Frankfurt School of Finance & Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Frankfurt School of Finance & Management is een door AACSB, EQUIS en AMBA geaccrediteerde, door onderzoek geleide business school, die elk aspect van het bedrijf, management, bankwezen en financiën bestrijkt. Een indrukwekkend portfolio van diensten - variërend van opleidingen tot Executive Education-programma's, van onderzoeksprojecten tot consultancy - betekent dat de Frankfurt School optreedt als adviseur, katalysator en educatieve partner voor bedrijven en organisaties, voor individuen die een nieuwe carrière beginnen en voor ervaren leidinggevenden. Als een centrum van intellectuele en praktische activiteit, formuleert de business school toekomstgerichte oplossingen voor de wereld van zaken, financiën en management, waar agenda's en problemen voortdurend veranderen.

We bieden opleidingen van topklasse en opties voor permanente educatie in zeven verschillende programmadivisies. We onderhouden vier gespecialiseerde onderzoekscentra en voeren talrijke internationale adviesprojecten uit. Alle onderwijs-, onderzoeks- en adviesactiviteiten zijn gericht op financiën en management. Met financiën bedoelen we cross-functionele financiële activiteiten bij alle bedrijven die zich bezighouden met financieel beheer. En met management bedoelen we klassiek bedrijfsleiderschap, waarbij managers medewerkers en middelen zo inzetten dat de bedrijfsdoelstellingen zo kosteneffectief mogelijk worden behaald.

Frankfurt School of Finance & Management is ontstaan in de financiële sector, maar tegenwoordig genieten onze diensten ook in andere bedrijfssectoren steeds meer waardering. In de toekomst zullen we onze nationale en internationale netwerken met het bedrijfsleven blijven uitbreiden.

Internationale programma's

De leidinggevenden van vandaag staan ​​voor grote uitdagingen in extreem gediversifieerde en dynamische markten, groeiende wereldwijde concurrentie en steeds onafhankelijkere klanten en leveranciers.

In zo'n complexe zakelijke omgeving zijn de organisaties die overleven de goed ontwikkelde strategieën en zeer bekwame managers. Executive Education-programma's kunnen leidinggevenden helpen hun leiderschaps- en managementvaardigheden aan te scherpen, hen de kans te geven te leren van best practices en een peer-netwerk op te zetten met enkele van de meest succesvolle leiders en bedrijven van over de hele wereld.

De Frankfurt School of Finance & Management heeft 50 jaar ervaring in het opleiden van leidinggevenden en werknemers. We bieden tal van executive onderwijsprogramma's en andere trainingen op maat, ontworpen om ervoor te zorgen dat executives kunnen voldoen aan de eisen van de veeleisende markt van vandaag.

Onze portfolio

Onze onderwijsprogramma's omvatten klassikaal onderwijs ter plaatse met een hooggekwalificeerde en ervaren faculteit, zelfstudie, webgebaseerde training en bijles, evenals internationaal erkende examens en certificeringen.

De Frankfurt School biedt een breed scala aan vakgebieden in bankieren en financiën, algemeen management en leiderschap. Klanten profiteren van de expertise en onderwijservaring van onze bijna 3.000 adjunct-docenten en experts, die lezingen en educatief materiaal geven in het Duits, Engels, Frans, Spaans en Russisch.

We leveren executive education op alle niveaus, van junior tot senior executives, inclusief executive education op directieniveau, in een breed scala van bedrijven of instellingen uit de financiële en andere sectoren.

Met name op het gebied van op maat gemaakte executive education-programma's biedt de Frankfurt School een breed scala aan diensten:

 • analyse van trainingsbehoeften
 • educatief programma-ontwerp op maat
 • productie op maat van seminariemateriaal en studieboeken
 • e-learning platforms en webgebaseerd beheer van trainingsprogramma's namens onze klanten

Master programma's

Wanneer je de basis hebt gelegd voor een succesvolle carrière met een bachelordiploma, is de volgende stap het vergroten van je kennis en het opbouwen van je vaardigheden. Bij de Frankfurt School of Finance & Management kun je deelnemen aan een masterprogramma in een van de zeven gespecialiseerde divisies - elk met een gedegen voorbereiding op een toekomstige leiderschapsrol; elk stelt u in staat om systematisch die vitale voorsprong op uw concurrenten te verkrijgen. De meeste van onze masterprogramma's worden in het Engels gegeven, wat de deur naar een internationale carrière helpt openen.

Veeleisende en intensieve, zeer gemotiveerde studenten die geïnteresseerd zijn in het leren kennen van de belangrijkste aspecten van financiën en bankieren in een gecomprimeerde periode, moeten dit toepassen.

highlights

 • Hoorcolleges en tutorials onder leiding van experts uit de industrie
 • Kleine discussiegroepen
 • Bezoeken van financiële instellingen
 • Interactie tussen studenten van over de hele wereld
 • Teambuilding, sociale en sportieve activiteiten
 • Culturele excursie naar Heidelberg (inclusief een bezoek aan hun beroemde kasteel)
 • Duits eten, drinken en cultuur verkennen (inclusief een rondleiding door de stad)

Locaties

Frankfurt

Frankfurt School of Finance & Management

Address
Frankfurt School of Finance & Management
Adickesallee 32-34

60322 Frankfurt, Hesse, Duitsland
Telefoonnr.
+49 69 1540080

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties