Fachhochschule der Wirtschaft FHDW

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Recept voor succes dual studies - Fit voor de praktijk

In 1993 heeft de Universiteit van Toegepaste Wetenschappen (FHDW) werd opgericht als een van de eerste particuliere universiteiten in NRW. Ondertussen studie over 1900 jongeren op hun vijf locaties Paderborn, Bielefeld, Bergisch Gladbach, Mettmann en Marburg. De FHDW richtten hun onderzoek op het spectrum van business areas en zakelijke informatica, waarop het biedt dual en deeltijdse bachelor-en masteropleidingen.

De combinatie van theorie en praktijk is het recept voor succes FHDW. In de dubbele undergraduate studies, combineert zij gedurende de gehele looptijd gelijk perioden van leren op de universiteit met praktische fasen in partnerbedrijven. Drie maanden duurt een fase, schakel dan de leerlingen weer hun werkterrein. Ongeveer 600 bedrijven zijn betrokken bij de samenwerking netwerk. Ze nemen vaak op het collegegeld in zijn geheel of gedeeltelijk, en bieden de afgestudeerden bedrijf na het afstuderen een. Op deze manier, de meerderheid van de FHDW student heeft een baan al op de sluiting ervan.

Naast de nauwe integratie van theorie en praktijk, de kleine groepen, de intensieve begeleiding door de faculteit die fasen praktijk in de partnerbedrijven en een aantal internationale samenwerking tussen universiteiten bieden afgestudeerden een studie met zeer aantrekkelijke carrièremogelijkheden.

Feiten

  • Opgericht in 1993 als een van de eerste particuliere hogescholen in Noord-Rijnland-Westfalen - Locatie: Paderborn, Bielefeld, Bergisch Gladbach, Mettmann, Marburg - meer dan 1.900 studenten en 5.000 afgestudeerden - duaal en deeltijd bachelor-en masteropleidingen - praktische opleiding in bedrijven - Internationale oriëntatie - Kleine studiegroepen, individuele ondersteuning - Studie Start: oktober en januari

Locaties

Paderborn

Address
Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW)
Hauptstraße 2

51465 Paderborn, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Paderborn

Address
Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW)
Meisenstraße 92

33607 Paderborn, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Paderborn

Address
Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW)
Marie-Curie-Straße 6

40822 Paderborn, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Paderborn

Address
University of Applied Sciences FHDW
Fürstenallee 3 - 5

33102 Paderborn, Noordrijn-Westfalen, Duitsland