Lees de Officiële Beschrijving

Techniek, economie en management, sociale en verpleegwetenschappen vormen de pijlers van het onderwijs aan de Universiteit van Esslingen . Ongeveer 5.600 studenten ingeschreven in 11 faculteiten, met in totaal 25 bachelor- en 11 Master's degree-programma's.

Nauwe netwerkvorming van de universiteit met de economie, industriële en commerciële organisaties zorgt voor een hoge mate van praktische oriëntatie binnen een duidelijk curriculum.

Studenten hebben toegang tot meer dan 50 moderne laboratoria op drie campussen die in opdracht van de industrie ontwikkelingsprojecten uitvoeren - interdisciplinair onderzoek naar baanbrekende onderwerpen in sociaal werk en gezondheid wordt uitgevoerd met een uitgebreid institutioneel netwerk. De universiteit behaalt consistent frontposities op de universiteit.

ranking

De ranglijstresultaten van de Universiteit van Esslingen spreken voor zich. Of het nu in de ranglijsten van het Centrum voor Universitaire Ontwikkeling (Centrum für Hochschulentwicklung, CHE), die gepubliceerd door de ZEIT Student Guide of de tijdschriften "Wirtschaftswoche", "Junge Karriere" en "Handelsblatt", Esslingen University is altijd een van de beste in Duitsland. De beoordeling "zeer goed" wordt regelmatig toegekend voor de trainings- en praktijkgerichte programma's van Esslingen.

Uitstekend onderwijs en training

We staan ​​voor uitmuntendheid in onderwijs en opleiding. We wekken enthousiasme voor uitdagende technische, management- en sociale beroepen bij jongeren. We moedigen en ondersteunen onze studenten bij het ontwikkelen van die persoonlijke kwaliteiten die hen in staat stellen om professionele en sociale verantwoordelijkheden op zich te nemen.

Wetenschappelijke kwalificaties

Onze opleidingen kwalificeren ook studenten voor een wetenschappelijke carrière. Met onze geavanceerde specialistenopleiding maken we het mogelijk voor mensen die al een beroep uitoefenen om hun kennis te verbeteren en uit te breiden.

Toegepast onderzoek

We geven onze onderzoeksactiviteiten een hoge prioriteit. Ze zijn praktisch, toekomstgericht, onafhankelijk en verrijken onze leer. We breiden onze onderzoekscompetenties voortdurend uit en betrekken onze studenten bij het doen van hetzelfde.

netwerken

Dankzij onze lokale contacten en wereldwijde netwerken zorgen we ervoor dat ons onderwijs praktisch georiënteerd is en dat er een hoge mate van wederzijdse overdracht is. We creëren synergieën door systematische samenwerking met onze partners.

internationaliteit

We oefenen internationale en interculturele uitwisselingen. Dit motiveert onze studenten om een ​​carrière in een mondiale omgeving te overwegen en geeft hen de nodige vaardigheden.

accreditatie

"De masterprogramma's van Esslingen behoorden tot de eersten die in Duitsland werden geaccrediteerd en regelmatig opnieuw geaccrediteerd door de ASIIN. De ASIIN is verantwoordelijk voor het onderzoeken en certificeren van STEM universitaire programma's, evenals voor interdisciplinaire programma's met STEM-onderwerpen.

Als een industrieel georiënteerd masterprogramma voor STEM-afgestudeerden, hebben de masterprogramma's van Esslingen nauw samengewerkt met de ASIIN om te zorgen voor hun voortdurende ontwikkeling van hoogwaardige en internationale erkenning. "

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Esslingen University of Applied Sciences

In de afgelopen jaren automotive systemen zijn toegenomen in aantal, omvang en complexiteit. De auto-industrie wordt geconfronteerd met een enorme uitdaging te wijten aan ... [+]

INNOVATIEF EN INTERNATIONAAL Bouw je carrière in automobielsystemen Onderzoek in het hart van de Europese auto-industrie Leren werken in een interdisciplinaire en interculturele omgeving Studie in het Engels - live in Duitsland

"Een ervaring die je leven verandert" - Alfonso Rivera, ASM-klasse van 2014

In de afgelopen jaren zijn automobielsystemen in aantal, omvang en complexiteit toegenomen. De auto-industrie wordt geconfronteerd met een enorme uitdaging te wijten aan de stijging van de concurrentie en de steeds toenemende eisen met betrekking tot de kosten, actieve en passieve veiligheid en zuinigheid. Aan deze uitdagingen kan alleen worden voldaan door de huidige automobielsystemen uit te breiden en te vernetten. Ondanks de toenemende complexiteit, systemen met grotere veiligheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid worden gerealiseerd. De ontwikkeling van dergelijke systemen vereist specialistische kwalificaties en kennis plus het vermogen en de bereidheid om te werken in een interdisciplinair en internationaal team. Het doel van de cursus is om deze vaardigheden te communiceren. BOUW JE LOOPBAAN IN AUTOMOBIELSYSTEMEN ... [-]
Duitsland Esslingen
Oktober 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Esslingen University of Applied Sciences

Internationaliteit is een zeer belangrijke eigenschap van Esslingen University. Wij bieden de mogelijkheid voor studenten uit diverse culturele achtergronden te studeren, ... [+]

MEng in ontwerp en ontwikkeling voor mechanische en automotive engineering

Internationaliteit is een zeer belangrijk kenmerk van de Esslingen Univerity Graduate School. We hebben studenten van verschillende culturele achtergronden die studeren, werken en samenwonen. Deze interculturele uitwisseling en samenwerking is een sterke meerwaarde voor onze masterstudenten.

Esslingen Universiteit onderhoudt regelmatig contact met vele uitstekende internationale bedrijven. Dit is belangrijk voor de ontwikkeling, planning en lesgeven van onze programma's en is van groot nut tijdens het praktische semester van de student. De Esslingen Universiteit masteropleidingen worden regelmatig erkend door gerenommeerde verenigingen zoals de FIBAA en ASIIN. ESSLINGEN - EEN IDEALE PLAATS VOOR STUDIE... [-]

Duitsland Esslingen
Oktober 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Esslingen University of Applied Sciences

Esslingen University of Applied Sciences, Graduate School (MBA)
Address
Esslingen University of Applied Sciences Flandernstrasse 101
D-73732 Esslingen, Baden-Württemberg, Duitsland
Website
Telefoonnr.
+49-711-397-4466