Goethe University Frankfurt

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit van Frankfurt

Universiteit van Frankfurt, Gepositioneerd in de top internationale universiteiten, biedt een breed scala van academische programma's, een diverse groep van onderzoeksinstituten, en een focus op interdisciplinaire aanpak voor het oplossen van complexe problemen. De universiteit is vernoemd naar Johann Wolfgang von Goethe, Frankfurt geboren polymath bekend om zijn uitzonderlijke bijdrage aan de literatuur, wetenschap en filosofie.

Opgericht in 1914 met private financiering en geïnspireerd door de erfenis van de Europese Verlichting, Goethe Universiteit onderscheidt zich als een baanbrekend 'universiteit van burgers "-en de geschiedenis van de universiteit is één van openheid en inspraak.

Vandaag, Goethe University is een van de weinige universiteiten in Duitsland, dat aanzienlijke overheidsfinanciering naast bestuurlijke autonomie en de mogelijkheid om een ​​eigen dotatie te creëren geniet. Als een universiteit met een schenking, een financieringsmodel zeldzaam in het systeem van het hoger onderwijs in Duitsland, GU geniet grote vrijheid van staat controle als het gaat om de details van hoe een moderne universiteit moet worden uitgevoerd, inclusief de aanstelling van hoogleraren. De schenking die wordt opgebouwd zal specifiek worden geïnvesteerd in het bevorderen van een uitstekende sfeer waarin aan onderzoek, studie, denken en te creëren.

Goethe Goes Global - Master Beurzen nu beschikbaar

Een zeer goed voorbeeld voor deze steun van de burgers van Frankfurt is de 'Goethe Goes Global "scholarship programma. Dankzij de steun van Johanna-Quandt-Stichting, Universiteit van Frankfurt is nu het aanbieden van beurzen voor al haar masteropleidingen met bijzondere aandacht voor onderzoek (check drop-down menu aan de rechterkant). De "Goethe Goes Global" scholarship programma is een ground¬breaking project uniek in de academische landschap van Duitsland. We zijn op zoek naar een uitstekende kandidaten die geïnteresseerd zijn in deelname aan een van onze MA of MSc-programma's die diep zijn ingebed in onze sterkste onderzoekseenheden zijn (bv Centers of Excellence, collaborative onderzoekscentra en LOEWE CENTRA). Als uw primaire motivatie is het onderzoek, kom en doe onze zeer internationale onderzoeksgemeenschap!

Kerncijfers van Goethe University (2016)

• Meer dan 47.000 studenten • Ongeveer 7.000 internationale studenten • Een internationaal profiel: Veel nieuw benoemde professoren uit het buitenland als voor ons is kwaliteit die niet telt nationaliteit • Third party financiering • In een grote studentenpopulatie enquête, ongeveer 80% van de studenten aanbevolen studeren aan Goethe University.

De stad

Gelegen in Duitslands meest kosmopolitische en internationale stad, de universiteit trekt een divers lichaam van studenten en onderzoekers uit de hele wereld. Studenten aan Goethe profiteren van studeren en wonen in Frankfurt, de grootste financiële en handelscentrum in Europa met tal van mogelijkheden om te leren en de praktijk spreken Duits. Vandaag de dag, Frankfurt wordt gerekend tot de top 10 van meest leefbare steden in de wereld (volgens Mercer Human Resource Consulting).

Goethe universiteit werd opgericht in 1914

Goethe universiteit werd opgericht in 1914 als een unieke 'burgers' universiteit, "door rijke burgers in Frankfurt, Duitsland gefinancierd. Genoemd in 1932 na één van de beroemdste inwoners van de stad, Johann Wolfgang von Goethe, vandaag de universiteit heeft meer dan 38.000 studenten. Kijkend naar de tijdlijn van de geschiedenis van Goethe Universiteit, is het duidelijk dat de laatste tien jaar aanzienlijke veranderingen voor de universiteit, en dat er een duidelijke voorwaartse momentum heeft geproduceerd.

Eens beschouwd als een liberale of linkse instelling, is Goethe Universiteit misschien het best bekend als de geboorteplaats van de invloedrijke Frankfurt School, onderdeel van het Instituut voor Sociaal Onderzoek-die enkele van Europa's toonaangevende denkers van de 20thcentury (inclusief voortgebracht, bijvoorbeeld, Theodor Adorno, Max Horkheimer, Jürgen Habermas, Herbert Marcuse, Hans-Georg Gadamer, Martin Buber en Paul Tillich).

Vanwege de raciale en politieke spanningen tijdens de nazi-tijdperk, dicht bij een derde van de wetenschappelijke staf van de universiteit in deze periode-meer dan op enig ander Duitse universiteit werden ontslagen. Goethe University speelde ook een belangrijke rol in de studentenprotesten van 1968 die leidde tot wijdverspreide onderwijsvernieuwingen in Duitsland en in heel Europa.

Goethe University heeft zijn reputatie gehandhaafd in de sociale wetenschappen

In de afgelopen jaren, heeft Goethe universiteit zijn reputatie in de sociale wetenschappen onderhouden, maar belangrijke nieuwe faciliteiten en onderzoeksinstituten in de natuurwetenschappen, evenals recht, geschiedenis, talen, menswetenschappen, kunst en economie toegevoegd. De "clusters van excellentie", interdisciplinair onderzoek centers, hebben bijgedragen aan academisch profiel van de universiteit te scherpen, het bereiken van uitstekende resultaten in diverse gebieden, variërend van natuurwetenschappen ("macromoleculaire complexen") medicijnen ("Cardio-Pulmonray System", een cluster van excellentie in samenwerking met de universiteit van Giessen en het Max-Planck-Instituut voor hart en longen Research in Bad Nauheim, die baanbrekend onderzoek naar nieuwe therapie van hart- en longziekten) en humaniora en sociale wetenschappen voert ("De vorming van Normatieve bestellingen" ).

Srongly inzetten voor de ondersteuning van jonge onderzoekers

Goethe University is sterk betrokken bij de ondersteuning van jonge onderzoekers door het bieden uitstekende mogelijkheden om een ​​doctoraat te verdienen. Op veel universiteiten, onderzoekers moeten kiezen tussen het verdienen van een doctoraat van de "traditionele" manier in Duitsland, of als onderdeel van een "gestructureerde" PhD-programma. Bij Goethe University, alle promovendi komen in aanmerking voor toepassing op de leden in het Goethe Graduate Academy (graad) en toegang tot unieke opleiding en netwerkmogelijkheden dat zijn de kenmerken van meer gestructureerde programma geworden.

De nieuw opgerichte Frankfurt Institute for Advanced Studies (FIAS) en het Institute for Advanced Studies in the Humanities, die zichzelf ziet als een laboratorium voor innovatieve kennis in de samenleving: Tot slot, moet men de universiteit ambitieuze 'denktanks' noemen.

De universiteit was ook een voorloper in de "Bologna-proces", dat heeft geholpen om de mobiliteit van studenten gemak in en uit meer dan 40 Europese landen door het standaardiseren graad structuren. Beginnend in 2005, Goethe Universiteit begonnen met het aanbieden programma's van de eerste master's en de overstap van de traditionele Duitse Diplom of Magister van de bachelor- en master-systeem zal volledig in de winter semester 2011/12 zijn. Vandaag, Goethe University biedt veel individuele cursussen en opleidingen in het Engels, een andere belangrijke verschuiving. Vier masteropleidingen in de economie zijn volledig in het Engels, een ander is een tweetalig (Duits en Engels) programma. Veel programma master in de natuurwetenschappen kan ook worden bestudeerd zonder uitgebreide kennis van de Duitse taal, en doctorale studies in een breed scala van gebieden kunnen vaak ook in het Engels worden uitgevoerd.

Eerste grote universiteit in Duitsland om een ​​stichting universiteit geworden

In 2001, de universiteit was de eerste grote universiteit in Duitsland aan een stichting universiteit te worden, wat betekent dat de staat van Hessen nog zou voorzien in financiering voor de meeste van de jaarlijkse begroting te dekken, maar de universiteit in staat om een ​​eigen dotatie te stellen zou zijn en te genieten van de volledige administratieve autonomie in zaken als faculteit afspraken. Goethe universiteit heeft nu een robuuste alumnivereniging en heeft verhoogd € 145,5 miljoen (feste Zusagen mit eingerechnet) en creëerde meer dan 50 nieuwe begiftigd en het bezoeken van leerstoelen-een belangrijke herbevestiging van de identiteit van de universiteit als een "universiteit van burgers".

De staat van Hessen investeert in totaal € 1,2 miljard te helpen creëren van een echte campus omgeving in Frankfurt met drie verschillende locaties: Campus Westend voor de humaniora en sociale wetenschappen, Campus Riedberg voor natuurwetenschappen en Campus Niederrad voor de geneeskunde. De voormalige belangrijkste campus Bockenheim, die dateert uit de begindagen van de universiteit, zal niet meer in gebruik zijn zodra de nieuwe gebouw is voltooid.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk MSc »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Master Of Arts In De Geschiedenis

Campus Voltijd 2 semesters October 2018 Duitsland Frankfurt am Main

Een eenjarige masteropleiding studie opleiding aan de Geschiedenis Seminar van de Goethe Universiteit in Frankfurt vloeit voort uit een vier jaar bacheloropleiding en maakt de student, als onderdeel van de tweede kwalificatie fase, om de uitdagingen van de moderne kennissamenleving te voldoen. [+]

Goethe Goes Global - Master Beurzen nu beschikbaar Als gevolg van de Johanna-Quandt-Stichting, wordt Universiteit van Frankfurt biedt nu beurzen voor alle masteropleidingen met bijzondere nadruk op de op deze pagina vermeld onderzoek. De "Goethe Goes Global" scholarship programma is een baanbrekend project en uniek in de academische landschap van Duitsland. We zijn op zoek naar een uitstekende kandidaten die geïnteresseerd zijn in deelname aan een van onze MA of MSc-programma's die diep zijn ingebed in onze sterkste onderzoekseenheden zijn (bv Centers of Excellence, collaborative onderzoekscentra en LOEWE CENTRA). We zullen het aanbieden van 20 beurzen per jaar 2016-2020 - als uw primaire motivatie is het onderzoek, kom en doe onze zeer internationale onderzoeksgemeenschap! Inhoud en aandachtsgebieden Een eenjarige masteropleiding studie opleiding aan de Geschiedenis Seminar van de Goethe Universiteit in Frankfurt vloeit voort uit een vier jaar bacheloropleiding en maakt de student, als onderdeel van de tweede kwalificatie fase, om de uitdagingen van de moderne kennissamenleving te voldoen. Het programma van de studie is opgevat als verspreid over uitgestrekte tijdsperioden, zodat diepgaande inzichten ontwikkeld kunnen worden van de geschiedenis van pre-Griekse culturen door middel van de hedendaagse geschiedenis. Tijdens de onderzoeksgerichte Master studie natuurlijk de student verwerft het vermogen om een ​​complex onderwerp historische onderzoeken, te leggen en te presenteren in verschillende vormen. Kerncompetenties voor wetenschappelijk werk worden uitgediept in een programma van evenementen en worden vervolgens gebruikt om een ​​concreet onderzoeksproject. Een belangrijk aandachtsgebied van het programma van de studie is beschikbaar op waardoor zelfvoorzienend en persoonlijk verantwoordelijk... [-]

Master Of Arts In De Politieke Theorie

Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Duitsland Frankfurt am Main

De masteropleiding in de Politieke Theorie, gecreëerd door Goethe Universität Frankfurt en de Technische Universität Darmstadt, is de eerste graad van zijn soort in Duitsland. Studenten volgen lezingen op, en worden begeleid door beide universiteiten, die ook gezamenlijk toekennen van de academische graad. [+]

Goethe Goes Global - Master Beurzen nu beschikbaar Als gevolg van de Johanna-Quandt-Stichting, wordt Universiteit van Frankfurt biedt nu beurzen voor alle masteropleidingen met bijzondere nadruk op de op deze pagina vermeld onderzoek. De "Goethe Goes Global" scholarship programma is een baanbrekend project en uniek in de academische landschap van Duitsland. We zijn op zoek naar een uitstekende kandidaten die geïnteresseerd zijn in deelname aan een van onze MA of MSc-programma's die diep zijn ingebed in onze sterkste onderzoekseenheden zijn (bv Centers of Excellence, collaborative onderzoekscentra en LOEWE CENTRA). We zullen het aanbieden van 20 beurzen per jaar 2016-2020 - als uw primaire motivatie is het onderzoek, kom en doe onze zeer internationale onderzoeksgemeenschap! Inhoud en aandachtsgebieden De Masteropleiding in de Politieke Theorie, Gemaakt door Goethe Universität Frankfurt en de Technische Universität Darmstadt, is de eerste graad van zijn soort in Duitsland. Studenten volgen lezingen op, en worden begeleid door beide universiteiten, die ook gezamenlijk toekennen van de academische graad. De masteropleiding in de Politieke Theorie leert de theoretische kennis en academische vaardigheden die nodig zijn voor een uitgebreide analyse van de huidige politieke situatie en de dynamiek. Zo ideeën van rechtvaardigheid, democratie en macht worden geconfronteerd met de huidige problemen in de wereld, die steeds complexer worden. De cursus bestaat uit: 1. een historisch perspectief, dat wil zeggen een historisch, conceptuele en kritische reconstructie van systematisch relevante theoretische benaderingen, 2. een filosofisch perspectief, dat wil zeggen een analyse van de voorwaarden en normatieve discussie over actuele politieke kwesties, 3.... [-]

Master Of Arts In De Sociale En Culturele Antropologie / Etnologie

Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Duitsland Frankfurt am Main

De masteropleiding zorgt voor diepgaande kennis van de Culturele Antropologie en Europese etnologie en beschikt over specialistische kennis op aandachtsgebieden binnen dit onderwerp. [+]

Goethe Goes Global - Master Beurzen nu beschikbaar Als gevolg van de Johanna-Quandt-Stichting, wordt Universiteit van Frankfurt biedt nu beurzen voor alle masteropleidingen met bijzondere nadruk op de op deze pagina vermeld onderzoek. De "Goethe Goes Global" scholarship programma is een baanbrekend project en uniek in de academische landschap van Duitsland. We zijn op zoek naar een uitstekende kandidaten die geïnteresseerd zijn in deelname aan een van onze MA of MSc-programma's die diep zijn ingebed in onze sterkste onderzoekseenheden zijn (bv Centers of Excellence, collaborative onderzoekscentra en LOEWE CENTRA). We zullen het aanbieden van 20 beurzen per jaar 2016-2020 - als uw primaire motivatie is het onderzoek, kom en doe onze zeer internationale onderzoeksgemeenschap! Inhoud en aandachtsgebieden De masteropleiding schenkt grondige kennis van Culturele Antropologie en Europese Volkenkunde en beschikt over specialistische kennis op aandachtsgebieden binnen dit onderwerp. Culturele Antropologie en Europese Volkenkunde koppelingen internationaal gevestigde onderzoeks- en onderwijsprogramma's in wat bekend staat als de sociale en culturele antropologie aan de Europese etnologie, een onderwerp dat recent in Duitsland ontwikkeld en voortgekomen uit de voormalige folklore discipline. Het onderzoek focus van het onderwerp is op empirisch onderzoek naar de culturele processen in de hedendaagse maatschappij. Als een object van kennis, cultuur omvat de praktijken van groepen of verenigingen, artefacten, kennis ontwikkelingen en communicatie omstandigheden. Cultuur wordt geopenbaard, bijvoorbeeld in de verschillen in taal, werkwijzen, maatschappelijke instellingen en de morele en esthetische oriëntaties. Het onderwerp conceptualiseert cultuur in de antropologische betekenis als voorwaarde stelt, proces en product van menselijke gedachten en... [-]

Master Of Arts In De Wijsbegeerte

Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Duitsland Frankfurt am Main

De masteropleiding in de Wijsbegeerte is onderzoeksgericht. De masteropleiding in de filosofie is gericht op de inzichten van de studenten in de systematische en historische veelheid aan filosofische problemen te verdiepen, om beheersing van de geleerde technieken voor wetenschappelijk werk te voltooien en om leerlingen te betrekken bij zelfstandig filosofisch werk. [+]

Goethe Goes Global - Master Beurzen nu beschikbaar Als gevolg van de Johanna-Quandt-Stichting, wordt Universiteit van Frankfurt biedt nu beurzen voor alle masteropleidingen met bijzondere nadruk op de op deze pagina vermeld onderzoek. De "Goethe Goes Global" scholarship programma is een baanbrekend project en uniek in de academische landschap van Duitsland. We zijn op zoek naar een uitstekende kandidaten die geïnteresseerd zijn in deelname aan een van onze MA of MSc-programma's die diep zijn ingebed in onze sterkste onderzoekseenheden zijn (bv Centers of Excellence, collaborative onderzoekscentra en LOEWE CENTRA). We zullen het aanbieden van 20 beurzen per jaar 2016-2020 - als uw primaire motivatie is het onderzoek, kom en doe onze zeer internationale onderzoeksgemeenschap! Inhoud en aandachtsgebieden De Master in de Wijsbegeerte is onderzoeksgerichte. De masteropleiding in de filosofie is gericht op de inzichten van de studenten in de systematische en historische veelheid aan filosofische problemen te verdiepen, om beheersing van de geleerde technieken voor wetenschappelijk werk te voltooien en om leerlingen te betrekken bij zelfstandig filosofisch werk. Aan de ene kant de opleiding voorziet in een wetenschappelijke confrontatie met de filosofie in de systematische breedte en geeft studenten de mogelijkheid om wetenschappelijke kennis en vaardigheden te verwerven in het omgaan met zowel de historische en huidige filosofische problemen. Aan de andere kant de masteropleiding voorziet in het scheppen van belangrijke individuele vakgebieden waarin de student verwerft verdiepte kennis en inzicht en leert om zijn eigen positie te ontwikkelen en om het te verdedigen. Tegen het einde van de opleiding... [-]

Master Of Arts In Internationale Studies / Polemologie

Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Duitsland Frankfurt am Main

Het onderzoeksgerichte masteropleiding International Studies / Peace and Conflict Studies wordt gezamenlijk aangeboden door Goethe Universität Frankfurt en de Technische Universität Darmstadt in samenwerking met het Instituut voor Vredesonderzoek in Frankfurt. [+]

Goethe Goes Global - Master Beurzen nu beschikbaar Als gevolg van de Johanna-Quandt-Stichting, wordt Universiteit van Frankfurt biedt nu beurzen voor alle masteropleidingen met bijzondere nadruk op de op deze pagina vermeld onderzoek. De "Goethe Goes Global" scholarship programma is een baanbrekend project en uniek in de academische landschap van Duitsland. We zijn op zoek naar een uitstekende kandidaten die geïnteresseerd zijn in deelname aan een van onze MA of MSc-programma's die diep zijn ingebed in onze sterkste onderzoekseenheden zijn (bv Centers of Excellence, collaborative onderzoekscentra en LOEWE CENTRA). We zullen het aanbieden van 20 beurzen per jaar 2016-2020 - als uw primaire motivatie is het onderzoek, kom en doe onze zeer internationale onderzoeksgemeenschap! Inhoud en aandachtsgebieden Het onderzoeksgerichte Masteropleiding International Studies / Peace and Conflict Studies wordt gezamenlijk aangeboden door Goethe Universität Frankfurt en de Technische Universität Darmstadt in samenwerking met het Instituut voor Vredesonderzoek in Frankfurt. De opleiding duurt een sociaal-wetenschappelijke benadering en biedt een theoretische en normatieve kennis op de kruising tussen vrede en onderzoek conflict, internationale betrekkingen, politieke theorie en filosofie, en past deze kennis om de huidige problemen van de regionale en mondiale orde. Studenten worden vertrouwd gemaakt met theoretisch onderbouwd en normatief opgericht perspectieven op de nationale, transnationale en mondiale socialisatie processen en het verwerven van de mogelijkheid om een ​​gedifferentieerde analyse van de conflicten uit binnen en tussen staten, evenals een weloverwogen ontwikkeling van strategieën om conflicten op te lossen en te bevorderen vrede. De studenten nemen deel aan een onderzoek plaatsing waar... [-]

Master Of Arts In Sinologie

Campus Voltijd 2 semesters October 2018 Duitsland Frankfurt am Main

De masteropleiding is grotendeels onderzoeksgerichte en bereidt studenten voor professioneel onderzoek activiteiten met betrekking tot China, voor onderwijsactiviteiten, en voor andere activiteiten met betrekking tot China, dat een academische graad vereist. Het programma ontwikkelt ook studenten 'Chinese specialistische kennis en taalvaardigheden. [+]

Goethe Goes Global - Master Beurzen nu beschikbaar Als gevolg van de Johanna-Quandt-Stichting, wordt Universiteit van Frankfurt biedt nu beurzen voor alle masteropleidingen met bijzondere nadruk op de op deze pagina vermeld onderzoek. De "Goethe Goes Global" scholarship programma is een baanbrekend project en uniek in de academische landschap van Duitsland. We zijn op zoek naar een uitstekende kandidaten die geïnteresseerd zijn in deelname aan een van onze MA of MSc-programma's die diep zijn ingebed in onze sterkste onderzoekseenheden zijn (bv Centers of Excellence, collaborative onderzoekscentra en LOEWE CENTRA). We zullen het aanbieden van 20 beurzen per jaar 2016-2020 - als uw primaire motivatie is het onderzoek, kom en doe onze zeer internationale onderzoeksgemeenschap! Inhoud en aandachtsgebieden De Master of Arts in Sinologie zal verdiepen en uitbreiden van de kennis die is opgedaan in een bacheloropleiding in Sinologie, Chinese Studies of Oost-Aziatische Studies. De masteropleiding is grotendeels onderzoeksgerichte en bereidt studenten voor professioneel onderzoek activiteiten met betrekking tot China, voor onderwijsactiviteiten, en voor andere activiteiten met betrekking tot China, dat een academische graad vereist. Het programma ontwikkelt ook studenten 'Chinese specialistische kennis en taalvaardigheden. De specialistische kennis, methoden en vaardigheden opgenomen in het programma zijn: geavanceerde vaardigheden in de standaard moderne Chinese taal goede kennis van de traditionele Chinese geschreven taal grondige kennis van de historische en culturele fundamenten van de Chinese beschaving en de sociale structuren van China beschouwd als de behandeling van China-gerelateerde gegevens, bronnen, teksten en methoden, vertrouwdheid met onderzoeksmethoden in sinologie met inbegrip van empirisch onderzoek... [-]

MSc

Master Of Science Fysieke Biologie Van Cellen En Cel Interacties

Campus Voltijd October 2018 Duitsland Frankfurt am Main

De tweejarige masteropleiding Physical Biology van cellen en cel interacties is onderzoeksgerichte en onderwijst studenten in de moderne concepten en methoden van celbiologie en fysieke biologie. [+]

Goethe Goes Global - Master Beurzen nu beschikbaar Als gevolg van de Johanna-Quandt-Stichting, wordt Universiteit van Frankfurt biedt nu beurzen voor alle masteropleidingen met bijzondere nadruk op de op deze pagina vermeld onderzoek. De "Goethe Goes Global" scholarship programma is een baanbrekend project en uniek in de academische landschap van Duitsland. We zijn op zoek naar een uitstekende kandidaten die geïnteresseerd zijn in deelname aan een van onze MA of MSc-programma's die diep zijn ingebed in onze sterkste onderzoekseenheden zijn (bv Centers of Excellence, collaborative onderzoekscentra en LOEWE CENTRA). We zullen het aanbieden van 20 beurzen per jaar 2016-2020 - als uw primaire motivatie is het onderzoek, kom en doe onze zeer internationale onderzoeksgemeenschap! Inhoud en aandachtsgebieden Sinds de winter semester 2011/12 de faculteit Biologie van de Master of Science heeft aangeboden in "Celbiologie en fysiologie". Voor de winter semester 2015/16, zal dit worden heruitgegeven als de nieuwe Master of Science in "Physical Biology van cellen en cel interacties". De tweejarige programma Fysische Biologie van cellen en cel interacties Master's is onderzoeksgerichte en onderwijst studenten in de moderne concepten en methoden van celbiologie en fysieke biologie. Wetenschappelijke vragen op het gebied van celbiologie en fysieke biologie zal worden gecombineerd met de ontwikkelingsbiologie, cellulaire structuur biologie, bio-informatica, biochemie, immunologie, neuro-en plantenfysiologie. De masteropleiding biedt studenten met een goed begrip van de fundamentele levensprocessen van celgroei, cel-cel communicatie en differentiatie van hormonale, inflammatoire, angiogene signalisatie en veroudering. Deze processen worden bestudeerd in de context van cellen, weefsels en individuele model organismen. De... [-]

Master Of Science In Biofysica

Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Duitsland Frankfurt am Main

Het doel van de masteropleiding studie cursus is het verdiepen van kennis en specialisatie in het onderwerp Biofysica. De cursussen zijn niet langer strikt georiënteerd binnen de klassieke grenzen van vakken en het instituut, maar zijn nu meer topic-georiënteerd en zijn interdisciplinair aangeboden in vijf aandachtsgebieden. [+]

Goethe Goes Global - Master Beurzen nu beschikbaar Als gevolg van de Johanna-Quandt-Stichting, wordt Universiteit van Frankfurt biedt nu beurzen voor alle masteropleidingen met bijzondere nadruk op de op deze pagina vermeld onderzoek. De "Goethe Goes Global" scholarship programma is een baanbrekend project en uniek in de academische landschap van Duitsland. We zijn op zoek naar een uitstekende kandidaten die geïnteresseerd zijn in deelname aan een van onze MA of MSc-programma's die diep zijn ingebed in onze sterkste onderzoekseenheden zijn (bv Centers of Excellence, collaborative onderzoekscentra en LOEWE CENTRA). We zullen het aanbieden van 20 beurzen per jaar 2016-2020 - als uw primaire motivatie is het onderzoek, kom en doe onze zeer internationale onderzoeksgemeenschap! Inhoud en aandachtsgebieden Het doel van de masteropleiding studie cursus is het verdiepen van kennis en specialisatie in het onderwerp biofysica. De cursussen zijn niet langer strikt georiënteerd binnen de klassieke grenzen van vakken en het instituut, maar zijn nu meer topic-georiënteerd en zijn interdisciplinair aangeboden in vijf aandachtsgebieden: Spectroscopie, beeldvorming en structurele analyse Membranen, elektrofysiologie, bio-energetica en cel biofysica Theorie, simulaties en moleculaire dynamica Bio-analytische methoden Nucleïnezuren Deze aandachtsgebieden afspiegeling van de aandachtsgebieden van het onderzoek door de universiteit docenten op de campus die de biofysische vakgebieden en aantrekkelijk en toekomstgericht gebied van onderzoek vertegenwoordigen. De noodzakelijke breedte van het onderwijs wordt bereikt doordat de student modules uit alle aandachtsgebieden als optionele verplichte vakken moet selecteren. De diepte van het onderwijs wordt bereikt doordat de studenten kennis met de master's thesis over een onderzoek en... [-]

Master Of Science In Computer Science

Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Duitsland Frankfurt am Main

De Master of Science programma in Computer Science is gericht op afgestudeerden van de Bachelor of Science graad in Computer Science en aanverwante programma's [+]

Goethe Goes Global - Master Beurzen nu beschikbaar Als gevolg van de Johanna-Quandt-Stichting, wordt Universiteit van Frankfurt biedt nu beurzen voor alle masteropleidingen met bijzondere nadruk op de op deze pagina vermeld onderzoek. De "Goethe Goes Global" scholarship programma is een baanbrekend project en uniek in de academische landschap van Duitsland. We zijn op zoek naar een uitstekende kandidaten die geïnteresseerd zijn in deelname aan een van onze MA of MSc-programma's die diep zijn ingebed in onze sterkste onderzoekseenheden zijn (bv Centers of Excellence, collaborative onderzoekscentra en LOEWE CENTRA). We zullen het aanbieden van 20 beurzen per jaar 2016-2020 - als uw primaire motivatie is het onderzoek, kom en doe onze zeer internationale onderzoeksgemeenschap! Inhoud en aandachtsgebieden De Master of Science programma in Computer Science is gericht op afgestudeerden van de Bachelor of Science graad in Computer Science en aanverwante programma's. De Master in Computer Science is de tweede professionele bachelor na het diploma bachelor in de informatica en ontwikkelt en breidt kennis van het onderwerp, om studenten in staat om zelfstandig te werken op dit gebied van de wetenschap. Een van de belangrijkste doelstellingen van het programma is om studenten te stimuleren om zelfstandig te werken in onderzoek en ontwikkeling op basis van de methoden, expertise-systeem en verschillende wetenschappelijke inzichten onderwezen in het programma. De masteropleiding stelt afgestudeerden te beginnen aan een lange en succesvolle carrière in de administratie, het bedrijfsleven, de industrie en onderzoek, als de cursus niet beperkt is tot de meest recente inhoud, maar in plaats... [-]

Master Of Science In De Biochemie

Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Duitsland Frankfurt am Main

Opleiding De masteropleiding in de biochemie aan de Goethe Universität in Frankfurt is gebaseerd op een lange traditie in biomoleculaire onderzoek en onderwijs. De cursus is gericht op het verstrekken van wetenschappelijke kennis en beroepsvaardigheden om kandidaten dat zij onafhankelijke onderzoekers kunnen worden. [+]

Goethe Goes Global - Master Beurzen nu beschikbaar Als gevolg van de Johanna-Quandt-Stichting, wordt Universiteit van Frankfurt biedt nu beurzen voor alle masteropleidingen met bijzondere nadruk op de op deze pagina vermeld onderzoek. De "Goethe Goes Global" scholarship programma is een baanbrekend project en uniek in de academische landschap van Duitsland. We zijn op zoek naar een uitstekende kandidaten die geïnteresseerd zijn in deelname aan een van onze MA of MSc-programma's die diep zijn ingebed in onze sterkste onderzoekseenheden zijn (bv Centers of Excellence, collaborative onderzoekscentra en LOEWE CENTRA). We zullen het aanbieden van 20 beurzen per jaar 2016-2020 - als uw primaire motivatie is het onderzoek, kom en doe onze zeer internationale onderzoeksgemeenschap! Inhoud en aandachtsgebieden De Opleiding Master in de biochemie bij het Goethe Universität in Frankfurt is gebaseerd op een lange traditie in biomoleculaire onderzoek en onderwijs. De cursus is gericht op het verstrekken van wetenschappelijke kennis en beroepsvaardigheden om kandidaten dat zij onafhankelijke onderzoekers kunnen worden. De masteropleiding omvat Cellular Biochemie, Structurele Biologie en Biofysica / Biophysical Chemistry en maakt het mogelijk om focal points, afhankelijk van de studenten belangen. Training is opgesteld in nauwe samenwerking met de lokale onderzoeksomgeving en omvat de afdelingen fysica, moleculaire biologie, geneeskunde, Max-Planck-Instituut voor Biofysica, Paul-Ehrlich-Instituut en Georg-Speyer-Haus. Het programma biedt vooral membraaneiwitten en structurele biologie, gebieden waar Frankfurt heeft een sterke onderzoeks-traditie. Afgestudeerden zullen in staat zijn om beslissingen te nemen die gebaseerd zijn op rationele case analyse maken en weerspiegelen een gevestigde wetenschappelijke traditie, terwijl ethiek en sociale... [-]

Master Of Science In De Bioinformatica

Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Duitsland Frankfurt am Main

Inhoud en aandachtsgebieden De Master programma is het tweede deel van de opeenvolgende Bachelor / Master studie in Bioinformatics. [+]

Goethe Goes Global - Master Beurzen nu beschikbaar Als gevolg van de Johanna-Quandt-Stichting, wordt Universiteit van Frankfurt biedt nu beurzen voor alle masteropleidingen met bijzondere nadruk op de op deze pagina vermeld onderzoek. De "Goethe Goes Global" scholarship programma is een baanbrekend project en uniek in de academische landschap van Duitsland. We zijn op zoek naar een uitstekende kandidaten die geïnteresseerd zijn in deelname aan een van onze MA of MSc-programma's die diep zijn ingebed in onze sterkste onderzoekseenheden zijn (bv Centers of Excellence, collaborative onderzoekscentra en LOEWE CENTRA). We zullen het aanbieden van 20 beurzen per jaar 2016-2020 - als uw primaire motivatie is het onderzoek, kom en doe onze zeer internationale onderzoeksgemeenschap! Inhoud en aandachtsgebieden Het Master programma is het tweede deel van de opeenvolgende Bachelor / Master studie in Bioinformatics. Het is gebaseerd op een bacheloropleiding bioinformatica en heeft betrekking op geavanceerde onderwerpen van een onderzoek en toepassingsgericht perspectief. De volgende vier thema's zijn verplicht: (1) Sequence Analysis / Data Mining, (2) Network Analysis / Systems Biology, (3) Structuur Analyse / Moleculaire Modellering, en (4) Neuroprocesses / Computational Neurobiologie. Daarnaast is er de mogelijkheid om uit meer dan 50 keuzemodules uit de informatica, biologie, wiskunde, scheikunde, geneeskunde, en biofysica te kiezen, om zich te specialiseren in één of twee richtingen in het onderzoek of voor meer informatie over de verschillende toepassing disciplines Bioinformatica leren . Studeren in het buitenland wordt expliciet ondersteund. Bovendien, soft-skills, bijvoorbeeld het onderwijs een tutorial, het adviseren van studenten in een mentorprogramma en... [-]

Master Of Science In De Chemie

Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Duitsland Frankfurt am Main

De masteropleiding biedt niet alleen de mogelijkheid om zich te concentreren op een vakgebied, maar studenten zullen ook het verwerven van de nodige vaardigheden voor dit en ze zullen leren om zelfstandig te denken en verantwoordelijk te handelen. [+]

Goethe Goes Global - Master Beurzen nu beschikbaar Als gevolg van de Johanna-Quandt-Stichting, wordt Universiteit van Frankfurt biedt nu beurzen voor alle masteropleidingen met bijzondere nadruk op de op deze pagina vermeld onderzoek. De "Goethe Goes Global" scholarship programma is een baanbrekend project en uniek in de academische landschap van Duitsland. We zijn op zoek naar een uitstekende kandidaten die geïnteresseerd zijn in deelname aan een van onze MA of MSc-programma's die diep zijn ingebed in onze sterkste onderzoekseenheden zijn (bv Centers of Excellence, collaborative onderzoekscentra en LOEWE CENTRA). We zullen het aanbieden van 20 beurzen per jaar 2016-2020 - als uw primaire motivatie is het onderzoek, kom en doe onze zeer internationale onderzoeksgemeenschap! Inhoud en aandachtsgebieden Het doel van de opleiding is om studenten te voorzien van een verdere opleiding in de chemie. De masteropleiding biedt niet alleen de mogelijkheid om zich te concentreren op een vakgebied, maar studenten zullen ook het verwerven van de nodige vaardigheden voor dit en ze zullen leren om zelfstandig te denken en verantwoordelijk te handelen. Afgestudeerden moeten in staat zijn om de karakters van chemische verbindingen te evalueren en de nodige methoden toe te passen voor het oplossen van uitdagende chemische problemen. Methoden, procedures, onderzoek en industriële werkterreinen veranderen voortdurend, dus het is het doel van het chemie-programma om studenten de nodige kennis op een manier die hen in staat stelt om zich snel vertrouwd te maken met nieuwe ontwikkelingen te leren, te worden ingevoerd om nieuwe gebieden en onafhankelijke bijdragen aan de... [-]

Master Of Science In De Fysica

Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Duitsland Frankfurt am Main

Natuurkunde is de wetenschap van de structuur, kenmerken, voorwaarden en beweging van materie en energie, alsmede de onderliggende interacties en krachten en de resulterende afmetingen. Als zodanig is het de materiële basis van alle natuurwetenschappen en alle technische disciplines. [+]

Goethe Goes Global - Master Beurzen nu beschikbaar Als gevolg van de Johanna-Quandt-Stichting, wordt Universiteit van Frankfurt biedt nu beurzen voor alle masteropleidingen met bijzondere nadruk op de op deze pagina vermeld onderzoek. De "Goethe Goes Global" scholarship programma is een baanbrekend project en uniek in de academische landschap van Duitsland. We zijn op zoek naar een uitstekende kandidaten die geïnteresseerd zijn in deelname aan een van onze MA of MSc-programma's die diep zijn ingebed in onze sterkste onderzoekseenheden zijn (bv Centers of Excellence, collaborative onderzoekscentra en LOEWE CENTRA). We zullen het aanbieden van 20 beurzen per jaar 2016-2020 - als uw primaire motivatie is het onderzoek, kom en doe onze zeer internationale onderzoeksgemeenschap! Inhoud en aandachtsgebieden Natuurkunde is de wetenschap van de structuur, kenmerken, voorwaarden en beweging van materie en energie, alsmede de onderliggende interacties en krachten en de resulterende afmetingen. Als zodanig is het de materiële basis van alle natuurwetenschappen en alle technische disciplines. Het is een wetenschap die is gebaseerd op de activiteit als het experimentele en theoretische uitvoering, gebruik en verdere ontwikkeling van de inhoud en methoden nodig. Het is ook een kwantitatief wetenschap, als doel van de natuurkunde is het reproduceerbaar kwantitatief beschrijving van natuurlijk processen en de productie van kwantitatieve correlaties tussen verschillende fenomenen en klassen van verschijnselen. Om deze doelstellingen te realiseren, fysica is voor een groot deel af van wiskundige methoden. Het brede scala van taken betekent dat de natuurkunde studenten moeten leren om in staat om kennis te maken met zeer... [-]

Master Of Science In De Wiskunde

Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Duitsland Frankfurt am Main

Wiskunde is een belangrijke culturele wetenschappen met een geschiedenis die teruggaat tot de oudheid. Echter, het is ook de drijvende kracht achter veel moderne technologieën en is uitgegroeid tot een belangrijke technologie in het informatietijdperk. [+]

Goethe Goes Global - Master Beurzen nu beschikbaar Als gevolg van de Johanna-Quandt-Stichting, wordt Universiteit van Frankfurt biedt nu beurzen voor alle masteropleidingen met bijzondere nadruk op de op deze pagina vermeld onderzoek. De "Goethe Goes Global" scholarship programma is een baanbrekend project en uniek in de academische landschap van Duitsland. We zijn op zoek naar een uitstekende kandidaten die geïnteresseerd zijn in deelname aan een van onze MA of MSc-programma's die diep zijn ingebed in onze sterkste onderzoekseenheden zijn (bv Centers of Excellence, collaborative onderzoekscentra en LOEWE CENTRA). We zullen het aanbieden van 20 beurzen per jaar 2016-2020 - als uw primaire motivatie is het onderzoek, kom en doe onze zeer internationale onderzoeksgemeenschap! Inhoud en aandachtsgebieden wiskunde is een belangrijke culturele wetenschappen met een geschiedenis die teruggaat tot de oudheid. Echter, het is ook de drijvende kracht achter veel moderne technologieën en is uitgegroeid tot een belangrijke technologie in het informatietijdperk. Dit feit in tegenspraak met het imago van de wiskunde, die vaak wordt gezien als een gesloten wereld van de stellingen en rekenkundige formules. Echter, er zijn wiskundige methoden en processen achter kwesties en problemen zoals data compressie en veiligheid van gegevens, traffic control, het optimaliseren van de financiële instrumenten en niet-destructieve medische technieken. Deze processen geven aanleiding tot een levendige wetenschap met veel onopgeloste problemen en een enorme impact op toepassingen. Wiskunde studeren is zeer aantrekkelijk en een grote intellectuele uitdaging. Het kan u helpen voor te bereiden op een carrière als wiskundige in het bedrijfsleven en... [-]

Master Of Science In Geowetenschappen

Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Duitsland Frankfurt am Main

Geoscience onderzoekt tijdelijke en ruimtelijke veranderingen in het systeem aarde, veranderingen die verband houden met de eigenschappen en samenstelling van geo materiaal door het observeren, meten en modelleren. [+]

Goethe Goes Global - Master Beurzen nu beschikbaar Als gevolg van de Johanna-Quandt-Stichting, wordt Universiteit van Frankfurt biedt nu beurzen voor alle masteropleidingen met bijzondere nadruk op de op deze pagina vermeld onderzoek. De "Goethe Goes Global" scholarship programma is een baanbrekend project en uniek in de academische landschap van Duitsland. We zijn op zoek naar een uitstekende kandidaten die geïnteresseerd zijn in deelname aan een van onze MA of MSc-programma's die diep zijn ingebed in onze sterkste onderzoekseenheden zijn (bv Centers of Excellence, collaborative onderzoekscentra en LOEWE CENTRA). We zullen het aanbieden van 20 beurzen per jaar 2016-2020 - als uw primaire motivatie is het onderzoek, kom en doe onze zeer internationale onderzoeksgemeenschap! Inhoud en aandachtsgebieden Geowetenschappen onderzoekt tijdelijke en ruimtelijke veranderingen in het systeem aarde, veranderingen die verband houden met de eigenschappen en samenstelling van geo materiaal door het observeren, meten en modelleren. De afmetingen variëren van de kleinste temporele en ruimtelijke eenheden (bijv atmosferische ontladingen of kristallijne structuren) tot de leeftijd van de aarde, de wereldwijde continentale drift en mantel convectie. De diverse interacties vereisen een intensieve samenwerking tussen zeer verschillende disciplines. Bij de Afdeling Geoscience / Geografie bij Goethe Universität Frankfurt, deze disciplines zijn meteorologie, fysische geografie, geologie, paleontologie, mineralogie en geofysica. Er zijn ook nauwe banden met de Senckenberg Museum en het Instituut voor Toegepaste Geowetenschappen van de TU Darmstadt. Lezingen gegeven door leden van beide instellingen zijn opgenomen in het programma. De masteropleiding in Geoscience is gebaseerd op de traditionele aardwetenschappen en studenten krijgen... [-]

Master Of Science In Interdisciplinaire Neurowetenschappen

Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Duitsland Frankfurt am Main

Neuroscience overspant vele disciplines. Haar repertoire strekt zich uit van de moleculaire biologie en proteoom onderzoek naar systemen neurobiologie, cognitieve neurowetenschappen en klinisch onderzoek. Succesvol onderzoek in Neuroscience berust op een combinatie van differentiële concepten en methodische benadering. [+]

Goethe Goes Global - Master Beurzen nu beschikbaar Als gevolg van de Johanna-Quandt-Stichting, wordt Universiteit van Frankfurt biedt nu beurzen voor alle masteropleidingen met bijzondere nadruk op de op deze pagina vermeld onderzoek. De "Goethe Goes Global" scholarship programma is een baanbrekend project en uniek in de academische landschap van Duitsland. We zijn op zoek naar een uitstekende kandidaten die geïnteresseerd zijn in deelname aan een van onze MA of MSc-programma's die diep zijn ingebed in onze sterkste onderzoekseenheden zijn (bv Centers of Excellence, collaborative onderzoekscentra en LOEWE CENTRA). We zullen het aanbieden van 20 beurzen per jaar 2016-2020 - als uw primaire motivatie is het onderzoek, kom en doe onze zeer internationale onderzoeksgemeenschap! Inhoud en aandachtsgebieden neurowetenschappen overspant vele disciplines. Haar repertoire strekt zich uit van de moleculaire biologie en proteoom onderzoek naar systemen neurobiologie, cognitieve neurowetenschappen en klinisch onderzoek. Succesvol onderzoek in Neuroscience berust op een combinatie van differentiële concepten en methodische benadering. De belangrijkste doelstelling van het programma is aan te bieden aan talentvolle studenten een sterk op onderzoek gerichte opleiding die hen zal voorzien van een breed overzicht van de meest relevante gebieden van de neurowetenschappen, met inbegrip van fundamentele neurowetenschappen, klinische neurowetenschappen, cognitieve neurowetenschappen en computationele neurowetenschappen. Dit geldt ook voor relevante praktische vaardigheden. Het programma zal studenten met verschillende niveaus van complexiteit van neurale functies van moleculaire biologie tot systemen neurowetenschappen te confronteren. Een belangrijk kenmerk bestaat uit de optionele training in klinische neurologie dat de leerlingen met neuropathologie en aspecten van de neurologie... [-]

Master Of Science In Kwantitatieve Economie, Financiën, Management, Marketing, Recht En Economie

Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Duitsland Frankfurt am Main

De opleiding Kwantitatieve Economie (MSQE), die wordt gegeven in het Engels, biedt analytische en kwantitatieve opleiding die nauw verbonden is met de Ph.D. programma's worden aangeboden door de Graduate School of Economics, Finance en Management. Studenten kunnen kiezen uit vijf studiegebieden. [+]

Goethe Goes Global - Master Beurzen nu beschikbaar Als gevolg van de Johanna-Quandt-Stichting, wordt Universiteit van Frankfurt biedt nu beurzen voor alle masteropleidingen met bijzondere nadruk op de op deze pagina vermeld onderzoek. De "Goethe Goes Global" scholarship programma is een baanbrekend project en uniek in de academische landschap van Duitsland. We zijn op zoek naar een uitstekende kandidaten die geïnteresseerd zijn in deelname aan een van onze MA of MSc-programma's die diep zijn ingebed in onze sterkste onderzoekseenheden zijn (bv Centers of Excellence, collaborative onderzoekscentra en LOEWE CENTRA). We zullen het aanbieden van 20 beurzen per jaar 2016-2020 - als uw primaire motivatie is het onderzoek, kom en doe onze zeer internationale onderzoeksgemeenschap! Inhoud en aandachtsgebieden De opleiding Kwantitatieve Economie (MSQE), Die wordt onderwezen in het Engels, biedt analytische en kwantitatieve opleiding die nauw verbonden is met de Ph.D. programma's worden aangeboden door de Graduate School of Economics, Finance en Management. Studenten kunnen kiezen uit vijf studiegebieden: Kwantitatieve Economie Kwantitatieve Financiën kwantitatief beheer kwantitatieve Marketing Recht en Kwantitatieve Economie In elk van de studiegebieden, leren de studenten hoe ze grote economische vraagstukken te bespreken en wetenschappelijk onderbouwde resultaten met behulp van de concepten en methoden die zij hebben verworven bereiken. Afgestudeerden van de MSQE programma kan ofwel verder hun onderzoek met een proefschrift in een van de Ph.D. programma's van de Graduate School of Economics, Finance and Management of start een uitdagende carrière op het gebied van economisch beleid of de financiële of marketing sector. Het doel van het... [-]

Master Of Science In Moleculaire Biotechnologie

Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Duitsland Frankfurt am Main

De M.Sc. Moleculaire Biotechnologie is een op onderzoek gebaseerde opleiding gericht op White Biotechnology. Theoretische kennis van chemische en biologische processen (van de moleculaire biologie, genetica, microbiologie, biochemie, chemie en analytics) zal op moleculair niveau in praktijk worden gebracht en een technologische basis zal worden vastgesteld voor de beoogde productie van biologisch actieve moleculen en productie / synthese processen die wetenschappelijke en economische toegevoegde waarde te creëren. [+]

Goethe Goes Global - Master Beurzen nu beschikbaar Als gevolg van de Johanna-Quandt-Stichting, wordt Universiteit van Frankfurt biedt nu beurzen voor alle masteropleidingen met bijzondere nadruk op de op deze pagina vermeld onderzoek. De "Goethe Goes Global" scholarship programma is een baanbrekend project en uniek in de academische landschap van Duitsland. We zijn op zoek naar een uitstekende kandidaten die geïnteresseerd zijn in deelname aan een van onze MA of MSc-programma's die diep zijn ingebed in onze sterkste onderzoekseenheden zijn (bv Centers of Excellence, collaborative onderzoekscentra en LOEWE CENTRA). We zullen het aanbieden van 20 beurzen per jaar 2016-2020 - als uw primaire motivatie is het onderzoek, kom en doe onze zeer internationale onderzoeksgemeenschap! Inhoud en aandachtsgebieden De M.Sc. in Moleculaire Biotechnologie is een onderzoek op basis van opleiding gericht op White Biotechnology. Theoretische kennis van chemische en biologische processen (van de moleculaire biologie, genetica, microbiologie, biochemie, chemie en analytics) zal op moleculair niveau in praktijk worden gebracht en een technologische basis zal worden vastgesteld voor de beoogde productie van biologisch actieve moleculen en productie / synthese processen die wetenschappelijke en economische toegevoegde waarde te creëren. Gedetailleerd inzicht in de werking van biologische macromoleculen in staat de ontwikkeling van innovatieve producten en processen, waaronder op maat gemaakte enzymen evenals nieuwe-biomolecuul gebaseerde analysemethoden, of drugs. Voorwaarde voor het programma is een Bachelor of Science (of gelijkwaardig diploma) in de biotechnologie, biowetenschappen en aanverwante disciplines met een focud op moleculair biologische of biochemische methoden. Start van het programma De opleiding begint bij... [-]

Master Of Science Moleculaire Biowetenschappen

Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Duitsland Frankfurt am Main

De M.Sc. in Molecular Biosciences biedt diepgaande kennis van moleculaire aspecten van de genetica, biochemie, ontwikkelingsbiologie, fysiologie en celbiologie via intensieve training in diverse methodische en conceptuele gebieden. [+]

Goethe Goes Global - Master Beurzen nu beschikbaar Als gevolg van de Johanna-Quandt-Stichting, wordt Universiteit van Frankfurt biedt nu beurzen voor alle masteropleidingen met bijzondere nadruk op de op deze pagina vermeld onderzoek. De "Goethe Goes Global" scholarship programma is een baanbrekend project en uniek in de academische landschap van Duitsland. We zijn op zoek naar een uitstekende kandidaten die geïnteresseerd zijn in deelname aan een van onze MA of MSc-programma's die diep zijn ingebed in onze sterkste onderzoekseenheden zijn (bv Centers of Excellence, collaborative onderzoekscentra en LOEWE CENTRA). We zullen het aanbieden van 20 beurzen per jaar 2016-2020 - als uw primaire motivatie is het onderzoek, kom en doe onze zeer internationale onderzoeksgemeenschap! Inhoud en aandachtsgebieden De M.Sc. in Molecular Biosciences voorziet in een grondige kennis van de moleculaire aspecten van de genetica, biochemie, ontwikkelingsbiologie, fysiologie en celbiologie via intensieve training in diverse methodische en conceptuele gebieden. Start van het programma De opleiding begint bij het begin van de winter semester. Toelatingseisen Bachelor of Science of een gelijkwaardige bio-wetenschappelijk programma Aanvragers met een internationale universiteit entree kwalificatie en bachelordiploma voldoende Duitse taalvaardigheid te bewijzen volgens de voorschriften van de Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang (DSH), de Duitse taal test voor toelating tot de universiteit. voorlopige toelating Tijdelijke invoer is mogelijk als de Bachelor of Science programma nog niet is afgerond; Dit vereist een transcript of records met vermelding van een minimum van ten minste 80% van de voor de bacheloropleiding CP (normaal 144 studiepunten). [-]

Videos

Goethe University Frankfurt