Lees de Officiële Beschrijving

Biberach University - een bruisende universiteitsstad op het gebied van bouw, energie, biotechnologie en bedrijfskunde

Traditioneel, een school van Bouw is de Biberach Hogeschool voor de klassieke disciplines architectuur en civiele techniek. Speciale differentiëren deze opleidingen: projectmanagement (bouw) en Business Administration (Bouw & Vastgoed). Geleid door de visie van de energie van de HBC breidde zijn academische aanbod in energie-efficiëntie: De cursussen Energie-Energietechniek vorm jonge professionals - ingenieurs, zoals handelaren - voor deze toekomstige taak. De focus in het onderwijs en onderzoek op het gebied van hernieuwbare energie.

Tegelijkertijd vormt HBC met biotechnologie een geheel nieuwe focus. De cursussen Farmaceutische Biotechnologie en Industriële Biotechnologie bieden een wetenschappelijke opleiding, aangevuld met lopende onderzoeksprojecten.

De Academy of Biberach University biedt part-time graduate opleidingen en een uitgebreid opleidings- en conferentieprogramma voor de beroepsopleiding.

Nationwide universitaire rankings getuigen van de kwaliteit van de HBC in onderwijs en onderzoek: Herhaaldelijk kreeg de HBC toppunten!

Wat de Biberach University drives

Via hun opleidingen op het gebied van architectuur en civiele techniek, bouw klimaat- en energie-systemen en business management en biotechnologie, Biberach University heeft een wetenschappelijke en tegelijk praktische confrontatie van mens, milieu en energie. Het bestaan ​​van de mens is gebaseerd op de aanwezigheid van energie in verschillende vormen en hun gebruik. Met name de Basic en de veiligheid behoeften van de mensen op het gebied van wonen, werken, klimaat en gezondheid zijn steeds meer holistische en wordt gedomineerd door de rationele en redelijk gebruik van energie.

De Biberach University begrijpt de wetenschappelijke analyse van de mens en energie als een permanent proces in de regionale en mondiale sociale verandering en geef ze voldoende based onderwijs biedt studenten in undergraduate en opeenvolgende cursussen. De studie aanbiedingen worden regelmatig geëvalueerd, aangepast en uitgebreid door bijvoorbeeld duale modellen. Regionale en internationale netwerken voor universiteiten en de economie te versterken onze internationale profiel.

De visie Biberach University kan worden beschreven door de volgende principes:

. 1 De Biberach University staat voor innovatieve, professionele opleiding en praktische opleiding van ingenieurs met de hoogste efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit.

. 2 De Biberach University ondersteund met hun opleidingsaanbod bijdragen aan het oplossen van de huidige energie- en klimaatproblematiek.

. 3 De Biberach universiteit heeft voldoende grootte om de onafhankelijkheid, efficiëntie en aantrekkelijkheid gelijk te waarborgen.

. 4 De Biberach University werkt regionaal en internationaal, stelt zij strategische allianties in delen met andere universiteiten.

. 5 De Biberach University is een aantrekkelijke partner in onderzoek, ontwikkeling en dienstverlenende taken van de regionale en nationale bedrijven.

. 6 De universiteit ligt hun relatieve belang op de hoogte als gerespecteerde onderwijsinstelling in de stad en district Biberach en draagt ​​bij aan de beeldvorming en profilering op.

Opleidingen te volgen in:
  • Duits

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Hochschule Biberach University Of Applied Science

De master's degree Civiele Techniek in Biberach Universiteit ontwikkeld en aangevuld in de bachelor overwegend technische inhoud door middel van management componenten, p ... [+]

Master's degree in Civiele Techniek

De master's degree Civiele Techniek in Biberach Universiteit ontwikkeld en aangevuld in de bachelor overwegend technische inhoud door middel van management componenten, projectmanagement en via toegepast Bauinformatik, infrastructuur programma's berekening en eindige elementen methoden. De wetenschappelijke studie van speciale technische inhoud wordt ondersteund door middel van nauwe samenwerking met de interdisciplinaire instituten Biberach University.

Hier ligt de focus op basis van de majors van de voorgaande opleiding bachelor of diploma (bijv: Structural Engineering, Transport, hydraulisch), neigingen of beroepservaring zijn ingesteld gedifferentieerd.... [-]

Duitsland Biberach Ulm Verenigd Koninkrijk Londen Zwitserland Zürich  + 3 Meer
Oktober 2019
Duits
Voltijd
Deeltijd
3 semesters
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Hochschule Biberach University Of Applied Science

Onze studenten zullen worden bereid met methoden en technieken voor de verwerking van (grote) projecten, en praktische evenementen voor toepassing expertise om de complex ... [+]

Master Project Management (Civil (-in))

Onze studenten zullen worden bereid met methoden en technieken voor de verwerking van (grote) projecten, en praktische evenementen voor toepassing expertise om de complexe eisen in het beroepsleven - begeleid door seminars en proefprojecten in teamwork.

De opkomst dagen aan de Academie is beperkt tot en met donderdag tot en met zaterdag. Dus de studenten wordt mogelijk gemaakt, in weerwil van de full-time studie, werken tot 20 uur per week.

De cursussen van het eerste en tweede semester zijn onafhankelijk. Het onderzoek kan dus worden gestart in de winter semester en de zomer semester.

Winter semester sociale competentie Teamw... [-]
Duitsland Biberach Ulm Verenigd Koninkrijk Londen Zwitserland Zürich  + 3 Meer
Oktober 2019
Duits
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

Hochschule Biberach University Of Applied Science

Biberach University als een centrum van uitmuntendheid voor de bouw en vastgoed biedt vele voordelen: Gekwalificeerde training, intensieve contacten zowel tussen docenten ... [+]

Master in Business Administration (Bouw en Vastgoed)

De Biberach University als een centrum van uitmuntendheid voor Bouw / Vastgoed biedt vele voordelen: Gekwalificeerde training, intensieve contacten zowel tussen docenten en studenten, alsmede om de economie en buitenlandse universiteiten en de daarmee gepaard gaande voortdurende vernieuwing van het onderwijs - dat alles maakt onze afgestudeerden gewilde professionals in de economie.

De Faculteit Bedrijfskunde Biberach University traint business managers, in aanvulling op hun business onderwijs een specialisatie in de industrie verwerven in de bouw- en vastgoedsector. Studenten zullen bekend zijn met de industrie-specifieke kwesties van corporate management en gekwalificeerd voor de overname van leiderschap en management functies in de betreffende industrie.... [-]

Duitsland Biberach Ulm Verenigd Koninkrijk Londen Zwitserland Zürich  + 3 Meer
Oktober 2019
Duits
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Hochschule Biberach University Of Applied Science

De masteropleiding Energie en Building Systems (EGS) houdt zich bezig met de sterke stijging in de afgelopen jaren, milieu-, energie- en klimatologische eisen voor het on ... [+]

Master Energy and Building Systems van toepassing tot 15 januari 2017!

61 meer plaatsen: Biberach University bouwt Master programma's op het gebied van energie en biotechnologie uit

De masteropleiding Energie en Building Systems (EGS) houdt zich bezig met de sterke stijging in de afgelopen jaren, milieu-, energie- en klimatologische eisen voor het ontwerp, de bouw en de exploitatie van gebouwen en energiesystemen. Voorbeelden hiervan zijn holistisch systeem overwegingen bij de planning en de bouw werking en verwerking van transacties algemene kwesties kwaliteit. Technische bouwhandel voorbeelden zijn de grensoverschrijdende netwerken via gebouwautomatisering, de evolutie van de gevels van passieve naar actieve apparaat, geoptimaliseerd management concepten, etc. Energie Prestatie Voorbeelden zijn de ontwikkeling van de regio-specifieke energie concepten of de planning en uitvoering van energie-management systemen.... [-]

Duitsland Biberach Ulm Verenigd Koninkrijk Londen Zwitserland Zürich  + 3 Meer
Oktober 2019
Duits
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands