Frankfurt School of Finance & Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Frankfurt School of Finance & Management is een AACSB en EQUIS geaccrediteerd, onderzoek onder leiding van business school, die elk aspect van het bedrijfsleven, management, bankwezen en financiën. Een indrukwekkend portfolio aan diensten - gaande van opleidingen tot Executive Education programma's, van onderzoeksprojecten naar consultancy - betekent dat Frankfurt School fungeert als adviseur, katalysator en educatieve partner voor bedrijven en organisaties, aan personen het aanbreken van een nieuwe loopbaan, en ervaren managers. Als een centrum van intellectuele en praktische activiteit, de business school formuleert vooruitstrevende oplossingen voor de wereld van het bedrijfsleven, financiën en beheer, waar de agenda's en kwesties voortdurend veranderen.

Wij bieden topklasse opleidingen en permanente educatie opties in zeven verschillende programma divisies. Wij handhaven vier gespecialiseerde onderzoekscentra en lopen tal van internationale consultancy projecten. Alle onderwijs-, onderzoeks- en adviesbureau gericht op finance en management. Van financiën, bedoelen we steken functionele financiële activiteiten op alle bedrijven die zich bezighouden met het financieel beheer. En door het management, bedoelen we de klassieke collectieve leiderschap, waarbij managers inzetten medewerkers en middelen op een zodanige wijze dat het bedrijf de doelstellingen wordt voldaan zo kosteneffectief mogelijk.

Frankfurt School of Finance & Management ontstond in de financiële sector, maar vandaag onze diensten te genieten toenemende waardering in andere bedrijfstakken ook. In de toekomst zullen we blijven onze nationale en internationale netwerking met het bedrijfsleven uit te breiden.

Internationale Programma's

Leidinggevenden van vandaag worden geconfronteerd met grote uitdagingen in zeer gevarieerde en dynamische markten, toenemende wereldwijde concurrentie en steeds meer zelfredzaam klanten en leveranciers.

In een dergelijke complexe omgeving van de organisaties die overleven zijn die goed ontwikkelde strategieën en hoogopgeleide managers hebben. Executive Education programma's kan helpen managers scherpen hun leiderschap en management vaardigheden, geeft hen de kans om te leren van de beste praktijken, en een peer netwerk met een aantal van de meest succesvolle leiders en bedrijven te vestigen uit de hele wereld.

De Frankfurt School of Finance & Management heeft 50 jaar ervaring in het opleiden van leidinggevenden en medewerkers. Wij bieden tal van executive education programma's en andere aangepaste trainingen, ontworpen om ervoor te zorgen dat de leidinggevenden in staat zijn om de eisen van de veeleisende markt te voldoen.

Onze portfolio

Ons onderwijs programma's op het terrein klassikaal onderwijs met een hoog gekwalificeerde en ervaren docenten, zelfstudie, web-based training en begeleiding, maar ook internationaal erkende examens en certificeringen.

De Frankfurter School biedt een breed scala van onderwerpen in banking & finance, algemeen management en leiderschap. Klanten profiteren van de expertise en ervaring met lesgeven van onze bijna 3.000 adjunct faculteit en experts, die lezingen en educatieve materialen te leveren in het Duits, Engels, Frans, Spaans en Russisch.

Wij leveren executive onderwijs op alle niveaus, van junior tot senior executives, waaronder executive onderwijs op het bord niveau, in een breed scala van bedrijven of instellingen uit de financiële en andere industrieën.

Met name op het gebied van aangepaste executive education programma's, de Frankfurt School biedt een breed scala aan diensten: • analyse van opleidingsbehoeften • aangepaste educatieve programma-ontwerp • aangepaste productie van seminar materialen en studieboeken • e-learning platformen en web-based trainingen • programma administratie namens onze klanten

Masteropleidingen

Wanneer u de basis voor een succesvolle carrière met een bachelordiploma hebben gelegd, de volgende stap is om je kennis te laten groeien en het bouwen van uw vaardigheden. In Frankfurt School of Finance & Management kunt u deelnemen aan een masteropleiding in een van de zeven gespecialiseerde divisies - elke biedt u een gedegen voorbereiding voor een toekomstige leidende rol; elke zodat u systematisch te winnen die van vitaal belang voorsprong op uw concurrenten. De meeste van onze masteropleidingen worden in het Engels, het helpen om de deur te openen naar een internationale carrière.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits

Bekijk MSc\'s » Bekijk MA » Bekijk Summer courses » Bekijk BSc's » Bekijk Deeltijd MBA » Bekijk Cursus » Bekijk EMBA\'s » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Master In Management (M.Sc.)

Campus Voltijd 4 semesters August 2018 Duitsland Frankfurt am Main

De Master in Management is een uitdagend programma voor pas afgestudeerden of zakelijke professionals.
Het doel is om studenten in aanmerking komen voor veeleisende management functies, terwijl focus op strategie en processen in de financiële instellingen, productie of consulting bedrijven. [+]

De Master in Management is een uitdagend programma voor pas afgestudeerden of zakelijke professionals. Het doel is om studenten in aanmerking komen voor veeleisende management functies, terwijl focus op strategie en processen in de financiële instellingen, productie of consulting bedrijven.

Highlights Een keuze uit 4 concentraties verschillende keuzevakken en een studie in het buitenland optie Een uniek moment model dat toelaat tot drie dagen per week bij het nastreven van een full-time master's degree ("3-day-model") Proces oriëntatie: het verbeteren van processen als belangrijkste doelstelling het onderwijs Integratie van beoefenaars door middel van bezoeken ter plaatse, gastcolleges en projecten Concentraties ... [-]

Master Of Finance (M.Sc.)

Campus Voltijd 4 semesters August 2018 Duitsland Frankfurt am Main

De Master of Finance streeft naar afgestudeerden uit te rusten met de kennis, vaardigheden en competenties die nodig zijn om een ​​succesvolle carrière na te streven met name in de internationale financiële gemeenschap. [+]

De Master of Finance programma is een internationaal erkende opleiding die de weg voor een toekomstige carrière in een deel van de financiële sector effent. Het is een full-time programma (120 ECTS) waarbij de leerlingen deeltijds werken drie werkdagen tijdens de week. De normale duur van het programma is vier semesters. Daarnaast andere tijd modellen zijn beschikbaar als u wilt uw gewenste verblijf in Frankfurt te verminderen.

Doelgroep

Recent afgestudeerden en young professionals die wensen om hun carrière te bouwen in de financiële wereld. Veel van onze leerlingen al houden graden in financiën, management of economie, maar we kandidaten uitnodigen ook van toepassing met graden in de niet-verwante velden. Alle kandidaten wordt verwacht dat zij ervaring op universitair niveau kwantitatieve analyse hebben.... [-]


Videos

Master of Finance - Financial Engineering module

Bachelor Day

The Frankfurt MBA

Contact

Frankfurt School of Finance & Management

Adres Frankfurt School of Finance & Management Sonnemannstraße 9-11
60314 Frankfurt am Main, Hessen, Duitsland
Website http://www.frankfurt-school.de/
Telefoon +49 69 1540080