Fraunhofer Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Fraunhofer Academy is de training faciliteit van het Fraunhofer-Gesellschaft eV voor toegepast onderzoek en is gericht op professionals en managers die geïnteresseerd zijn in permanente educatie technologie-gedreven bedrijven. De Academy biedt specialisten en managers uitstekende cursussen, certificaat cursussen en seminars op basis van onderzoek van het Fraunhofer-instituten in samenwerking met geselecteerde en gerenommeerde partner universiteiten en partner universiteiten.

Training op het hoogste niveau

Een eerste klasse onderwijs legt de basis voor een veelbelovende carrière - dit waar is vandaag meer dan ooit. Het tempo van innovatie is hoog, de zakelijke omgeving verandert voortdurend, en de globalisering genereert toenemende concurrentie uit het buitenland. Wie wil al deze uitdagingen met succes worden geconfronteerd, wordt geleverd met een klassieke studie of een conventionele beroepsopleiding alleen is vaak niet meer voldoende. Levenslang leren is een must vandaag.

Bij Fraunhofer u op de hoogte van deze veranderingen door het maken van een uitstekende deal voor het trainen met de professionals Fraunhofer Academy in de industrie. Hier worden de mogelijkheden voor verdere opleiding van het Fraunhofer-Gesellschaft zijn gebundeld onder één dak, waardoor een unieke overdracht van kennis van Fraunhofer onderzoek naar ondernemingen. Dus de nieuwste inzichten uit de wetenschap en onderzoek stroom in alle aanbiedingen direct naar de inhoud van het onderwijs met een - een echt Pact voor onderzoek en innovatie.

Ons aanbod is onderverdeeld in vijf thematische gebieden:

Technologie en Innovatie Energie en Duurzaamheid Logistiek en Productie Productie en testen Informatie en communicatie

Partner universiteiten en andere onderwijsinstellingen medewerking van de Fraunhofer Academy

Educatieve medewerking van de Fraunhofer Academy

Het Fraunhofer Academy werkt zowel met gerenommeerde onderwijsinstellingen alsmede initiatieven uit het bedrijfsleven en de politiek dat het gemaakt hebben hun doel te bevorderen en bevorderen de opleiding in Duitsland.

Partner universiteiten en partner instituten van het Fraunhofer Academy

Het Fraunhofer Academy biedt specialisten en managers uitstekende training op basis van het onderzoek van het Fraunhofer-instituten in samenwerking met geselecteerde en gerenommeerde partner universiteiten en partner universiteiten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits

Bekijk Master programma's » Bekijk Certificaten » Bekijk MSc » Bekijk Masters - OnlineStudies »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master In Automotive Production Engineering

Campus Deeltijd 5 semesters October 2018 Duitsland München Baden-Württemberg +1 more

In de lessen wordt veel belang gelegd op een continue interactie tussen theoretische en wetenschappelijke kennis en de praktische toepassing. [+]

Inhoud Studie De cursus omvat de inhoud van de drie gebieden van expertise: A: productie en productie-technologie Automotive B: Management en Leiderschap / Ondernemersactiviteit C: methodologische en praktische project vaardigheden Een individu verdieping van technische inhoud is mogelijk in keuzemodules. Studie Organisatie bijvoorbeeld voorbereidende cursussen, modules, keuzevakken en de kern cursussen etc. Toelatingseisen - Een eerste professioneel kwalificatie graad (bijv bachelor, diploma) in een technische opleiding (minimaal 180 ECTS) - Aanvragers moeten ook op het moment van de studie in ungekündigter en professioneel relevante werkgelegenheid Inhoud van de cursus In de lessen wordt veel belang gelegd op een continue interactie tussen theoretische en wetenschappelijke kennis en de praktische toepassing. Deze oriëntatie wordt ondersteund door gedurende de eerste 4 semesters wetenschappelijke en technologische onderneming projecten begeleiden. Door keuzemodules, kunnen studenten uit te breiden hun individuele vaardigheden ofwel sterk in de technische expertise in de automotive productie technologie of prioriteiten op het gebied van leiderschap en management in de auto-industrie. 1e semester: Materials Science automotive materialen, lichtgewicht constructie concepten, de industriële productie 1, Logistiek en Supply Chain Management 1, Ondernemersactiviteit / International Management en meer. 2e semester: Industriële Productie 2 (assemblage-technologie, robotica en transportmiddelen), digitale technologie in de productie, instrumenten voor kwaliteitsmanagement, strategisch management, en nog veel meer. 3e semester: Kwaliteitsborging en niet-destructief onderzoek, de industriële productie 3 Logistiek en Supply Chain Management 2, International Business Communication en nog veel meer. 4e semester: De industriële productie 4, voertuig en mobiliteitsconcepten, marketing en sales, het uitvoeren van medewerkers en meer. 5 semester: Ontwikkeling... [-]

Videos

Fraunhofer Academy

Contact

Fraunhofer Academy

Adres Hansastraße 27 c
80686 Baden-Württemberg, Duitsland