+49 30 467769300

Keulen

HMKW

Address
HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft GmbH
Höninger Weg 139

50969 Keulen, Noordrijn-Westfalen, Duitsland
Telefoonnr.
+49 30 467769300

Frankfurt

Address
HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft Theodor-Heuss-Allee 108 (Erdgeschoss) 60486 Frankfurt
Frankfurt, Hesse, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden